Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار منتشره از میزان تردد و جابه‌جایی گروهی از مردم در سطح کشور بسیار تاثربرانگیز و در عین حال نگران کننده است. ایا این گروه از مردم از دامنه مشکلات هموطنان خود در مواجهه با کرونا خبر ندارند که این‌چنین خود را تافته جدا بافته می‌پندارند؟ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، "ویروس کرونا" از یک ماه پیش،‌ شرایط زندگی و اقتصادی ایران را در هفته‌های اخیر سخت و دشوار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته تمامی مسئولان همراه با جهادگران عرصه سلامت در تلاشند تا با مهار دامنه شیوع این ویروس، آن را به کنترل خود درآورند.

اما سوای از وحدت‌نظر مسئولان و هماهنگی صورت گرفته برای مقابله با این ویروس منحوس،‌ اخبار و گزارشات تاسف‌برانگیزی از بی‌توجهی گروه‌هایی از مردم برای همراهی با سیاست‌ها و تدابیر اتخاذ شده در مواجهه با این ویروس منتشر شده و می‌شود.

در روزهای گذشته و امروز آماری از میزان تردد و جابه‌جایی گروه‌هایی از مردم در سطح کشور منتشر شده که بسیار تاثربرانگیز و در عین حال نگران کننده است.

کریم همتی سرپرست جمعیت هلال احمر در گفت‌وگویی از تردد بیش از 8 میلیون و 500 هزار نفر با بیش از 2 میلیون و 800 هزار خودرو در 19 استان کشور خبر داده است! این آمار درحالی اعلام شده که یکی از سیاست‌های اعلام شده در مواجهه با گسترش دامنه ویروس کرونا، کاهش حتی تردد‌های درون شهری و غیر ضروری و حضور در خانه بوده است!

دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی به عنوان رئیس ستاد ملی مقابله با کرونا و دیگر مسئولان اعم از اجرایی و پزشکی به انحای مختلف از مردم خواسته‌اند تا  در ایام آغازین سال نو سفر نکنند و حتی از مردم خواسته شد که دیدو بازدیدهای معمول خود را به زمان دیگری موکول کنند.

اگرچه هشدارها و تذکرات پیاپی مسئولان اجرایی و امور پزشکی مورد توجه آحاد جامعه قرار گرفته و پویش مردمی « در خانه بمانیم» راه‌اندازی شده است و گروه‌های خودجوش مردمی برای گندزدایی و ضد عفونی کردن معابر و وسایل عمومی شبانه‌روز در تلاش و کوشش برآمد‌ه‌اند،‌ اما  متاسفانه ارائه این آمار  نشان از کم‌توجهی و بی مسئولیتی گروهی از مردم به وضعیت حال حاضر جامعه و حال و احوال هموطنان خود دارد.

دکتر علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران طی نامه‌ای به سعید نمکی وزیر بهداشت، نسبت به شکل‌گیری موج دوم فراگیری ویروس کرونا در کشور - علی‌رغم تلاش‌ها و مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های بی‌بدیل جامعه پزشکان و گروه‌های مردمی در مقابله و مهار ویروس کرونا- هشدار داده است.

این در حالی است که گزارشات دریافتی از بعضی استان‌ها، از بستری شدن تعدادی از مسافرین نوروزی به‌دلیل بروز علائم بالینی کرونا در مراکز درمانی شهرستان‌ها و مراکز استان‌ها  حکایت می‌کنند!

اکنون سئوال اساسی این است که این گروه از مردم که خودخواهانه تفریح و تفرج را بر همراهی با سیاست‌های مقابله با کرونا ترجیح داده‌اند نزد وجدان خود در برابر آسیب‌های احتمالی به خود و اطرافیان خود چه پاسخی دارند؟!

آیا این گروه از مردم، از وضعیت نامطلوب روحی و روانی خانواده‌ها و به ویژه خانواده‌هایی که در غم از دست دادن عزیزی از خود به خاطر بیماری کرونا به سوک نشسته‌اند، خبر ندارند؟ به راستی این گروه از مردم  برای اقدام خودسرانه خود در بی‌توجهی به سیاست‌های در پیش گرفته شده در مقابله و  ریشه‌کنی ویروس کرونا چه توجیهی دارند؟ آیا اقدام آنان توجیه‌پذیر است؟ آیا آنان از مجاهدت‌ها،‌ ایثارگری‌ها و از خودگذشتگی‌های جامعه پزشکان و پرستاران متعهد و همچنین گروه‌های مردمی برای کاهش دامنه شیوع ویروس منحوس کرونا خبر ندارند؟

 

آیا ویروس کرونا بیش از هر گروهی "سالمندان " تهدید می‌کند؟

 

کرونا و خانه‌نشینی؛ چگونه در خانه ورزش کنیم؟پیشنهاد تعطیلی ادارات تهران تا 15 فروردین و افزایش 50درصدی فرانشیز مسافران دارای علائم کرونا

انتهای پیام/

R1491/P1010114/S2,25/CT4 واژه های کاربردی مرتبط وزارت بهداشت ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت ویروس کرونا وزارت بهداشت ویروس کرونا گروه از مردم ویروس کرونا سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۳۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • روسیه : توافقنامه‌ های امنیتی با ایران و ۳ کشور دیگر در سال جاری اجرایی می‌شوند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند