Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-09@02:09:04 GMT

تازه‌ترین اقدام‌های کشورها برای مقابله با کرونا

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۵۳۸۲۵

ساعت 24 -تدابیر کشورها برای حمایت از نظام اقتصادی خود در برابر پیامدهای ویروس کرونا ادامه دارد.

 در شرایطی که شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در سراسر جهان از ۳۰۰ هزار نفر فراتر رفته و بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر جان خود را از دست داده اند، کشورهای مختلف در سراسر جهان به اقدامات خود برای کاستن از تبعات اقتصادی این بیماری که به گفته نهادهای معتبر می تواند تا دو تریلیون دلار خسارت به اقتصاد جهان وارد کند، ادامه می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آلمان

اولاف شولتس، وزیر دارایی آلمان از نهایی شدن بسته متمم ۱۵۰ میلیارد یورویی به بودجه این کشور خبر داده است تا پیامدهای ویروس کرونا بر بزرگ ترین اقتصاد اروپایی را کاهش دهد. شولتس گفت: ۱۵۰ میلیارد، رقم بزرگی است اما به ما انعطاف پذیری که به آن نیاز داریم را می دهد. علاوه بر آن ما اقدامات زیاد دیگری را در دستور کار داریم تا ثبات مورد نیاز برای تداوم فعالیت کسب و کارها را ایجاد کند. شولتس افزود: لازم است تا از همین ابتدای کار یک سیگنال نیرومند و واضح را ارسال کنیم. 

استرالیا

دولت استرالیا با اعلام فاز دوم عملیات محافظت از اقتصاد این کشور دربرابر ویروس کرونا اعلام کرد که ۳۸.۵ میلیارد دلار به اقتصاد این کشور تزریق خواهد کرد. اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا با تاکید بر حمایت از کسب و کارهای کوچک و متوسط گفت: این کسب و  کارها در مجموع یک سوم تولید ناخالص داخلی ما را تولید می کنند و ۴۰ درصد کل شاغلان را استخدام کرده اند. ما از کسب و کارهای کوچک متوسط به عنوان سربازان خط مقدم این نبرد اقتصادی حمایت می کنیم.

پیشتر نیز دولت در نخستین گام اقدام به تزریق ۱۰.۲ میلیارد دلار نقدینگی به بازار کرده بود. بانک مرکزی این کشور نیز از برنامه ریزی برای خرید پنج میلیارد دلار اوراق قرضه برای جلوگیری از ورشکستگی کسب و کارها خبر داده بود. 

استرالیا هم چنین برای کاهش فشار مالی به مردم این کشور از بخشودگی معوقات مالیاتی تا سقف ۱۰ هزار دلار خبر داد. به گفته موریسون، استرالیا اکنون ۱۰ درصد کل اقتصاد خود را برای مقابله با کرونا بسیج کرده است. 

شان اولیور، اقتصاد دان موسسه ای ام پی اکونومیست گفت: غیرممکن است بشود جلوی رکود را گرفت چون مردم از خانه بیرون نمی آیند و خیلی کمتر خرج می کنند اما مهم این است که خسارت های احتمالی را به حداقل برسانیم. اگر موفق به انجام این کار شویم میتوانیم خیلی سریع پس از پایان همه گیری به وضع عادی برگردیم. 

تونس

تونس که یکی از حادترین شرایط را در بین کشورهای آفریقایی دارد از اختصاص یک بسته حمایتی ۸۶۰ میلیون دلاری برای کاستن از تبعات اقتصادی کرونا خبر داد. دولت هم چنین اعلام کرد با هدف حمایت از کسب و کارها مهلت سررسید پرداخت مالیات ها و بازپرداخت اقساط وام ها را به تعویق می اندازد. 

ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ویروس کرونا کسب و کارها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۳۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(اینفوگرافیک) با ارزش‌ترین شرکت‌ها در اقتصاد‌های بزرگ اتحادیه اروپا

نوو نوردیسک (Novo Nordisk) در حال حاضر بیش از ۵۵۰ میلیارد دلار ارزش دارد که آن را با اختلاف زیادی به با ارزش‌ترین شرکت اروپا تبدیل می‌کند. این غول داروسازی در زمینه دارو‌های دیابت و کاهش وزن تخصص دارد.

به گزارش روزیاتو، تقاضا برای دو مورد از آنها، اوزمپیک (Ozempic) و ویگووی (Wegovy)، به دلیل قابلیت کاهش وزن آن‌ها افزایش یافته است و حتی باعث کمبود آن‌ها در سراسر ایالات متحده شده است.

جدول زیر شامل فهرست گسترده‌ای از با ارزش‌ترین شرکت‌های تجاری عمومی در اقتصاد‌های بزرگ اتحادیه اروپا است. بسیاری از این شرکت‌ها به دلیل محدودیت فضا در اینفوگرافیک بالا گنجانده نشدند.

توجه: ارقام گرد شده و آخرین بار در ۱۵ آوریل ۲۰۲۴ به‌روزرسانی شده است. کشور‌هایی که دارای شرکت‌های برتر تجاری عمومی به ارزش کمتر از ۴ میلیارد دلار هستند، در این جدول قرار نگرفته اند.

شرکت برند‌های لاکچری ال‌وی‌ام‌اچ (LVMH) که مالک برند‌هایی مانند تیفانی، کریستین دیور و تگ هویر است، با ۴۲۰ میلیارد دلار، دومین شرکت بزرگ اروپا از نظر ارزش بازار است.

سومین رتبه، متعلق به ای‌اس‌ام‌ال (ASML) است که با ارزش بازار ۳۸۰ میلیارد دلار، تجهیزات بسیار مهمی برای تولیدکنندگان تراشه تولید می‌کند.

دیگر خبرها

  • موسوی: رابطه استیضاح وزیر صمت با خودروهای فیدلتی اتهام بزرگی به مجلس بود + فیلم
  • (اینفوگرافیک) با ارزش‌ترین شرکت‌ها در اقتصاد‌های بزرگ اتحادیه اروپا
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • اقتصاد جهانی بی رمق می شود!
  • جریمه ۷۹ میلیون دلاری شرکت هواپیمایی به خاطر فروش بلیط
  • اقدام تازه و غافلگیرکننده امیر تتلو در زندان
  • ترکیه تجارتش با چین، هند و آفریقا را جایگزین رژیم صهیونیستی می‌کند