Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه دانشگاه علوم پزشکی قم، از میان این پزشکان ۱۵ تن در مراکز درمانی بستری شده اند و در حال حاضر نیز یکی از پزشکان قمی در ICU به سر می برد.

همچنین ۱۳۰ تن از پرستاران استان از ابتدا به ویروس کرونا مبتلا شده اند که سه تن از آنها در حال حاضر در مراکز درمانی بستری هستند.

۲ تن از پرسنل بیمارستان‌های قم نیز در راه خدمت به مبتلایان به بیماری کرونا،‌ به مقام شهادت رسیدند، حاج احمد سلیم‌آبادی دوست، مسئول نقلیه بیمارستان کامکار قم و خانم طاهره اسماعیلی، پرسنل بیمارستان شهید بهشتی قم، در راه سلامت و دفاع از جان هموطنان در مقابل ویروس کرونا به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین رابطه رییس دانشگاه علوم پزشکی قم، ضمن عرض تسلیت به خانواده این عزیزان از زحمات پزشکان، پرستاران و کادر درمانی و پشتیبانی مراکز درمانی قدردانی کرد.

در پیام تسلیت دکتر محمد رضا قدیر به مناسبت شهادت دو مدافع سلامت استان قم آمده است: شهادت دو نفر از مدافعان سلامت استان قم، اندوهی بزرگ بر دل جامعه سلامت گذاشت که این مصیبت را به خانواده داغدار ایشان و همچنین جامعه خدوم سلامت استان قم تسلیت عرض مینمایم.

پیام حاکیست:‌ در این دوران سخت، مردان و زنانی هستند که تا پای جان ایستاده و در راستای خدمات رسانی به مردم با تمام وجود تلاش می کنند، بزرگانی که شب و روز نمی شناسند و بیش از یک ماه است که با ایثارگری از حریم سلامت مردم صیانت می کنند.

پیام ادامه یافته است:‌ پزشکان، پرستاران، کادر بهداشت و درمان و پشتیبانی و اورژانس با همه وجود به میدان آمده اند تا این ویروس منحوس را شکست داده و افتخاری برای کشور به ارمغان آورند.

در این پیام آمده است:‌ اینجانب ضمن قدردانی و سپاسگزاری از زحمات جامعه سلامت استان قم، شهادت دو تن از عوامل پشتیبانی بیمارستان کامکار و شهید بهشتی قم آقای حاج احمد سلیم آبادی و خانم طاهره اسماعیلی را تسلیت عرض نموده و برای آنان علو درجات را از خداوند منان خواستارم.

تا ساعت ۱۴ سوم فروردین‌ماه، ۶۰۰ تن از مردم قم به دلیل مشکلات حاد تنفسی و ابتلا به کرونا در بیمارستان‌های کامکار، فرقانی، امام رضا(ع)، علی ابن ابیطالب(ع) و شهید بهشتی بستری هستند. تست آزمایش کرونای ۱۷ نفر از مردم قم امروز مثبت اعلام شد و از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون آمار افراد مبتلا به کرونا که ثابت‌شده است به ۱۱۷۸ تن رسیده است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت سوم اسفندماه اعلام کرد: تاکنون ۲۱ هزار و ۶۳۸ تن در کشور به‌طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و هزار و ۶۸۵ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۷ هزار و ۹۱۳ نفر نیز بهبودیافته‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم قم بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قم بهداشت و سلامت ویروس کرونا قم بهداشت و سلامت دانشگاه علوم پزشکی سلامت استان قم ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۳۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت