Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@14:59:25 GMT

پیامدهای تجاوزات ائتلاف سعودی؛کرونا پشت درهای یمن

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۵۵۹۹۴

پیامدهای تجاوزات ائتلاف سعودی؛کرونا پشت درهای یمن

وزارت بهداشت یمن با توجه به وخامت شدید اوضاع بهداشتی در این کشور در نتیجه پنج سال جنگ و تجاوز ائتلاف جنگی عربستان و نیز توطئه این متجاوزان، از احتمال شیوع ویروس کرونا در یمن ابراز نگرانی کرد. ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۵ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری الخلیج‌آنلاین با نگاهی به نقشه انتشار ویروس کرونا در کشورهای جهان٬ این نکته جلب توجه می‌کند که یمن با وجود وخامت شدید اوضاع بهداشتی به دلیل 5 سال جنگی که ائتلاف متجاوز سعودی در آن به راه انداخته٬ از معدود کشورهایی است که تا این لحظه موردی از ابتلا به ویروس کرونا در آن مشاهده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این وضعیت درحالی است که بیماری‌هایی همچون وبا و دیفتری و آنفولانزای خوکی و انواع دیگری از بیماری‌های خطرناک همچنان در میان یمنی‌ها شایع است.

هرچند که هنوز به شکل رسمی موردی از ابتلا به کروناویروس در یمن مشاهده نشده؛ اما سازمان ملل روز گذشته 22 مارس بر ضرورت تامین آب تمیز در این کشور به منظور پیشگیری از ورود کرونا تاکید کرد.

کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهندگان در صفحه توییتری خود نوشت که بیش از یک سوم مردم یمن در زمینه خدمات آبی نیاز به کمک و حمایت دارند.

در همین راستا برنامه تغذیه جهانی اعلام کرد که آب پاک و تمیز برای پایان دادن به گرسنگی و پیشگیری از شیوع بیماری‌ها در یمن ضروری است و بنابراین ما قصد داریم با حمایت گروه‌های داخلی یمن٬ 56 مخزن٬ 14 چاه و 25 برکه آب را در این کشور بازسازی کنیم.

وزارت بهداشت یمن تصریح کرد که از زمان شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان٬ همه کسانی که وارد این کشور می‌شوند مورد بررسی قرار می‌گیرند. همچنین خبرگزاری رسمی یمن نیز تاکنون اخباری مبنی بر ثبت موردی از ابتلا به کروناویروس در این کشور منتشر نکرده است.

«تیسیر السامعی» معاون رسانه‌ای در دفتر بهداشت در «تعز» طی گفتگو با پایگاه خبری الخلیج‌آنلاین اظهار داشت که به دلیل بسته بودن همه گذرگاه‌ها و فرودگاه‌ها در یمن٬ تاکنون ویروس کرونا وارد این کشور نشده است. وی اضافه کرد که گردشگری در یمن متوقف شده٬ کشور در حال جنگ بوده و بنابراین کسی وارد این کشور نمی‌شود.

در همین راستا «محمد الصغیر» پزشک یمنی معتقد است که ورود کرونا از طریق مسافران به داخل یمن غیر ممکن نیست؛ ضمن اینکه تدابیر اتخاذ شده برای مقابله با شیوع این ویروس در گذرگاه‌های زمینی و هوایی در سطح مطلوبی قرار ندارد.

هشدار انصارالله به متجاوزان درباره انتقال کرونا به یمن

وی در گفتگو با خلیج‌انلاین خاطرنشان کرد که جهان در وضعیت اضطراری قرار دارد٬ همه شهرها بسته شده و ساکنان در قرنطینه هستند؛ جای تعجب دارد درحالی که کشورهای اطراف ما صدها مورد ابتلا به کرونا ثبت کرده‌اند٬ در یمن هنوز هیچ‌کس به این ویروس مرموز مبتلا نشده است.

الصغیر خاطرنشان کرد که اکنون یک خطر پنهان و بزرگ در یمن وجود دارد و آنچه که این ترس را بیشتر می‌کند٬ فرهنگ شایع در میان یمنی‌هاست که عمق فاجعه را در صورت شیوع کرونا در این شرایط کشور٬ درک نمی‌کنند.

وی تصریح کرد که در حال حاضر فرهنگ بهداشتی در یمن عملا وجود ندارد و ازدحام و در آغوش گرفتن و مجالس شلوغ از عادت‌های رایج یمنی‌هاست که علاوه بر آن عدم وجود امکانات و مراقبت‌های بهداشتی خطر شیوع کرونا در این کشور را تقویت می‌کند.

با همه این وجود مقامات یمنی به ویژه و چه مقامات دولت نجات یمن در صنعا از 14 مارس جاری تدابیر پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع کروناویروس در این کشور اتخاذ کرده‌اند.

از جمله بارزترین این اقدامات٬ تعویق سفرهای هوایی رفت و برگشت از فرودگاه‌‌های یمن از 17 مارس به مدت دو هفته است؛ البته این مورد شامل سفرهایی با اهداف بشردوستانه و انتقال کمک به این کشور نمی‌شود. همچنین اقدامات ویژه در خصوص آزمایش و قرنطینه در صورت لزوم نیز ادامه دارد. دولت نجات یمن از تعلیق فعالیت مراکز تحصیلی در نیمسال دوم از 21 مارس جاری خبر داد.

مقامات صنعا همچنین ضمن اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با کرونا تصمیم گرفتند تاافرادی که از 12 کشور آلوده به کرونا به یمن بازمی‌گردند را 14 روز در قرنطینه خانگی نگه دارند. تلاش برای افزایش تولید ماسک و لباس‌های ویژه بیمارستانی نیز آغاز شده است.

وزارت بهداشت یمن اعلام کرد با وجود صدور دستور بستن مبادی ورودی این کشور، ائتلاف متجاوز عربستان، هزاران مسافر را به این مبادی می‌فرستد و دولت مستعفی یمن هم بدون اتخاذ تدابیر لازم بهداشتی، این افراد را به داخل یمن منتقل می‌کند.

طا‌ها المتوکل، وزیر بهداشت یمن در نشست خبری گفت: ”عربستان در یک روز، چهار فروند هواپیمای حامل مسافر را به یمن فرستاد که رفتار عجیبی بود. دولت مزدوران را مسئول ورود این افراد به یمن بدون اتخاذ تدابیر پیشگیرانه می‌دانیم.“

پیامد‌های تجاوز به یمن و محاصره این کشور، باعث تضعیف بخش سلامت و وخامت اوضاع اقتصادی یمن شده است و به همین علت محافل یمنی نگران هر نوع شیوع ویروس کرونا هستند.

انتهای پیام/

R36346/P/S8,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا اخبار "یمن" اخبار "عربستان سعودی"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا اخبار یمن اخبار عربستان سعودی ویروس کرونا اخبار یمن اخبار عربستان سعودی ویروس کرونا بهداشت یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۵۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته برخی اعراب از اسرائیل برای نابودی حماس محال است

«پیشتر در طول جنگ [کنونی علیه غزه]سران نظامی و سیاسی اسرائیل ادعا کردند که سران اعراب میانه‌رو از اسرائیل خواستند، حماس را برای همیشه نابود کند». این، ادعایی است که روزنامه اسرائیلی معاریو امروز شنبه مطرح کرده است.

به گزارش فارس، مقصود از اصطلاح میانه‌رو، آن دسته از دولت‌های عربی است که یا با رژیم اسرائیل توافق صلح دارند یا اخیرا با این رژیم روابطشان را عادی‌سازی کردند یا تمایل دارند، بزودی عادی‌سازی کنند.

در ادامه ادعای معاریو آمده «درست است، آن‌ها [سران اعراب میانه‌رو]، از اینکه حماس نابود شود، خیلی خوشحال خواهند بود، اگر چنین چیزی طی چند هفته اندک و با کمترین تلفات در میان غیرنظامی‌ها ممکن شود. اما روشن است که اکنون چنین چیزی محال است و طولانی شدن مدت جنگ به سود کشور‌های عربی میانه‌رو بخصوص عربستان سعودی نیست».

این روزنامه اسرائیلی در ادامه ایده نابود شدن کامل حماس از دید عربستان سعودی را در برهه کنونی محال می‌داند و می‌نویسد «ایده نابود شدن حماس برای همیشه، از نظر سعودی‌ها، اکنون توهم به نظر می‌رسد... تمرکز عربستان اکنون بر توافق عادی‌سازی [با اسرائیل]از طریق شراکت با آمریکاست».

نوامبر گذشته (یک ماه و اندی بعد از شروع جنگ) نیز نشریه اکونومیست در گزارشی نوشته بود، بسیاری از کشور‌های عربی خلیج فارس، تمایل دارند که اسرائیل کار حماس را تمام کند، چون می‌ترسند که این رویداد به شعله‌ور شدن وضعیت در کشورهایشان منجر شود. در این گزارش اشاره شده بود که این کشورها، آرزوی تمام شدن چیزی را دارند که به محور مقاومت ایران معروف است، اما در عین حال میترسند که زبانه‌های آتش، دامن آنان را بگیرد.

علاوه بر این، موسی ابومرزوق از سران حماس، ۲۹ ماه اکتبر گذشته (کمتر از یک ماه از آغاز جنگ) در گفتگو با شبکه الجزیره فاش کرد، خیلی از «خارجی ها» به او گفته‌اند، برخی عناصر در تشکیلات خودگردان فلسطین و برخی کشور‌های عربی از به شکل محرمانه از غرب خواسته‌اند، حماس را نابود کند. او اشاره کرد که خیلی از گلوله‌هایی که اکنون [آن زمان اوایل جنگ]، غزه با آن بمباران می‌شود، از کشور‌های عربی آمده و منبع خیلی از کمک‌ها به تشکیلات خودگردان برای مقابل با مقاومت فلسطین، کشور‌های عربی است.

دیگر خبرها

  • برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند
  • نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • برگزاری نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • خواسته برخی اعراب از اسرائیل برای نابودی حماس محال است
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود