Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، در مجموعه معادن گلگهر سیرجان، بیش از ۱۹ هزار کارگر اشتغال دارند که به علت تعداد بالای کارگران و مراوده روزانه، بابت شیوع کرونا در این کارخانه نگرانی‌هایی در بین کارگران وجود دارد. 

آنها می‌گویند: اخیراً کارگران شاغل در زیر مجموعه شرکت آرمان به فرمانداری رفتند تا اعتراض خود را نسبت به عدم تعطیلی کارخانه نشان بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانداری در پاسخ به کارگران گفته هرگونه تعطیلی واحد تولیدی گلگهر سیرجان منوط به دستور ستاد بحران است. 

کارگران معادن گلگهر سیرجان نسبت به تماس کارگران با یکدیگر در اتوبوس‌های ایاب و ذهاب هم ابراز نگرانی کردند. 

به گفته آنها؛ برخی از کارگران این واحد تولیدی غیربومی و ساکن مازندران و‌ گیلان هستند که در تعطیلات عید به خانه‌هایشان رفته‌اند. آنها بعد از تعطیلات به محل کارخانه بازمی‌گردند و باتوجه به اینکه این استان‌ها از مراکز شیوع کرونا بود، باید تمهیداتی از سوی کارفرما در این زمینه در نظر گرفته شود. به ویژه که مجموعه معادن در سیرجان بیش از ۱۹۰۰۰ کارگر دارد.  

کارگران می‌گویند: خواسته ما این است که افرادی که از استان‌های بحرانی بازمی‌گردند، حتماً مدتی قرنطینه شوند و در صورت سلامت به کار مشغول شوند. 

کارگران به تمهیدات بهداشتی محیط کار اشاره کرده و می‌گویند: از ابتدای شیوع کرونا به صورت ماهانه تعدادی ماسک فیلتردار در اختیار کارگران گذاشته می‌شود اما تعداد آن کافی نیست. اگرچه ضدعفونی‌ها مرتب در این واحد تولیدی انجام می‌شود. 

به گفته کارگران؛ ازجمله تمهیدات ساعات کاری برای کارگران این بود که با افزایش ساعات کاری از هشت ساعت به دوازده ساعت و کاهش تعداد شیفت‌ها مراودات کارگران کمتر شود. 

مهم‌ترین نگرانی کارگران بابت افرادی است که از مسافرت بازمی‌گردند و ممکن است ناقل ویروس باشند.

کارگران گلهر سیرجان می‌گویند: کارگران در ایام عید مطابق روال سال‌های قبل نیمی از آن را کار می‌کنند و نیمی دیگر را به تعطیلات می‌روند. در پی شیوع کرونا این واحد معدنی در ایام عید تعطیل نشده است.

مهندس علیدادی (معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی گلگهر) درباره اقدامات صورت گرفته برای کاهش خطر شیوع کرونا در این واحد معدنی به ایلنا گفت: باتوجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و جلوگیری از شیوع آن در شهرستان سیرجان و به ویژه منطقه معدنی و صنعتی گلگهر، به دستور مدیرعامل گلگهر کمیته ویژه مقابله با کرونا در همان روزهای اولیه شیوع آن در شرکت معدنی و صنعتی گلگهر تشکیل شد که زیرنظر مدیریت ایمنی، بهداشت و محیط زیست تصمیمات لازم و ضروری در این باره اتخاذ می‌گرفت.

در همین راستا اقداماتی همچون لغو ماموریت‌های خارج از استان، پایش ماموران بازگشتی از مناطق با شیوع بالا، پایش اتباع خارجی مستقر در مجتمع، لغو ورود کلیه اتباع خارجی به مجتمع، لغو ورود بازدیدکنندگان، لغو کلیه دوره‌های آموزشی، جمع آوری کلیه لیوان‌ها و لوازم مشترک مصرفی در دفاتر و جایگزینی با لیوان و اقلام یکبار مصرف، تعطیلی مهمانسرای شرکت و عدم پذیرش مهمان از سایر شهرها، بازرسی و سرکشی مداوم و روزانه بازرسان بهداشت محیط از کمپ‌های گارگری، کاهش ۵۰ درصدی نیروهای ستادی و اداری، لغو ثبت انگشت ورود و خروج و تایید کارکرد توسط مدیریت‌های مربوطه، تعطیلی رستوران‌ها و توزیع غذای بیرون بر صرفا برای نیروهای شیفتی با رعایت کلیه نکات بهداشتی اعم از حفاظت بهداشت غذایی و فردی و سرو در ظروف یکبار مصرف آلومینیومی، توزیع گستره لوازم حفاظت فردی اعم از ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی دست بین پرسنل با مواجه بالا، ثابت شدن و لغو چرخشی بودن سرویس‌های ایاب و ذهاب اعم از سواری و اتوبوس، کاهش فعالیت نیروهای پروژه‌ای، کاهش ساعت کار پرسنل، عدم تایید اضافه کار پرسنل عادی و روزکار ، اصلاح و مدیریت ساعات شیفت پرسنل نوبت کار، الزام استفاده از ماسک در محل کار و داخل اتوبوس و سواری و الزام گزارش و معرفی افراد مشکوک به بیماری به واحدهای بهداشتی و درمانی و چندین اقدام دیگر انجام شده است.

معاون توسعه و منابع انسانی گلگهر تصریح کرد: تعطیلی گلگهر یک سیاست دولتی است و در اختیار مجموعه گلگهر نیست. تعداد اتوبوس‌ها را افزایش داده‌ایم تا کارگران در اتوبوس‌ها به صورت پراکنده بنشینند.

او ادامه داد: در جلسه اولی که داشتیم تصمیم بر این شد نیروهای غیربومی که در سایت هستند از سایت خارج نشوند و اگر خارج شدند دیگر برنگردند و این اتفاق افتاده و کامل داریم کنترل می‌کنیم. یکسری غیربومی‌ها رفتند مرخصی که دوره‌ای بودند مثلاً شیفتی بودند و ۱۵ روز می‌ماندند و ۱۵ روز می‌رفتند که به آنها اطلاع دادیم، برنگردند و واقعا جلوی آنها را گرفتیم چونکه ما در یک محیط بسته بین سیرجان و گل‌گهر داریم رفت و آمد می‌کنیم این خیلی در شیوع تاثیری ندارد ولی ما آن ارتباطی که با سایر شهرها در حوزه کارگری داشتیم، جلویش را گرفتیم و این سیاست را تا ۱۵ فروردین تمدید کردیم و ممکن است براساس شرایطی که پیش می‌آید تصمیم جدیدی گرفته شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارگران کرمان کرونا کروناویروس شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۶۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست

فرماندار گرگان گفت: سرمایه‌گذار در برخی پروژه‌های نیمه‌کاره مطالبه امتیاز بیشتر دارد که منطقی و پذیرفتنی نیست، زیرا باید منافع مردم هم در پروژه سنجیده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری گرگان، اسماعیل نادری با بیان اینکه شورای ششم به موضوعات فرهنگی و اجتماعی که در دوره‌های پیشین مغفول مانده بود، توجه ویژه‌ای داشته است، اظهار کرد: انتظار است، مدیریت شهری گرگان زین پس به انجام اقدامات بزرگ در سطح شهر بیشتر توجه کند و به هر نحوی که شده در سال‌جاری حداقل باید دو فاز از شهربازی گرگان را به سرانجام برساند.

وی با بیان اینکه برخی تصمیمات شوراهای پیشین به شورای فعلی تکلیف شده است، افزود: شاید دوره ششم پارلمان شهری به برخی موضوعات و پروژه‌هایی که اکنون درگیر آن است، ورود نمی‌کرد و در حال حاضر منتفی کردن برخی پروژه‌ها مانند شهربازی مدرن سبب هدر رفت بیت‌المال خواهد شد.

فرماندار گرگان گفت: انتظار است مدیریت شهری گرگان زین پس به انجام اقدامات بزرگ در سطح شهر بیشتر توجه کند و به هر نحوی که شده است در سال‌جاری حداقل باید دو فاز از شهربازی گرگان را به سرانجام برساند.

وی ادامه داد: شهرداری ۸۰ درصد اعتبارات را صرف امور جاری می‌کند و چه انتظاری وجود دارد که با ۲۰ درصد اعتبار باقیمانده پروژه‌های کلان انجام دهد.

نادری ادامه داد: فرمانداری ۹۹ درصد مصوباتی ارسالی به کمیته انطباق را با دید باز و مثبت بررسی می‌کند.

وی گفت: توان هر شهر با سایر شهرها متفاوت است، توان گرگان قابل مقایسه با کلان‌شهرهایی مانند تبریز نیست و شاید حداکثر بتواند دو پروژه را مدیریت کند.

فرماندار گرگان با اشاره به حوزه سرمایه‌گذاری شهری در گرگان گفت: سرمایه‌گذار سعی دارد صفر تا ۱۰۰ پروژه‌ای را به عهده بگیرد و در برخی پروژه‌های نیمه‌کاره مطالبه امتیاز بیشتر دارد که منطقی و پذیرفتنی نیست، زیرا باید منافع مردم هم در پروژه در نظر گرفته شود.

کد خبر 748331

دیگر خبرها

  • آمریکا ۵ یگان نظامی اسرائیل را ناقض حقوق بشر تشخیص داد
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • «روز کارگر» تعطیل رسمی است
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • شعار بانک در سال جاری، توجه به سرمایه انسانی به عنوان هسته‌ اصلی توسعه بانک است
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست