Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر ایران در ادامه اظهارات خود که در رسانه های هند به چاپ رسیده است افزود: شیوع ویروس کرونا در جهان به سطح خطرناکی رسیده است و امنیت بهداشتی تعداد زیادی از کشورها را به مخاطره انداخته و جهان را به سوی رکود اقتصادی سوق داده است.

به گفته وی، در چنین شرایطی ایران با چالش های زیادی مواجه است و در شرایطی که تحت تاثیر این ویروس قرار گرفته اکنون در حال کسب تجربه برای مبارزه با آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چگنی گفت: ایران صادقانه پس از شناسایی اولین فرد مبتلا به ویروس کرونا با آن مقابله کرده است و همانطور که سازمان جهانی بهداشت تایید کرده است، توانسته پیشرفت زیادی در مقابله و کنترل ویروس کرونا به دست آورد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: مقابله ایران با ویروس کرونا با وجود مشکلات فراوان در دسترسی به بازارهای مالی جهانی و تامین نیاز های خود به دلیل تحریم های آمریکا به مقابله با ویروس کرونا ادامه داده است. هیچ کشوری به تنهایی نمی تواند این بحران خطرناک و بزرگ را کنترل کند.

علی چگنی ادامه داد: ایران دارای یکی از قویترین سیستم های مراقبت های بهداشتی در منطقه است و دستاوردهای قابل توجهی را در زمینه مبارزه با ویروس کرونا بدست آورده است. شرکت دانش بنیان ایرانی وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ترکیبی از دارویی را ساخته است که می تواند اختلال عملکرد ریوی در بیماران مبتلا به کرونا را درمان کند.

سفیر ایران در خصوص تحریم های آمریکا علیه ایران گفت: علیرغم همه این تلاش ها و دستاوردها، بدیهی است که ایران چندین دهه تحت تحریم های یک جانبه آمریکا بوده است. این تحریم ها تأثیرات منفی شیوع کرونا بر کشور را در قالب کمبود شدید الزامات پزشکی، دسترسی به منابع مالی کافی و امکان پرداخت برای اقلام دارای اولویت از طریق کانال های بانکی را تشدید می کند. بخش بهداشت و درمان ایران گرچه از جمله مقاوم ترین ها  در منطقه است اما  تحت تاثیر این تحریم ها قرار گرفته است و کلیه اقدامات پیشگیری، تشخیص و معالجه،  بطور مستقیم و غیرمستقیم با چالش مواجه شده و در نتیجه  سختی های زیادی را در مبارزه با بحران کرونا تجربه می کند. کمبود تجهیزات پزشکی ، دارویی و آزمایشگاهی مانند لباسهای محافظ و داروهای لازم باعث افزایش موارد شیوع و تعداد قربانیان ویروس کرونا در ایران  شده است.

چگنی با اشاره به کمک های پزشکی سازمان جهانی بهداشت گفت: با وجود کمک های سازمان جهانی بهداشت، سرعت شیوع بیماری و اثرات مضر تحریم ها منجر به کاهش دسترسی به داروها و تجهیزات نجات بخش شده است. دولت ریاکار آمریکا ادعا کرده است که منابع انسانی از جمله مواد غذایی و دارو از مجازات های ضدایرانی معاف هستند، اما ممنوع کردن بانک های ایرانی برای دسترسی به کانال جهانی سویفت و تهدیدهای آشکار آمریکا علیه بانک های خارجی، آنها را از انجام هرگونه تجارت با تهران باز داشته است. آمریکا در اقدامی دیگر اعلام کرده است که آماده کمک به ایران است. با این وجود، تحریم های آمریکا استفاده از کانال های بانکی برای خرید  تجهیزات پزشکی و کالاهای بشردوستانه را تقریبا غیر ممکن می سازد. این تحریم ها همچنین تلاش های ایران برای کنترل و مقابله با این ویروس را تحت تاثیر قرار می دهد.

سفیر ایران تاکید کرد: ایران برای نبرد خود با ویروس کرونا به کمک های آمریکا احتیاج ندارد زیرا هیچ اعتمادی به پیشنهادات و  ادعای  کمک واشنگتن نیست، اما انتظار می رود که جامعه بین المللی در مقابل تحریم هایی که میلیون ها ایرانی را آزار می دهد بایستد. مردم ایران در چند هفته گذشته به دلیل محدودیت های پزشکی ناشی از تحریم های آمریکا، بهای سنگینی را پرداخت کرده اند. جامعه جهانی باید تاثیرات تحریم ها در مورد کمک های بشردوستانه را در نظر گرفته و برای جلوگیری از وقوع حوادث بیشتر وارد عمل شود. جامعه جهانی بهداشت باید این مجازات ها را جنایات جنگ تلقی کند و  خواستار پاسخگویی کسانی باشد که آنها را تحمیل می کنند.

برچسب‌ها هند ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا سازمان جهانی بهداشت پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا سازمان جهانی بهداشت هند آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا آمریکا هند ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا سازمان جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت تحریم های آمریکا ویروس کرونا سفیر ایران تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۶۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد

وزارت امور خارجه ایران در راستای اجرای قانون مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه، تعدادی از اشخاص و نهادهای آمریکایی را تحریم کرد.

به گزارش مهر، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهادهای آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تأمین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می‌دهد.

بر اساس این گزارش اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تأمین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله‌های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه‌های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی؛

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می‌گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی: (Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته‌ای به دلیل طرح ایده‌های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسرائیل؛

۶. براد کوپر (Brad Cooper): فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes): مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تأمین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا، تحریم‌های یادشده را علیه اشخاص و نهادهای فوق اعمال می‌نماید.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم‌ها معمول خواهند داشت.

دیگر خبرها

  • اسماعیلی با سفیر ایران در باکو دیدار کرد
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • فعال سیاسی اصلاح طلب: تحولات جهانی به سود ایران است
  • تحولات جهانی به سود ایران است
  • ارسال کمک های بشری روسیه به افغانستان
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها