Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین مدرس خیابانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بسیج همه امکانات داخلی برای تولید ماسک، لباس پزشکی و الکل مورد نیاز تولید محلول و ژل ضدعفونی‌کننده خبر داد و گفت: واردات محموله‌های ماسک و تجهیزات پزشکی موقعی است و تکیه‌گاه اصلی و برنامه‌ریزی بلندمدت وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان مسئول لجستیک اقلام و تجهیزات پزشکی، بر به‌کارگیری ظرفیت‌های تولید داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واردات ماسک و تجهیزات پزشکی موقتی است

وی افزود: پس به تناسب افزایش تولید داخلی، واردات کاهش یافته و به تدریج متوقف خواهد شد.

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به بازدید از یک واحد تولیدی ماسک در شهرک نصیرآباد استان تهران افزود: مشابه این کارخانه، سه واحد بزرگ تولیدی پوشاک، تمام امکانات خود را در اختیار تولید ماسک قرار داده‌اند و بر این اساس، این واحد تولیدی روزانه ۱۰۰ هزار ماسک تولید می‌کند؛ ضمن اینکه اگر نیروی انسانی ماهر و تجهیزات در اختیار آن قرار گیرد، حتما تولید خود را به دو برابر افزایش خواهد داد؛ این در شرایطی است که مشابه این واحد تولیدی، دو واحد بزرگ در کمال‌آباد و کهریزک فعال شده‌اند.

وی از فعال سازی ۳۰ کارگاه کوچک تولیدی ماسک و لباس پزشکی در استان تهران خبر داد و گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت تمام تلاش خود را به کار گرفته تا با استفاده از حداکثر ظرفیت تولید داخلی، نیازهای کادر درمانی کشور و مردم را در داروخانه‌ها و شبکه‌های منتخب مورد تائید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تامین نماید. این در حالی است که در سراسر کشور نیز هر واحد تولیدی پوشاک، خیاط‌خانه و یا تولید البسه وجود دارد که قابلیت تبدیل خطوط تولیدی خود را به ماسک دارد، بدون اخذ مجوز، می‌تواند آغاز به فعالیت نماید. 

واردات و ساخت داخلی همزمان دستگاههای تولید ماسک

مدرس خیابانی از ساخت ماشین‌آلات تولید ماسک در کشور خبر داد و گفت: کارخانجات تولیدی، اقدام به ساخت دستگاه تولید ماسک کرده‌اند و امیدواریم بتوانیم ظرفیت تولید ماسک صنعتی و کارخانه‌ای را به سرعت افزیش داده و به دوبرابر برسانیم؛ این در شرایطی است که ستاد فرمان اجرایی حضرت امام(ره) نیز ماشین آلات تولید ماسک را به کشور وارد و به کارگیری کرده است تا به زودی، شاهد تامین ماسک مورد نیاز همه شبکه‌های توزیع اعم از بیمارستانی و کادر درمانی و نیز داروخانه‌ای و سایر بخش‌های مصرفی باشیم.

وی با تقدیر از تلاش شبانه‌روزی رئیس و اعضای اتاق اصناف تهران، اظهار داشت: ستاد مقابله با کرونا در وزارت صنعت، معدن و تجارت این اختیار را به اتاق اصناف تهران داده تا علاوه بر اینکه ماسک‌های تولیدی در کارگاههای صنفی را علاوه بر عرضه در داروخانه‌های کشور، در اختیار مصرف کنندگان عمده از جمله صنوفی همچون نانوایی‌ها، قصابی‌ها، خواربارفروشی‌ها، کشتارگاهها و کارخانجات صنعتی قرار دهد. 

مدرس خیابانی گفت: برآورد ما از تولید کارگاهی ماسک روزانه دو میلیون عدد ماسک معمولی سه لایه است که همزمان با آن، تولید ماسک پارچه‌ای و چندبار مصرف قابل شستشو نیز از سوی اصناف در حال انجام است.

پارچه مورد نیاز تولیدکنندگان ماسک و لباس پزشکی مرتبا تامین می‌شود

این مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: تامین پارچه مورد نیاز تولید ماسک و لباس پزشکی در حال حاضر، به سرعت در حال انجام بوده و تمام توان خود را به کار بسته‌ایم که پارچه مخصوص تولید ماسک سه لایه را از طریق کارخانجات در سراسر کشور تامین کرده و مشکلی از این بابت نداریم.

مدرس خیابانی بار دیگر تاکید کرد: واحدهای تولیدی پوشاک، برای تبدیل خطوط تولیدی خود به ماسک، نیاز به اخذ مجوز از وزارت صنعت ندارند؛ همانطور که واحدهای تولیدی الکل نیز نیاز به اخذ مجوز از سازمان‌های صمت ندارند؛ پس برای تولید ماسک و لباس پرستاری نیاز به هیچگونه مجوزی ندارند؛ بر همین اساس اکنون ۴۰ کارخانه بزرگ فعال شده‌اند که قابلیت تولید ۶۰ هزار دست لباس را دارند؛ ضمن اینکه۴۰ کارخانه صنعتی، ۴۰ هزار دست لباس در روز تولید می‌کنند و خط تولید خود را از روزانه ۲۰ هزار دست به ۶۰ هزار دست رسانده اند که به زودی تولیدات آنها دو برابر می‌شود.

وی تاکید کرد: تولید ماسک کارخانه‌ای و کارگاهی کاملا بر اساس ضوابط بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز سازمان غذا و دارو صورت می‌گیرد؛ ماسک‌های تولیدی استریل شده و تامین پارچه و دوخت نیز کاملا تحت نظارت کامل این وزارتخانه قرار دارد. ضمن اینکه پارچه مخصوص تولید ماسک سه لایه نیز با نظارت وزارت بهداشت تهیه شده و تمام ضوابط مدنظر این وزارتخانه در تولید این اقلام رعایت می‌شود.

چهارمین محموله تجهیزات پزشکی به زمین نشست، گمرک بهتر از این نمی توانست عمل کند

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از به زمین نشستن هواپیمای حامل چهارمین محموله ماسک و تجهیزات پزشکی وارداتی خبر داد و گفت: امشب این محموله به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحویل خواهد شد که مجموعا ظرفیتی معادل ۷۰ تن دارد.

وی با تقدیر از عملکرد بی‌سابقه گمرک در همکاری با وزارت صنعت به منظور ترخیص سریع اقلام و تجهیزات پزشکی گفت: گمرک بهترین عمکرد را در این حوزه داشته و با صراحت می‌توان گفت که بهتر از این نمی‌توانست عمل کند؛ این در شرایطی است که ترخیص کالاها در کمتر از دو ساعت انجام می شود.

مدرس خیابانی گفت: محموله‌های وارداتی از سوی گمرک در کوتاه زمان و ظرف کمتر از دو ساعت، ترخیص می‌شود که یک اقدام جهادی و بی‌نظیر از سمت گمرک است.

کد خبر 4884758 محبوبه فکوری

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت بهداشت شیوع کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت ویروس کرونا بانک مرکزی ایران سال جهش تولید قیمت نفت وزارت صنعت معدن و تجارت گمرک ایران قیمت دلار وزارت جهاد کشاورزی بورس بازار سهام حقوق و دستمزد عبدالناصر همتی وزارت راه و شهرسازی تجهیزات پزشکی مدرس خیابانی وزارت بهداشت خبر داد و گفت معدن و تجارت واحد تولیدی ماسک و لباس لباس پزشکی وزارت صنعت تولید ماسک مورد نیاز هزار دست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۷۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش ایرنا از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

دیگر خبرها

  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • دهقانی: ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی