Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته ملی المپیک کشورمان دو هفته پیش با ارسال ایمیلی خواستار تعویق بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ شد. ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۸ ورزشی رشته های ورزشی نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی کمیته ملی المپیک، با توجه به اتفاقات اخیر و شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان و همچنین لغو تعداد زیادی از رقابت‌های مهم قاره‌ای و جهانی از جمله مسابقات کسب سهمیه، شایعاتی مبنی بر تعلیق و تعویق المپیک 2020 در هفته‌های اخیر مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا رئیس کمیته ملی المپیک کشورمان با ارسال ایمیلی به رئیس کمیته بین المللی المپیک (IOC) ضمن تشریح وضعیت کاروان ورزشی ایران، خواستار تصمیم گیری در خصوص تعویق بازی‌ها شد.

ایمیل ارسالی دکتر صالحی امیری به توماس باخ به‌ همراه پاسخ IOC به شرح زیر است:

«جناب آقای توماس باخ

سلام ما را پذیرا باشید

با توجه به ایمیل‌های قبلی که از شما دریافت کردیم، تمایل دارم با توجه به شیوع بیماری کرونا در ایران مواردی را به شما اطلاع دهم.

1- با توجه به آمار رسمی اعلام شده تا این لحظه 145 نفر به دلیل شیوع این بیماری فوت شده و 5823 نفر نیز مبتلاشده‌اند.

2- بر اساس اعلام ستاد مقابله با این ویروس که با راهبری ریاست جمهوری ایران تشکیل شده تمام گردهم آیی‌ها، سمینارها، تجمع‌ها، مسابقات، ‌ حتی اردوهای ورزشی در ایران لغو شده است.

3- همه پروازها از ایران‌ به سایر کشورها ‌‌و بالعکس تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده است.

4- تمام تیم‌هایی که قرار بود در مسابقات انتخابی المپیک شرکت کنند همه با مشکل مواجه شده‌اند، مثل ژیمناستیک، بوکس و شمشیربازی.

5- یکسری از رقابت‌های انتخابی المپیک که تاریخشان از قبل مشخص بود لغو گردیده‌اند، مثل کشتی، شنا، واترپلو و وزنه‌برداری.

با توجه به شرایط موجود بیشتر کشورهای آسیایی مثل کره، هند، ژاپن و چند کشور دیگر درگیر این موضوع و ورزشکاران نیز از نظر ذهنی و‌ روحی دچار چالشی بزرگ شده اند. قهرمانان، رشته‌های مختلف، مربیان و فدراسیون‌های تحت پوشش نیز از این قائده مستثنی نیستند؛ بطوریکه خانواده‌ها تصمیم گرفتند که فرزندان قهرمان خود را در خانه قرنطینه نمایند که البته این موضوع به جد از سوی دولت به تمام مردم نیز توصیه شده و‌ می‌شود.

با توجه به توضیحات داده شده موجب امتنان است تا نظر خود در خصوص پیشنهاد در نظر گیری شرایط ورزشکاران، تعویق رقابت‌های گزینشی اعلام نمایید. همچنین مایلم پیشنهاد خود مبنی بر موکول کردن بازی‌های المپیک توکیو 2020 به پایان سال 2020 را اعلام‌ نموده و خواستار توجه شما در این خصوص باشم.

در پایان از حمایت‌های همواره شما ممنونم و منتظر پاسخ شما هستم.»

دو روز بعد از ارسال ایمیل ایران؛ جان مکلود رئیس بخش ارتباطات کمیته‌های ملی المپیک IOC پاسخ نامه را داد که خلاصه آن به شرح زیر است:

«آقای رئیس عزیز

ممنون بابت ایمیل ارسالی؛ رئیس IOC شخصا از من خواستند که از جانب ایشان پاسخ ایمیل شما را بدهم.

هیئت اجرایی IOC اخیرا تعهد خود برای برگزاری موفق بازی‌ها در تاریخ مقرر را اعلام کرده و از فدراسیون‌های بین‌المللی درخواست کرده تا در خصوص مسابقات کسب سهمیه و انتخابی شرایط، مکان ‌و زمان جدید و آسانی را طراحی کنند.

فدراسیون‌های ملی خود را تشویق کنید تا ارتباط تنگاتنگی با فدراسیون‌های بین‌المللی خود داشته و از تغییرات قوانین انتخابی المپیک آگاه شوند.

تصمیمات هیئت اجرایی و فدراسیون‌های بین‌المللی هر چه که باشد از تغییرات سیستماتیک زمان، مکان و‌ نحوه مسابقات انتخابی به اطلاع شما و فدراسیونهای ملی کشورتان خواهد رسید.

پیشنهاد می‌کنیم از تجربیات کشورهای مشابه که درگیر کرونا هستند استفاده کنید، به طور مثال برای ورزشکاران شرکت کننده در مسابقات انتخابی‌تان اردوهایی را در کشوری ثالث که شیوع این بیماری در آن کمتر و کنترل شده است، برگزار کنید تا ضمن‌ حفظ سلامت، مشکلی با کشور میزبان مسابقات گزینشی برای حضور نداشته باشید. در این زمینه IOC آمادگی‌همکاری و تسهیل در ارتباط با کمیته های المپیک مد نظرتان را دارد.

با آغوش باز آماده دریافت پیشنهادات و همچنین کمک به شما هستیم.»

درخواست کمیته ملی المپیک ایران برای برگزاری المپیک توکیو در سال 2021

انتهای پیام/

R1414/P/S3,33/CT12 واژه های کاربردی مرتبط المپیک کمیته ملی المپیک

منبع: تسنیم

کلیدواژه: المپیک کمیته ملی المپیک المپیک کمیته ملی المپیک کمیته ملی المپیک بین المللی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۷۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان

به گزارش خبرآنلاین، براساس اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۱۲ مورد ابتلا به سرخک در کشور شناسایی شده است که بیشترین مبتلایان در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و خراسان رضوی بوده است.

شهنام عرشی در گفت‌وگو با تسنیم درباره آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور اظهار کرد: شیوع بالای بیماری سرخک به دلیل ضعف برنامه واکسیناسیون در کشورهای همسایه به‌ویژه در شرق کشور و تردد اتباع غیر آن‌ها به شکل مجاز یا غیرمجاز، تهدید مستمر برای دستاورد حذف سرخک کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: اقدامات صورت گرفته جهت جلوگیری از چرخش ویروس شامل هشدارهای مکرر به دانشگاه‌ها جهت واکسیناسیون به موقع اطفال و رفع موارد تاخیری واکسیناسیون انجام شد؛ همچنین واکسیناسیون جمعی در مناطق جنوب شرقی کشور شامل استان‌های سیستان بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی در آبان ماه سال ۱۴۰۰ به دلیل پر خطر بودن منطقه ورود مهاجرین از نقاط مرزی به داخل کشور انجام شد و بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار کودک ۹ ماه تا ۷ سال تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار گرفتند.

عرشی ادامه داد: همچنین اعلام شد که در تمام نقاط کشور به تمام اتباع غیر ایرانی تازه‌وارد از مناطق بومی بیماری در گروه‌های سنی ۹ ماه تا ۳۰ سال یک نوبت واکسن حاوی سرخک و سرخجه تزریق شود که بر این اساس بالغ بر ۶۰۰ هزار دوز واکسن تزریق شده است.

براساس اعلام رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تعداد ۸۴۹۱ مورد تب و بثورات ماکولوپاپولار (نوعی ضایعه پوستی) در سال ۱۴۰۲ شناسایی و گزارش شده است؛ از این تعداد ۸۳۱۰ مورد تست آزمایشگاهی انجام شده است و تعداد ۶۱۲ مورد تاییدشده آزمایشگاهی سرخک گزارش شد. این تعداد موارد سرخک در ۲۱ استان کشور رخ داده است.

به گفته وی، از نظر ملیت ۵۵۶ مورد ایرانی، ۵۵ مورد افغانستانی و یک مورد پاکستانی بودند.

عرشی با بیان این‌که ۳۵۸ مورد دربیمارستان بستری بودند، گفت: کاهش موارد در غیرایرانی‌ها می‌تواند به دلیل اثر بخشی واکسیناسیون جمعی این گروه در دی ماه سال ۱۴۰۱ باشد.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین ابتلا در استان‌های سیستان بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی گزارش شده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: جهت افزایش سطح ایمنی در استان‌های پر خطر سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان برنامه ریزی برای واکسیناسیون نوبت صفر سرخک در شش ماهگی انجام شده که در بهمن ماه ۱۴۰۲ به اجرا در آمده است؛ حفظ درصد پوشش واکسیناسیون MMR نوبت اول ( ۱۲ ماهگی ) و نوبت دوم ( ۱۸ ماهگی) بالاتر از ۹۵ درصد و تقویت مستمر نظام مراقبت استاندارد بیماری برای محافظت از دستاورد حذف سرخک و سرخجه ضروری است زیرا ویروس‌های سرخک وارده به کشور، به سرعت ممکن است در سطح کشور به چرخش دربیایند.

لازم به ذکر است؛ تصویر زیر تعداد موارد سرخک تأییدشده آزمایشگاهی را در استان‌های مختلف کشور نشان می‌دهد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899026

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • آیین نامه داوری ایران قدیمی و با اشکال است
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان