Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@01:37:25 GMT

موج دوم کرونا در حال آمدن است

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۵۷۷۷۸

موج دوم کرونا در حال آمدن است

 

به گزارش تابناک، علی درویش پور روز دوشنبه چهارم فروردین در جلسه ستاد مقابله با کرونا که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور استاندار برگزار شد، با اشاره به تجهیز نقاهتگاه به منظور گذراندن دوران نقاهت بیماران مبتلا به ویروس کرونا در استان، گفت: روند مقابله با کرونا ویروس در استان البرز باتوجه به تمهیدات اندیشیده شده و تلاش‌های شبانه‌روزی استاندار محترم دانشگاه علوم پزشکی البرز و دیگر دستگاه‌های اجرایی در استان تحت کنترل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، درویش پور ادامه داد: به دستور استاندار البرز و با توجه به حساسیت موضوع در قبال سلامت شهروندان ستاد مقابله با کرونا در استان شکل گرفته است به لحظه کم و کیف اجرایی شدن مصوبات را پایش و بررسی می شود.

وی افزود: روزانه جلسات ستاد در استانداری به ریاست استاندار و در شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران برگزار می شود و دستگاه‌های اجرایی ، قضایی و نیروهای مسلح در کنار هم در البرز برای مقابله با کرونا بسیج شدند.

درویش پور تصریح کرد: با توجه به موقعیت خاص استان و مسیر تردد بیش از ۱۴ استان کشور و به جهت تردد روزانه بیش ۴۰۰ هزار نفر به تهران و برعکس، همچنین بیش از یک میلیون نفرجمعیت حاشیه نشین در استان و هم جواری با استان‌های تهران، قم، مازندران و گیلان و همینطور تنوع قومیت‌ها و سفر از نقاط مختلف کشور به البرز و بالعکس و وجود زندان‌های متعددی در استان، باعث شده البرز مستعد شیوع بیماری کرونا باشد.

جانشین رئیس ستاد کرونا در استان گفت: با بسیج امکانات و برنامه‌ریزی انجام شده با اقدامات پیشگیرانه و محافظتی که در استان صورت گرفت خوشبختانه روند بیماری در استان تحت کنترل است اما هشدارها نسبت به این ویروس جدی است و تمام مجموعه دولت برای رفع این چالش در تلاش هستند.

وی افزود: به منظور آمادگی و مقابله و کنترل موج دوم ویروس کرونا اقدامات پیشگیرانه در راستای مقابله با این بیماری به کار گرفته شده است.

وی در تشریح این اقدامات گفت: تعطیلی مراکز آموزشی، مدارس، جشنواره‌ها، همایش‌ها و به حداقل رساندن پرسنل در دستگاه‌های اجرایی و ادارات استان تعطیلی تمام نمایشگاه‌های بهاره، افزایش تولید و تقویت شبکه توزیع در بحث مواد ضد عفونی از دیگر اقدامات پیشگیرانه را در استان داشتیم.

وی افزود: همچنین ضد عفونی معابر و اماکن عمومی در تمامی شهرهای استان و همینطور روستاهای استان، راه اندازی ایستگاه‌های پایش در مبادی ورودی و خروجی برای کنترل افراد، فعالیت مراکز ۱۶ ساعته غربالگری جهت شناسایی بیماران محله، توزیع اقلام با کیفیت بهتر با محوریت نیروهای مسلح به ویژه سپاه از دیگر اقدامات پیشگیرانه در استان است.

درویش پور گفت: اقدامات پیشگیرانه دیگری نیز در راستای مقابله با این بیماری به کار گرفته شده است بدین منظور آماده سازی نقاهتگاه‌هایی برای قرنطینه دوهفته بیمارانی که ترخیص شدند تجهیز شده است. همچنین تجهیز برخی از سالن‌های سپاه، ورزش جوانان و شهرداری‌ها با توجه به سفرهای نوروزی احتمال می‌رود موج دوم روند بیماری زیاد شود و ما آمادگی داشته باشیم با کمبود تخت در استان مواجه نشویم.

وی ادامه داد: تعطیلی واحدهای صنفی غیر ضروری از جمله تصمیمات این ستاد برای کاهش مراجعات و تردد مردم به شما می رود و ما تلاش می کنیم تا با همکاری اصناف به مرحله بالاتری در کنترل این بیماری دست یابیم.

وی افزود: خوشبختانه در بازدید میدانی که با حضور استاندار و معاونین وی و فرمانداران در شهرستان در کنار دستگاه‌های قضایی و نظارتی از وضعیت بازار در شهرهای مختلف استان داشتیم، بیش از ۹۰ درصد فروشگاه‌ها و واحدها تعطیل بودند و این قابل ستایش و تحسین است.

جانشین رئیس ستاد کرونا گفت: با توجه به تلاش های شبانه روزی استاندار محترم و مسئولین در استان انتظار ما از رسانه‌های استان این است روی یک محور در راستای آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی و اقناع کردن مردم و پیوستن به پویش در منزل بمانیم حرکت کنند.

وی افزود: رسانه‌ها نقش مهم و ویژه ای در خط مقدم و قطع زنجیره ویروس کرونا دارند و رسانه‌ها، خبرگزاری‌ها، صدا و سیمای مرکز استان و گروه‌هایی که در فضای مجازی واتساپ و تلگرام فعالیت دارند همه این روزها باید روی محورآگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی حرکت کند .

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس نوروز 99 کرونا در ایتالیا جهش تولید روز جهانی آب بعثت کروناویروس موج دوم کرونا کروناویروس نوروز 99 کرونا در ایتالیا جهش تولید روز جهانی آب بعثت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۷۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • نقش ویژه ارتش در مقابله با تهدیدات خارجی کشور
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟