Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه‌کننده فیلم «پینوکیو، عامو سردار و ریسلی» با انتقاد از حذف صحنه‌هایی از فیلمش در پخش تلویزیونی، خطاب به مدیران سیما گفت: اگر فیلمی را نمی‌پسندید، اصلا چرا آن را پخش می‌کنید؟

ناصر عنصری در گفت‌وگویی با ایسنا در این باره توضیح داد: روز سوم فروردین‌ماه از طریق آقای صافی، کارگردان فیلم باخبر شدم که قرار است فیلم «پینوکیو، عامو سردار و ریسلی» از شبکه دو تلویزیون پخش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر دو بسیار خوشحال شدیم و فکر کردیم در این موقعیت، نمایش این فیلم شاد و مفرح، اتفاقی خوب خواهد بود، اما بعد از آنکه فیلم را از تلویزیون دیدیم دیگر آن خوشحالی را نداشتیم و بسیار متاسف شدیم که چرا تلویزیون این فیلم را پخش کرد.

او گفت: تلویزیون تمام صحنه‌های حسی و عاطفی فیلم را که خیلی حساب شده، نوشته و ساخته شده بودند، حذف کرد. در حالی که این فیلم جایزه بهترین فیلمنامه، بهترین فیلم و بهترین دستاورد فنی و هنری از بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودک و نوجوان در سال ۱۳۹۴ و تندیس زرین بهترین فیلم بخش بین‌الملل و جایزه ویژه هیات داوران از چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم رشد را گرفته است. در جشنواره رشد متخصصان پرورشی وزارت آموزش و پرورش فیلم را قضاوت کردند و حتی برای اکران عمومی هم کارشناس‌های این وزارتخانه فیلم را دیدند و از ان‌ها مجوز گرفتیم. علاوه بر تمام این‌ها یکی از نویسندگان فیلمنامه یعنی مریم رنجبر هم معلم تربیتی است و تمام ملاحظات برای رده سنی مخاطب فیلم لحاظ شده بود.

عنصری با اشاره به اینکه حق پخش تلویزیونی فیلم به بنیاد سینمایی فارابی واگذار شده است، ادامه داد: وقتی فیلم به این شکل پخش شد در تماسی با آقای تابش، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی خواهش کردم نسبت به این قضیه واکنش نشان دهد و ایشان هم از این اتفاق متاسف شدند چون «پینوکیو، عامو سردار و ریسلی» فیلمی خانوادگی، شاد و فانتزی و در مورد یک نوجوان بوشهری است که بخاطر رسیدن به آرزوهایش در یک مسابقه مقاله نویسی درباره رئیسعلی دلواری، قهرمان مبارزه با متجاوزگران انگلیسی شرکت می‌کند، ضمنا به دختر عمویش هم یک محبت غریزی، پاک و یک طرفه‌ای دارد که ما برای نشان دادنش حساسیت‌های زیادی داشتیم تا برداشت نامناسبی از آن نشود و به همین دلیل آن را ارایه کرده بودیم تا کارشناسان آموزش و پرورش تایید کنند، اما متاسفانه به طور کامل توسط تلویزیون حذف شد و من به با توجه به حق معنوی‌ که بر فیلم دارم خیلی دوست دارم نسبت به این قضیه واکنش حقوقی داشته باشم، گرچه می‌دانم به جایی نمی‌رسد.

او تاکید کرد:‌ با این حال برای تلویزیون و تصمیم‌گیرانش از صدر تا ذیل متاسفم که این‌گونه با مسائل برخورد می‌کنند و لطافت و تاثیرگذاری و احساس خوبی را که یک فیلم می‌تواند منتقل کند با نگاه متعصب خود حذف می‌کنند. حرف من با آن‌ها این است که اگر فیلمی را نمی‌پسندید، حق ندارید آن را دست بزنید و تکه پاره کنید. می‌توانید کنار بگذارید و نشان ندهید. ما که اصرار نکردیم فیلم را پخش کنید. می‌توانید اول فیلم را نگاه کنید و بگویید از نظر ما مشکل دارد، نه اینکه بخش‌های اصلی و تاثیرگذار فیلم را حذف کنید و یک چیز بی سر و ته نشان دهید.

لینک کوتاه: asriran.com/0031Ku

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تلویزیون سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون

«دیدار در سنگلج» به تهیه کنندگی و کارگردانی ابوالفضل توکلی، تولید جدید شبکه مستند، پرتره استاد سعید امیرسلیمانی از چهره‌های پیشکسوت عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون است و به مرور به زندگی شخصی و حرفه‌ای این هنرمند می‌پردازد.

توکلی با اشاره به روند تولید این فیلم مستند گفت: تصویربرداری این مستند از اوایل پاییز سال ۱۴۰۲ شروع شد. ابتدا برای پیش تولید اثر با آقای امیرسلیمانی به گفتگویی دوستانه نشستیم تا از خاطرات و صحبت هایشان نکاتی را برای ساخت و چگونگی تولید دریافت کنیم. در این گفتگو، همراه با استاد آلبوم ها، عکس‌ها و نشریات قدیمی که مربوط به سال‌های فعالیت شان در عرصه بازیگری و اجرای تئاتر در سنگلج را مرور کردیم. ایشان به زیبایی تمام از آنها تعریف می‌کردند که گویی هنوز خودشان و خاطراتشان را در «سنگلج» زنده نگه داشته بودند، برای همین بود که همان لحظه ایده شروع تصویربرداری از این مکان به ذهن مان رسید.

توکلی همچنین در این باره گفت: در این فیلم خانم علی پور، همسرآقای امیرسلیمانی برای کمک به بالاتر بردن کیفیت این فیلم با در دست داشتن نشریات و عکس‌های قدیمی که در طول فعالیت هنری استاد جمع آوری کرده بودند کمک زیادی به ما کردند که بار تصویری کار ارتقاء پیدا کند. همچنین کمند و سپند امیرسلیمانی فرزندان استاد همکاری و همراهی خوبی با من در تولید این اثر داشتند.

وی افزود: استاد ایرج راد از پیشکسوتان مطرح عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون ایران با وجود مشکلاتی که داشتند، در تولید این مستند همکاری و کمک شایانی کردند.

از دیگر عوامل تولید می‌توان به مدیر تولید: امیرمهدی صادقی، تصویربردار: ابوالفضل اعلایی و صدابردار: مهرداد مقدسی اشاره کرد.

رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» از تولیدات جدید شبکه مستند روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران واقع در تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان جلفا برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد/ سینما و تئاتر هنر فردی نیست
  • ماندن در سینما اهمیت دارد/ عکاسی فیلم هیچ‌گاه نمی‌میرد
  • بدهکاری سینما و تلویزیون به روز معلم
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • فیلم | ماجرای کم شدن لول های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • اکران مردمی «تمساح خونی» در اکومال کرج
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون