Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با بیان اینکه به جز ماندن در خانه هیچ راه دیگری برای کنترل بیماری وجود ندارد، معتقد است که متاسفانه هنوز عده‌ای بیماری کووید19 را جدی نگرفته‌اند.

به گزارش ایسنا، دکتر پیام طبرسی گفت: نه تنها مردم که حتی برخی برنامه‌های تلویزیونی نیز تصور می‌کنند کووید ۱۹ یک شوخی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ کس نمی‌تواند بگوید نسبت به بیماری بی تفاوت است چراکه شاید خودش بی علامت به بیماری مبتلا شود اما، باعث انتقال بیماری به سایرین به شکلی شود که آنها بدترین علائم بالینی را شاهد باشند.

وی با تاکید بر اینکه به جز ماندن در خانه هیچ راه دیگری برای کنترل بیماری وجود ندارد، افزود: همین حالا هم بیمارستان‌ها ظرفیت کافی ندارند و کار در برخی نقلط به استفاده از بیمارستان صحرایی رسیده است. این در حالی است که در صورت عدم اصلاح رفتار افراد و حضور در محیط‌های اجتماعی، احتمال انتقال فرد به فرد بیماری افزایش می‌یابد.

طبرسی در ادامه خاطرنشان کرد: کروناویروس هنوز درمان قطعی ندارد و داروهایی که برای درمان آن اعلام می‌شود نیز هیچ کدام به شکل مطلق اثبات نشده‌اند. با کاهش روند بستری بیمار در بیمارستان‌ها و کمک به زنجیره قطع بیماری می‌توانیم اطلاعات خود در مورد کرونا را افزایش دهیم. اما در صورتی که نکات بهداشتی و توصیه‌ها مغفول بمانند به طور مداوم شاهد افزایش آگهی‌های ترحیم پر سراسر کشور خواهیم بود.

بنابر اعلام کانال خبری دانشگاه شهید بهشتی، وی در پایان با بیان اینکه هر شخصی با علائم حاد تنفسی مشکوک به کرونا است، تصریح کرد: اولین توصیه ما این است که اگر علائمی همچون سرماخوردگی، تب، سرفه و... دارید در خانه بمانید و ضمن مصرف مایعات فراوان از مسکن استفاده کنید. تنها در صورتی که علائم شما شدت یافت به مراکز درمانی مراجعه کنید و از حضور در این مراکز به دلیل مسائل ساده و جزئی خودداری کنید، چراکه ۴۰ درصد از  انتقال کرونا در مراکز درمانی صورت می‌گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس در خانه بمانیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۸۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد

برای رشد و تکامل عضلات وجود سطح کافی از ویتامین D اهمیت دارد. نبود مقادیر لازم از ویتامین D در بدن می‌تواند منجر به ضعیفی شود که فرد را مستعد ابتلا به بیماری، شکنندگی استخوان‌ها و سایر مشکلات جسمی دیگر می‌کند.

به گزارش روزنامه تایمزآو ایندیا، اما این پرسش مطرح است که وقتی سطح ویتامین D در بدن از میزان طبیعی خود فراتر رود چه اتفاقی می‌افتد؟

افزایش سطح کلسیم خون: از آنجایی‌که ویتامین D نقش کلیدی در جذب کلسیم دارد، سطح بالای این ویتامین به طور خودکار منجر به افزایش سطح کلسیم در بدن می‌شود. سطح بالای کلسیم با علائمی مانند ناراحتی گوارشی مانند حالت تهوع، یبوست و درد معده نشان داده می‌شود. سرگیجه، توهم، بی اشتهایی، سنگ کلیه، فشار خون بالا، کم آبی بدن و ناهنجاری‌های قلبی از دیگر علائم بالا بودن سطح کلسیم به حساب می‌آیند.

تغییر وضعیت روانی: از آنجایی‌که بالا بودن سطح کلسیم پیامد مستقیم وجود سطح بالایی از ویتامین D است، می‌تواند به تغییر وضعیت ذهنی و روانی منجر شود که با حالت گیجی، روان پریشی و افسردگی خود را نشان می‌دهد.

مشکلات کلیوی: مسمومیت با ویتامین D می‌تواند منجر به آسیب کلیه یا گاهی اوقات نارسایی آن شود. بالا رفتن سطح کلسیم ناشی از افزایش سطح ویتامین D منجر به از دست دادن آب بدن از طریق تکرر ادرار و انباشت کلسیم در کلیه‌ها می‌شود.

مشکلات گوارشی: علائمی مانند تهوع، استفراغ، یبوست، اسهال و کم اشتهایی همگی از پیامد‌های افزایش سطح کلسیم خون هستند و این علائم ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. داشتن علائم گوارشی نشانه مسمومیت احتمالی ویتامین D است.

دیگر خبرها

  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • مقابله مقاومت با یورش نیروهای اشغالگر در شمال کرانه باختری