Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ناحیه اهر با بیان اینکه از مجموع ۱۵۴ هزار نفر جمعیت هدف تا به امروز بیش از ۱۳۲ هزار نفر از جمعیت را غربالگری کرده‌ایم گفت: سپاه با قوت به غربالگری مردم شهرستان اهر تا شناسایی کامل بیماران کرونایی ادامه می‌دهد. ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۳ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، سرهنگ پاسدار موسی صفی  عصر امروز در نخستین جلسه ستاد مقابله با ویروس کرونا در شهرستان اهر در سال جدید اظهار داشت: طبق تفاهم‌نامه‌ای که فی‌مابین سپاه و سیستم و بهداشت و درمان وجود دارد، 92 باب از مساجد و اماکن مذهبی شهرستان اهر ضدعفونی و گندزدایی شده است و علاوه بر این‌ها 389 نقطه از پمپ بنزین‌ها، نانوایی‌ها، خودپردازها و اماکن عمومی شهرستان را نیز ضدعفونی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 11 هزار و 120 بسته تولید و توزیع اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده در مناطق هدف در شهرستان اهر توزیع کرده‌ایم و 123 گروه جهادی در قالب 539 نفر از بسیجیان را جهت ضدعفونی و ارائه خدمات درمانی به‌کارگیری کردیم.

فرمانده سپاه ناحیه اهر بابیان اینکه همچنین تا به امروز در شهرستان اهر به 18060 خانواده آموزش چهره به چهره نیز در کنار توزیع پک‌های بهداشتی ارائه کرده‌ایم، گفت: بیش از 5000 بروشور آموزش مقابله با ویروس کرونا نیز توزیع کردیم.

صفی از راه‌اندازی 2 واحد تولید ماسک و کارگاه‌های خانگی خبر داد و گفت: تاکنون بیش از 12000 عدد ماسک در واحدها و کارگاه‌های خانگی تولید و در اختیار شبکه بهداشت و درمان قرار گرفته است.

وی با اشاره به ادامه غربال‌گری و شناسایی بیماران مبتلا به ویروس کرونا اضافه کرد: از مجموع 154 هزار نفر جمعیت هدف، تا به امروز بیش از 132 هزار نفر از جمعیت را غربال‌گری کرده‌ایم و این غربال‌گری کاملاً فنی و توجیهات کافی بوده است و خدای‌ناکرده سعی نکردیم تا به سوری انجام وظیفه کنیم.

245 هزار گلستانی برای شناسایی بیماران کرونایی غربالگری شدندافزایش شمارمبتلایان به ویروس کرونا در استان اردبیل به 309 نفر؛ شمار فوتی‌ها به 44 نفر رسیدپذیرش سرپایی بیماران در بیمارستان طالقانی قدیم اهواز/ تدبیر جدید برای کاهش مراجعه به بیمارستان معین کرونا + فیلم

مراکز تجاری و صنوف شهرستان اهر تا 15 فروردین‌ماه تعطیل است

زاهد محمودی فرماندار شهرستان اهر در اولین جلسه ستاد مقابله با ویروس کرونا در شهرستان اهر در سال جدید با اشاره به نام‌گذاری سال‌جاری به عنوان «سال جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری اظهار داشت: سالیان سال است که موضوع اشتغال، تولید و مسائل اقتصادی مورد توجه مقام معظم رهبری قرار گرفته و همین مسائل را نیز دولت در جهت تحقق جزو اولویت‌های خود می‌داند.

وی با قدردانی از کادر درمانی اعم از پزشکان، پرستاران و نیروی خدماتی بیمارستان و مراکز درمانی در جهت مقابله با ویروس کرونا در شهرستان اهر افزود: در این روزها کادر درمانی به دور از خانواده و ایام نوروز مشغول به مراقبت از بیماران کرونایی هستند و جهادی عمل می‌کنند.

فرماندار شهرستان اهر ادامه داد: از زمان پیدایش ویروس کرونا، کمیته‌های متعددی در راستای تبعیت از ستاد مقابله با کرونا در استان در شهرستان اهر تشکیل داده‌ایم و بیش از آن‌چه که انتظار می‌رفت برای مقابله با ویروس کرونا در سطح شهرستان اهر تلاش شده است و حتی اخیراً در ستاد استانی از شهرستان اهر به عنوان شهرستان‌های پیش‌رو در غربال‌گری و شناسایی بیماران کرونایی یاد شد.

محمودی از غربال‌گری 86 درصد جمعیت شهرستان اهر در راستای شناسایی بیماران خبر داد و گفت: از حدود یک‌ماه قبل ایستگاه‌های غربال‌گری در محورهای مواصلاتی از جمله اهر-تبریز و اهر-مشگین‌شهر را راه‌اندازی کردیم و جزو اولین شهرستانی هستیم که ستاد مقابله با ویروس کرونا را تشکیل و ضدعفونی و گندزدایی سطح شهر را آغاز کردیم در حالی که هنوز سایر شهرستان‌ها آن موقع اقدامی نداشتند.

وی اضافه کرد: در هفته پایانی اسفندماه مصوب کردیم تا برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، کلیه اماکن و صنوف غیرضروری و بازار تعطیل شود ولی چون ستاد ملی اعلام کرد تصمیمی برای تعطیلی بازار و کسب و کار ندارد ناچاراً مجبور به بازگشایی بازار و صنوف شدیم.

فرماندار شهرستان اهر از آماده‌سازی بیمارستان قدیم، ساختمان قدیم شبکه بهداشت و درمان، خوابگاه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر و میهمان‌سرای آموزش و پرورش و سالن‌های ورزشی برای ارائه خدمات درمانی در شرایط بحرانی خبر داد و گفت: امیدوارم به شرایطی بحرانی برنخوریم تا مجبور شویم برای درمان بیماران کرونایی از این اماکن استفاده کنیم.

محمودی با تاکید بر این‌که سپاه، بسیج، نیروی انتظامی و هلال‌احمر در بحث غربال‌گری مردم شهرستان و مسافران ورودی به شهر در جاده‌ها همکاری خوبی دارند، یادآور شد: بر اساس موصبه ستاد استانی و ملی، غربال‌گری و تب‌سنجی در جاده‌ها بر عهده هلال‌احمر بوده و نیروی انتظامی بایستی در این زمینه همکاری داشته باشد.

وی تصریح کرد: در راستای تامین امنیت روانی جامعه، از طریق کمیته فضای مجازی و کمیته عملیات روانی ستاد مقابله با ویروس کرونا در شهرستان اهر نسبت به برخورد با فعالیت‌های غیرمجاز رسانه‌ای تشدید می‌شود و تمامی فعالیت‌های رسانه‌ها در مورد ویروس کرونا با هماهنگی کمیته فضای مجازی صورت می‌گیرد.

فرماندار شهرستان اهر با اشاره به تصویب تعطیلی کلیه مراکز تجاری در ستاد استانی ابراز داشت: طبق مصوبه روز گذشته ستاد استانی، کلیه مراکز تجاری، پاساژها، بازار، قهوه خانه‌ها، رستوران‌ها و هتل‌ها تا 15 فروردین‌ماه تعطیل و مراکز و فروشگاه‌های مواد غذایی، بهداشتی، داروخانه‌ها و سوپرمارکت‌ها دایر خواهد بود و اداره صمت، اتاق اصناف و پلیس اماکن عمومی در صورت تخطی صنوفی موظف به تعطیلی صنوف هستند.

محمودی از ملزم شدن دو سوم کارکنان ادارات دولتی و بانک‌ها به دورکاری تا 15 فروردین‌ماه در شهرستان اهر خبر داد و گفت: غیر از ادارات خدماتی، مابقی ادارات و بانک‌ها ملزم هستند تا یک سوم کارکنان خود را به محل کار فرابخوانند و دو سوم دیگر کارکنان باید دورکاری کنند.

وی با قدردانی از عملکرد رسانه‌های شهرستان اهر در انعکاس اخبار ستاد مقابله با ویروس کرونا خاطرنشان کرد: متاسفانه یک عده‌ای به نام رسانه‌های اهر پیام‌هایی به رسانه‌های استان می‌نویسند، توصیه می‌کنیم اگر فردی انتقاد دارد می‌تواند رودررو مراجعه کند و ما به انتقادات پاسخ دهیم، متاسفانه یک عده هم چنان شیطنت می‌کنند که انگار ستاد مقابله با ویروس کرونا در شهرستان اهر تعطیل شده است! این انصاف نیست هرچه در توان داریم برای سلامت شهروندان تلاش کرده و می‌کنیم.

780 بیمار مشکوک به کرونا در غربال‌گری مردم اهر شناسایی کردیم

محمد میرزاپور مدیر شبکه بهداشت و درمان اهر در اولین جلسه ستاد مقابله با ویروس کرونا در شهرستان اهر در سال جدید با اشاره به این‌که همکاری دستگاه‌ها و نهادها با شبکه بهداشت و درمان اهر در راستای غربال‌گری جمعیت شهرستان باعث شده تا سیستم بهداشت و درمان بتواند به امورات درمانی بیشتر بپردازد، اظهار داشت: رسانه‌های شهرستان اهر با وحدت و انسجام و اطلاع‌رسانی آمار و ارقام و ارائه نکات آموزشی در مقابله با ویروس کرونا تاثیرگذار بودند.

وی با قدردانی از خیرین سلامت افزود: خیرین سلامت در روزهایی که سیستم بهداشت و درمان اهر با کمبودهای قابل توجهی در مقابله با ویروس کرونا گریبانگیر بود تنهایمان نگذاشتند و نیازهای درمانی و بهداشتی را به نحوی تامین کردند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اهر ادامه داد: 10 روزی می‌شود که غربال‌گری را در شهرستان اهر شروع کردیم و خانه به خانه و فرد به فرد از طریق تماس تلفنی و غیرحضوری جهت غربال‌گری مراجعه می‌کنیم و تا این لحظه توانسته‌ایم بیش از 130 هزار نفر از جمعیت شهرستان اهر را غربال‌گری کنیم به طوری که غربال‌گری روستاهای اهر و هوراند با 99 درصد و در شهر بالای 81 درصد را غربال‌گری کرده‌ایم که در مجموع بیش از 86 درصد جمعیت را شامل می‌شود.

میرزاپور تصریح کرد: در جریان غربال‌گری جمعیت شهری و روستایی، توانستیم 780 مورد مشکوک به کرونا را شناسایی کنیم و طبق فراخوانی که داده‌ایم این موارد مشکوک به پزشک مراجعه می‌کنند، سعی می‌کنیم تا پایان وقت امروز شرایط و وضعیت این 780 مورد مشکوک را تعیین و تکلیف کنیم تا بتوانیم در صورت نیاز درمان این بیماران را شروع کنیم.

وی بابیان اینکه از نخستین روز سال جدید اجازه نداده‌ایم تمامی مراکز درمانی اعم از مراکز و خانه‌های بهداشت شهری و روستایی تعطیل شود، گفت: با آن‌که همه در تعطیلات نوروزی هستند، همکاران ما 24 ساعته مشغول به ارائه خدمت به شهروندان بودند چراکه اکنون در شرایط سختی قرار داریم و لازم است تا اطلاع ثانوی همکاران ما در حالت آماده‌باش قرار گیرند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان اهر تاکید کرد: در حال حاضر 44 مورد مشکوک و ابتلای قطعی به ویروس کرونا در بخش بیماران کرونایی بیمارستان باقرالعلوم اهر بستری هستند که از این تعداد 17 مثبت قطعی و 27 مشکوک هستند و با احتساب آمار فعلی، مجموع مثبت قطعی در اهر به 32 نفر رسیده است.

میرزاپور با ذکر اینکه تا به امروز 14 نفر از بیماران مبتلای قطعی به کرونا تحت درمان قرار گرفته و با ترخیص از بیماران در قرنطینه خانگی هستند، بیان داشت: متاسفانه تاکنون یک نفر از همشهریان اهری در اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته است.

وی ابراز داشت: کادر درمانی به بیمارانی که تجویز شده تا قرنطینه خانگی باشند با وسایل حفاظتی به منزل بیماران کرونایی مراجعه کرده و بیمار و خانواده وی را غربال می‌کنند.

انتهای پیام/115/ح

R7887/P/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه بهداشت و درمان اهر فرماندار شهرستان اهر بیماران کرونایی شناسایی بیماران شهرستان اهر ویروس کرونا خبر داد و گفت ستاد استانی تا به امروز غربال گری گری مردم سال جدید رسانه ها هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۸۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده در دانشگاه علوم پزشکی از مرز ۲۲ هزار نفر گذشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از نیشابور، حامد جزجلالیان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: طی سال‌های اخیر افزایش شیوع بیماری دیابت در جهان، این بیماری را به بزرگ‌ترین همه‌گیری تاریخ تبدیل کرده است، به‌طوریکه از هر 10 بزرگسال در جهان یک نفر با دیابت زندگی می‌کند و در هر 5 ثانیه یک نفر به علت دیابت یا عوارض ناشی از آن جان خود را از دست می‌دهد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین مطالعات در کشور ما، 17.5 درصد افراد بالای 25 سال مبتلا به دیابت هستند. 30 درصد بیماران از بیماری خود اطلاعی ندارند، 35 درصد بیماران تحت درمان دارویی مناسب نیستند و حدود 80 درصد بیماران دیابتی HA1C(میانگین قند خون سه ماهه) کنترل شده ندارند.

جزجلالیان با بیان‌اینکه تعداد بیماران مبتلا به دیابت شناسایی شده نوع 1 و 2 در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در حال حاضر 22 هزار و 160 نفر است، تصریح کرد: دیابت یک بیماری مزمن است که در اثر نارسایی پانکراس در تولید انسولین، یا مقاومت ارگان‌های هدف به انسولین ایجاد می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: در دیابت نوع یک انسولین به میزان کافی تولید نمی‌شود و فرد نیازمند تزریق‌های روزانه انسولین است. علت دیابت نوع یک مشخص نیست و با دانش فعلی بشر، این بیماری قابل پیشگیری نیست. 90 درصد موارد دیابت، از نوع دو است که ارتباط نزدیکی با وزن بالای بدن و عدم تحرک بدنی دارد.

وی افزود: علایم بالینی هر دو نوع دیابت مشابه است، هرچند علایم در نوع دو اغلب از شدت کمتری برخوردارند. به همین دلیل دیابت ممکن است تا سال‌ها بعد از ایجاد، بی‌علامت باشد و گاه زمانی تظاهر پیدا می‌کند که عوارض درازمدت آن به وقوع پیوسته باشند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: امروزه موارد دیابت نوع دو در کودکان هم مشاهده می‌شود. دیابت خطر بیماری‌های قلبی و سکته مغزی را افزایش می‌دهد. در یک مطالعه چند ملیتی، علت مرگ 50 درصد از بیماران دیابتی بیماری های قلبی و سکته مغزی گزارش شد، ضمن اینکه خطر مرگ در بیماران دیابتی در مجموع دو برابر همتایان غیردیابتی است.

جزجلالیان یادآور شد: پیگشیری مقدم بر درمان است و مراقبت از سلامتی بر مراقبت از بیماری ارجحیت دارد، برخی مداخلات ساده در شیوه زندگی در پیشگیری یا به تاخیر انداختن دیابت نوع دو تاثیر دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • اعتبارنامه منتخبان مردم گلستان در مجلس صادر شد
  • اسلامشهر رتبه برتر مشارکت در بازسازی عتبات عالیات در استان
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور