Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا ظفرقندی رئیس سازمان نظام پزشکی در نامه به ریاست جمهوری خواستار اعمال محدودیت در ترددهای شهری و بین شهری، استفاده از تجربه های موفق کشورهایی مثل ژاپن و کر ه جنوبی در کنترل شیوع کرونا شد و  تاکید کرد که «فاصله گذاری اجتماعی نیاز قطعی بهداشت و درمان کشور است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن نامه رئیس سازمان نظام پزشکی به رئیس جمهور به شرح زیر است:

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی
مقام محترم ریاست جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام
با توجه به گسترش جهانی بیماری نوپدید کووید ۱۹ و ضرورت اتخاذ استراتژی صحیح و قاطع در برابر این بیماری به استحضار می‌رساند براساس بررسی‌های علمی و نظر اساتید محترم پزشکی، اپیدمیولوژی و مراجع بین المللی تنها استراتژی پذیرفته شده و موفق برای کنترل این بیماری در حال حاضر برقراری ابعاد وسیع‌تر و شدیدتر کنترلی از سوی بالاترین سطوح نظام و دولت، با استفاده از تمام ظرفیت نهاد‌های مختلف کشور می‌باشد.

نگاهی به آنچه در کشور‌های دیگر از قبیل ژاپن، کره جنوبی و بعضی کشور‌های اروپایی اعمال می‌شود موید این مطلب است.

عدم توجه جدی به اعمال روش‌های علمی و قاطع برای مواجهه با این بیماری و ادامه امکان آزاد مسافرت‌های بین شهری و همچنین عدم اعمال محدودیت‌های جدی در تردد درون شهری، احتمال گسترش، ادامه و حتی عود این اپیدمی را به صورت نگران کننده افزایش داده است. یقینا هر روز تاخیر در اعمال این محدودیت‌ها منجر به عوارض جبران ناپذیری خواهد شد متاسفانه هنوز از سوی برخی مسئولین و افراد، تئوری مردود حصول «ایمنی جمعیتی» از طریق آلوده شدن نسبت معینی از افراد کشور مطرح می‌شود؛ این استراتژی بدون حصول واکسن موثر برای این بیماری در هیچ جای دنیا پذیرفته شده نیست.

جناب آقای رئیس جمهور، اگرچه اعمال کنترل‌های شدیدتر و برقراری لایه‌های بالاتر «فاصله گذاری اجتماعی» در کوتاه مدت مشکلات اجتماعی و اقتصادی را به همراه دارد، ولی قطعا با کنترل سریع‌تر بیماری، هم از وسعت و شدت اپیدمی و مرگ و میر مردم جلوگیری خواهد شد و هم در بلندمدت به نفع شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور می‌باشد.

علاوه بر اعمال روش‌های کنترلی شدید بر تردد‌های شهری و برون شهری بخصوص در شهر‌هایی که شیوع گرفتاری و بیماری بیشتری دارند:
- پیدا کردن فعال بیماران
- مشخص کردن افرادی که طی روز‌های قبل از تشخیص با بیماران تماس داشته‌اند
- محافظت جدی از پرسنل و کادر درمان و کمک به ترمیم، تشویق و جایگزینی این نیرو‌ها
- اتخاذ سیاست‌های کاهش تماس افراد به ظاهر سالم در جامعه (فاصله گذاری اجتماعی)

نیاز‌های قطعی این روز‌های حوزه بهداشت و درمان کشور است که خوشبختانه برنامه مدونی هم برای این موارد از سوی همکاران و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آماده شده است که با حمایت جدی و همه جانبه مسئولین و مردم عزیز امکان عملیاتی شدن و اجرای سریع آن وجود خواهد داشت.

امیدوارم با استفاده بهینه از فرصت تعطیلات پیش رو دستورات اکید و جامع جنابعالی در موارد فوق موجب کنترل سریع‌تر بیماری و حل و فصل مشکلات ناشی از آن می‌گردد.

دکتر محمدرضا ظفرقندی
رئیس کل سازمان نظام پزشکی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نظام پزشکی کرونا ویروس ویروس کرونا کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۹۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: بیماری تب مالت سویه‌های مختلفی دارد و بحث ریشه کنی آن امکان‌پذیر نیست.

وی بیان داشت: باید در این راستا پیشگیری و آگاهی‌رسانی انجام شود و مردم نیز همراه باشند

رجایی فر با بیان اینکه وقتی بیماری دام مثبت می‌شود، دامدار از انجام کشتار فرار می‌کند، گفت: درمان بیماری تب مالت زمانبر بوده و درمان طولانی مدت نیاز دارد، در برخی مواقع، بعد از شش ماه یا یک سال درمان، بیمار به ظاهر خوب می‌شود ولی بعد از یکسال دوباره علائم بیماری ظاهر می‌شود و این باعث تشخیص اشتباه پزشک می‌شود.

کد خبر 6092155

دیگر خبرها

  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • شیر گاو یکی از چالش برانگیزترین مشکلات پزشکی را حل کرد
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد