Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس اماکن مشهد گفت: چنانچه واحدهای صنفی غیر ضرور در این ایام به تذکرات تمکین نکنند، اماکن برابر قانون وارد عمل می شویم.

امیر حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مشهد، در خصوص نظارت‌های انجام شده اماکن در این مدت، اظهار کرد: روال به این صورت است که ستاد پیشگیری از کرونا، اصنافی که در این مدت، ضرورتی به فعالیت آنان وجود ندارد را به اتاق اصناف اعلام می‌کند، اصناف هم این موارد را با اتحادیه‌های مربوطه در میان می‌گذارد و در نهایت واحدها از اتحادیه‌ها مطلع می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس اماکن مشهد  ادامه داد: چنانچه صنوف مربوطه تمکین نکنند، اتاق اصناف تذکر می‌دهد و چنانچه واحد مربوطه دوباره تمکین نکند اماکن وارد عمل شده و برابر قانون صنفی و طبق مقررات و ضوابط عمل می‌کند.

وی ضمن بیان اینکه تذکرات لازم به صنوف توسط گشت‌های مشترک بین اتاق اصناف و اماکن داده می‌شود، تصریح کرد: در این مدت به صورت موردی شهروندان و اتاق اصناف گزارشاتی داده‌اند که وارد عمل شده و تذکر داده‌ایم، اما تعداد محدود بوده است.

حسینی ضمن اشاره به‌اینکه واحدهای مربوطه در صنوف مختلف فعالیت داشتند، گفت: بسیاری از این موارد با تذکر رفع شده و اقدام به بستن واحد خود کرده‌اند.

رئیس پلیس اماکن مشهد با بیان اینکه در این مدت برخورد قهری آنچنانی صورت نپذیرفته است، خاطرنشان کرد: گشت‌های کنترلی اماکن هر روز مشغول نظارت هستند، البته در این مدت نظارت‌ها تشدید هم شده است.

وی تاکید کرد: خوشبختانه بیشتر واحدها صنفی به تذکرات تمکین می‌کنند.

انتهای پیام/ 70071

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا اصناف اتاق اصناف مشهد نوروز 99 کرونا و عید نوروز اماکن مشهد بازرسی اصناف خبرگزاری فارس اتاق اصناف وارد عمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۱۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟

نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان مواردی را تصویب کردند که به موجب آن افراد غیرتجاری مشمول معافیت مالیات بر عایدی سرمایه می‌شوند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان در ماده ۲۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را رفع و تصویب کردند.

بند (الف) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

الف- در هر سال مجموع درآمد‌های موضوع ماده (۱۲۴) این قانون برای اشخاص غیرتجاری تا آستانه پنج برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۰ میلیارد ریال هر یک بیشتر باشد، در آن سال معاف از مالیات موضوع این فصل و نسبت به مازاد آن، مشمول مالیات با نرخ ماده (۱۳۱) این قانون است.

بند (ب) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ب- هر شخص غیرتجاری ایرانی بالای ۱۸ سال، در طول عمر خود در مجموع تا آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون، معاف از مالیات موضوع این فصل است. استفاده از این معافیت در هر سال بنا به درخواست اشخاص موضوع این بند از طریق کارپوشه غیرتجاری است و درصد (سهم) استفاده از معافیت این بند در هر سال از میزان باقیمانده آستانه مذکور که در سال‌های آتی قابل استفاده است، کسر می‌گردد. اشخاص فوق در طول عمر خود، حداکثر سه سال می‌توانند نسبت به درخواست و استفاده از این معافیت اقدام کنند.

بند (ج) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ج ـ به‌منظور تسهیل معاملات سرپرست خانوار از قبیل فروش کالا‌های مستعمل، نصاب بند «الف» این ماده برای اشخاص مذکور معادل است با ۶ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۴ میلیارد ریال هر یک که بیشتر باشد و نصاب موضوع بند (ب) این ماده، معادل است با ۱۲۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون.

بند (د) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

د- در صورتی که در طول سال، مجموع درآمد‌های موضوع ماده (۱۲۴) اشخاص غیرتجاری از میزان آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون بیشتر شود، مابه‌التفاوت از مجموع مقادیر مذکور این ماده به‌صورت علی‌الحساب مشمول پرداخت مالیات به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌شود.

شخص مذکور مکلف است ظرف ۱۰ روز کاری از تاریخ اعلام سازمان، نسبت به صدور، اصلاح یا ابطال صورتحساب الکترونیکی مربوط یا پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات یا ارائه ضمانت به میزان مالیات متعلق اقدام نماید؛ در غیر این صورت اشخاص موضوع بند (الف) ماده (۱۱) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان موظف‌اند با اعلام بانک مرکزی به میزان مالیات مذکور، وجوه متعلق به شخص بدهکار را تا زمان انجام اقدامات فوق در حساب وی مسدود نمایند.

تبصره – آیین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از تاریخ لازم‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان با همکاری بانک مرکزی تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

دیگر خبرها

  • نتانیاهو: امکان دستیابی به توافق ضعیف است/ وارد رفح می‌شویم
  • قالیباف: این مجلس به دوران تاریک رانت‌های صنفی پایان داد
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • مردم از جرائم و قانون‌شکنی‌ها فیلمبرداری کنند
  • توضیحات پرسپولیس در مورد بلیت فروشی
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند
  • خشم گیتی پسند از لغو جام باشگاه‌های آسیا؛ کنار می‌کشیم و وارد رشته‌های دیگر می‌شویم