Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- در پی شیوع موج ویروس کرونا در سراسر کشور و به‌تبع آن در استان سیستان و بلوچستان تلاشی همه‌ جانبه از سوی مسئولان و مردم جهت مقابله با این بیماری فراگیر آغاز شده و تقریباً همه مردم به نحوی درگیر موضوع هستند. ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۲ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، در پی شیوع موج ویروس کرونا در سراسر کشور و به‌طبع آن در استان سیستان و بلوچستان تلاشی همه جانبه از سوی مسئولان و مردم جهت مقابله با این بیماری فراگیر آغاز شده و تقریباً همه مردم به نحوی درگیر موضوع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: مجموع آمار مبتلایان به کرونا ویروس در سطح استان سیستان و بلوچستان به 143 نفر رسیده که از این تعداد 31 مورد مربوط به مراکز زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی زابل و 14 مورد مربوط به دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر است.

آخرین اخبار کرونا در سیستان و بلوچستان| دعوت به همکاری دانشگاه علوم پزشکی از پرستاران؛ غربالگری بیش از 222 هزار نفر در مبادی ورودی شهرهاتعهد کادر درمانی سیستان و بلوچستان برای نجات بیماران؛ مردم جهت عبور از بحران همراهی کنند + فیلممدافعان سلامت با تمام توان در خدمت مردم؛ جانمان را سپر نجات مردم می‌کنیم + فیلم

سیدمحمد هاشمی شهری با اشاره به اینکه در چهار روز گذشته شاهد دو برابر شدن تعداد مبتلایان در مراکز زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی زابل بوده‌ایم، گفت: این موضوع زنگ خطری برای توجه بیشتر به بیماری در منطقه سیستان است. تعداد موارد  آزمایشگاهی کووید-19 در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز به 98 مورد رسیده است.

وی با بیان اینکه متاسفانه تعداد موارد فوت با نتیجه آزمایشگاهی مثبت کرونا در استان نیز به 9 نفر افزایش یافته، افزود: تعداد بیماران بستری شده باعلائم تنفسی حاد در بیمارستان‌های استان نیز تا ظهر امروز به یک هزار و 13 نفر رسیده و متاسفانه 72 نفر از این عزیزان هم جان خود را از دست داده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خاطرنشان کرد: سیستان و بلوچستان  همچنان در مسیر رسیدن به پیک  و نقطه اوج بیماری حرکت می‌کند و مقصد مناسبی برای مسافران نوروزی نیست. ما از مسافران نوروزی می‌خواهیم تا سفر خود به استان را کنسل نکنند بلکه به بعد از زمینگیر شدن کووید-19 موکول کنند تا بتوانند مانند قبل از مواهب طبیعی استان زیبای سیستان و بلوچستان و معاشرت با مردمان خونگرم و مهربانش استفاده کنند.

وی ادامه داد: رعایت بهداشت فردی، ماندن در منزل و پرهیز از تشکیل و شرکت در تجمعات انسانی اعم از مذهبی، ورزشی، تفریحی و خانوادگی همچنان مهمترین خواسته  ما از هم استانی‌ها است.

تسهیل راه‌اندازی خط تولیدی محلول ضدعفونی دست در زاهدان

فرزانه فرجیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: با همکاری اداره‌کل صنعت، معدن، تجارت و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، خط تولیدی محلول ضدعفونی کننده دست، در کارخانه‌ای در زاهدان راه‌اندازی شد. این خط تولیدی روزانه 5 هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده الکلی تولید و در ظرف‌های 4 و 20 لیتری بسته‌بندی و بین داروخانه‌ها توزیع خواهد کرد.

وی افزود: در سال جهش تولید، آغاز به کار این خط تولیدی نقطه امیدی برای تامین نیازهای مرتبط با حوزه سلامت در استان محسوب می شود.

ارائه آموزش‌های روانشناختی و مدیریت استرس از طریق سامانه 4030

فاطمه سرگزی مدیر گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: از ابتدای شروع بحران کرونا، با توجه به ترس و اضطرابی که مردم به دلیل شیوع این بیماری امکان دارد تجربه کنند، آموزش‌های مدیریت استرس ناشی از کرونا و شیوه‌های آرام‌سازی و مدیریت نگرانی توسط روانشناسان بالینی مراکز  خدمات جامع سلامت به صورت رایگان در حال انجام است.

وی افزود: بیش از 6 هزار 700 نفر تاکنون در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خدمات روانشناختی را دریافت کرده اند که از این تعداد 3 هزار 100 نفر از طریق سامانه تلفنی 4030 مشاره شده‌اند.

سرگزی گفت: سامانه تلفنی4030 به صورت شبانه‌روزی، جهت مشاوره در زمینه ویروس کرونا در نظر گرفته شده است. با شماره‌گیری 4030 و وارد کردن کد 8 در هر کجای کشور قادر به دریافت خدمات روانشناختی وزارت بهداشت هستید.

کارگاه‌های تولیدی وسایل حفاظت فردی مجوز لازم را اخذ کنند

احمد بامری قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حوزه مشارکت‌های اجتماعی در بازدید از کارگاه خیریه تولید ماسک اظهار داشت: خوشبختانه این موسسه خیریه توسط بانوان، به صورت خودجوش با رعایت تمامی استانداردهای بهداشتی، به تولید روزانه 400 عدد ماسک و توزیع آن در حاشیه شهر و بین گروه های در معرض خطر به صورت رایگان می‌پردازند.

وی ادامه داد: این موسسه خیریه علاوه بر تولید ماسک، تاکنون بیش از 2000 بسته حمایتی بهداشتی شامل وایتکس، مایع ظرفشویی، صابون، مایع دستشویی و تراکت آموزشی بین اقشار نیازمند توزیع کرده‌اند.

بامری گفت: تمامی کارگاه‌های علاقه‌مند به تولید لباس بیمارستانی، اقلام پوششی محافظتی و تولید و توزیع مواد ضدعفونی کننده باید تاییدیه غذا و دارو را اخذ و با نظارت حوزه مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این زمینه اقدام کنند.

در حال تکمیل...

انتهای پیام/392/ش

R7843/P/S6,65/CT7 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سیستان و بلوچستان ویروس کرونا خط تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۱۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال

استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: اقتصاد دیجیتال یکی از مهم‌ترین عوامل در پیشرفت و توسعه استان است که در این راستا تاکنون پنج هزار نفر آموزش دیده‌اند، اما این رقم کافی نیست و باید افراد بیشتری برای کار در این حوزه تربیت شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست شورای اداری منطقه سیستان که در دانشگاه زابل برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم همچنین تبریک روز کارگر، اظهار داشت: مقام و منزلت دو قشر معلم و کارگر در اسلام بی‌نظیر است و ائمه اطهار نیز احادیثی در باب اهمیت نقش این دو قشر به یادگار گذاشته اند.

وی افزود: رشته‌های دانشگاهی باید متناسب با شغل و علاقه افراد باشد چرا که باید با استفاده از نیروهای متخصص و بومی بتوانیم آینده سیستان و بلوچستان را بسازیم.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دانشگاه باید به صورت مداوم دنبال نوآوری باشد که البته این امر جزو رسالت‌های اصلی دانشگاه‌ها به شمار می‌آید.

وی افزود: بازار کار نیازمند افراد توانمند و مهارت دیده است لذا دانشجویان و دانش آموزان باید به دنبال مهارت آموزی باشند چرا که جوانان ما باید از هم اکنون وارد بازار کار شوند.

کرمی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی باید با کسب پشتیبانی علمی به صورت مداوم با دانشگاه ها و شرکت‌های دانش بنیان ارتباط داشته باشند.

وی ادامه داد: راه‌اندازی کریدور ارتباطی با توجه به موقعیت جغرافیایی استان از مزیت‌های سیستان و بلوچستان نسبت به سایر مناطق است که باید از ظرفیت های موجود برای توسعه تجارت و افزایش صادرات بهره‌گیری کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا پروژه راه آهن زاهدان - چابهار به سرعت بهره‌برداری شود چرا که راه آهن می‌تواند موجب ایجاد تحول در منطقه گردد.

کرمی خاطرنشان کرد: شهرداری ها باید مردم را در پروژه های مربوط به شهر مشارکت دهند چراکه این مردم دارای قدرت عظیمی هستند که می‌توانند موجب ایجاد تحول در جامعه شوند.

وی تاکید کرد: وظیفه دستگاه اجرایی تسهیل روند سرمایه‌گذاری است، لذا نباید هیچ مانعی برای دادن مجوز به سرمایه‌گذاران وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوای سیستان بارانی شد + فیلم
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • سیستان بارانی شد
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • آزمون حفظ قرآن در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال