Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، اندکی پس از شیوع ویروس کرونا در کشور، سامانه ای به نام سامانه خود ارزیابی الکترونیکی ویروس کرونا در ایران راه اندازی شد سامانه ای که با هدف پیشگیری، شناسایی و مراقبت افراد جامعه در مقابل بیماری کرونا راه اندای شده است.

با وارد کردن آدرس سامانه خود ارزیابی، به نشانی salamat.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

gov.ir صفحه ای پیش روی شما باز می شود و پس از تکمیل پرسشنامه با درج اطلاعاتی همچون شماره ملی و تاریخ تولد، به صفحه سوالات هدایت می شوید.

پس از تکمیل پرسش های موجود و ورود شماره تلفن همراه در  این سامانه خود اظهاری، پیامکی در مورد وضعیت سلامتی خود دریافت خواهید کرد.

البته در صورتیکه فردی در سامانه خود ارزیابی الکترونیکی ویروس کرونا، مشکوک به ابتلا به این ویروس شناسایی شود ضمن ارائه پیامکی محتوی راهنمایی های لازم، پیگیری مراقبتی از طریق واحد‌های بهداشتی و درمانی متعلق به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای او انجام می شود.

بر اساس نتایج آزمایشگاهی از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان یزد، ۷۷۶ نفر در این استان به این ویروس مبتلا شدند که از این تعداد 76 نفر جان خود را از دست داده اند.

انتهای پیام/ غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت اخبار سلامت کرونا ویروس سامانه خود ارزیابی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۱۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در کلاهبرداری پیامکی، پیامک‌ها یا دارای لینک هستند تا افراد را به درگاه‌های جعلی هدایت و از این طریق تمام اطلاعات بانکی قربانیان را سرقت کنند یا اینکه محتوای پیامک به گونه‌ای اعتمادسازی می‌کند تا فرد به خودپرداز رجوع کرده و یا از طریق تلفن همراه خود، مبالغی را به منظور دریافت جایزه بپردازد.­

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

سرهنگ منصوری، معاون فنی پلیس فتا می‌گوید: وقتی قربانیان به سایت یا لینک‌های جعلی هدایت می‌شوند، از فرد درخواست می‌شود تا یک برنامه موبایلی را نصب کند، وقتی این بدافزار نصب می‌شود دسترسی‌های غیر مجاز به پیامک، اینترنت و سایر دسترسی‌ها برای کلاهبردار فراهم می‌شود و با سرشماره مالباخته به مخاطبان وی پیام می‌دهد، همچنین می‌تواند رمز‌های پویای بانکی را خوانده و برداشت‌های خود را انجام دهد.

­

دیگر خبرها

  • ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در دو سامانه مودیان و جامع تجارت لازم نیست
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • خبر مهم برای طلافروشان؛ جزییات ثبت صورتحساب در ۲ سامانه
  • عدم الزام فعالان حوزه طلا و جواهر به ثبت همزمان صورتحساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان
  • فعالان طلا و جواهر به ثبت صورتحساب الکترونیکی در 2 سامانه الزامی ندارند
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟