Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@10:02:09 GMT

چهرۀ سال در همین آغاز سال؛ نیلوفرِ کبود

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۶۲۴۱۴

چهرۀ سال در همین آغاز سال؛ نیلوفرِ کبود

عصر ایران؛ مهرداد خدیر- وقتی تنها 5 روز از سال تازه گذشته چگونه می‌توان کسی را به عنوان «چهرۀ سال» معرفی کرد؟

به یاد نظر‌سنجی یکی از پایگاه‌های خبری می‌افتم که در اواخر اسفند سال کهنه از مخاطبان خود خواسته بود دربارۀ مهم‌ترین اتفاق 1398 نظر دهند و یکی از کاربران نوشته بود: بگذارید این چند روز پایانی سال هم بگذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید اتفاق مهم تری رُخ داد!

آری، دنیا پر از اتفاقات غیر قابل پیش بینی است و این سیب مدام چرخ می‌خورد.

اما بگذارید در همین هفتۀ نخست سال و فارغ از هر اتفاقی که بعدتر رخ دهد چهرۀ سال را انتخاب کنیم چرا که این چهره دارد با ما حرف می‌زند.

صورت کبود خانم دکتر «نیلوفر نیسی» احساسات مخاطبان را در فضای مجازی برانگیخته است.



ویروس‌شناسِ آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا در شهر اهواز که روزهاست دارد سخت کار می‌کند و اثر ماسک و کبودی‌های روی صورت و نگاه خسته‌اش از هر توضیح بیشتری گویاتر است.

«نیلوفر نیسی» اما تنها یک نمونه است چرا که در نقاط دیگر ایران نیز پزشکان و پرستاران و کادر درمانی و متخصصان آزمایشگاهی و خصوصا زنان و دختران شاغل در این حرفه، تصاویر ماندگاری از خود بر جای گذاشته‌اند.

البته منظور از تصویر این نیست که در مقابل دوربین‌اند که اگر هم باشند با ماسک بر صورت قابل شناسایی نیستند و این خانم هم ماسک را بالا زده تا صورت کبود او با ما سخن بگوید.

اگر حوصله مان سر رفته، اگر از این خانه نشینی کلافه شده‌ایم و اگر هوس مسافرت به سرمان زده یا اگر گمان می‌کنیم داستان آن قدرها هم جدی نیست به خودمان بیاییم.

اگر اوقات مان را با تماشای فیلم و سریال یا خواندن کتاب و گوش دادن به موسیقی سپری می کنیم و تنها مشکل، خانه ماندن است و البته بیم کسب و کارها که این هم متوجه صاحبان اندوخته نیست بدانیم زنانی و دخترانی و البته مردانی در بیمارستان ها و آزمایشگاه از بام تا شام با این ویروس سر می کنند و از فیلم و کتاب و موسیقی و گپ در فضای مجازی و گشت وگذار در شبکه های اجتماعی خبری نیست.

دکتر نیلوفر نیسی را در همین آغاز سال به عنوان چهرۀ سال معرفی می کنیم چرا که پس از این و تا پایان قصۀ «کرونا» هم هر فداکاری دیگری که شکل بگیرد از همین جنس است و او را می توان یک نماد دانست.

تنها هم این زن نیست. شمار زنانی که اکنون نجات جان مردان و زنان این سرزمین در دستان آنهاست کم نیست و در جای جای ایران معنا و مفهومی دیگر به خدمات پزشکی داده اند.

چهرۀ سال را در همین آغاز سال معرفی می کنیم. با این امید که بلای کرونا هر چه زودتر دور شود و تصویر بعدی صورتی بدون کبودی با چشم هایی پرفروغ تر و دوری از هر خستگی باشد...

نیلوفر، از نمادهای ایران باستان است. گُلی که در محیط های آبی رشد می کند و نماد تن‌درستی و روشنایی است.

 }

تنها کاری که از ما برمی آید همین است که گل نیلوفری به خانم دکتر نیلوفر نیسی تقدیم و آرزو کنیم هر چه زودتر به لطف فداکاری کادر درمانی از این تاریکی جهان گستر راهی به سوی نور و روشنایی گشوده شود.

لینک کوتاه: asriran.com/0031MF

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا چهرۀ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۲۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد

خسرو سرایی مدیر کل ترانزیت، لجستیک  سازمان بناد رو دریانوردی با بیان اینکه علاقمندی تاجیکستان برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار یکی موفقیت‌های سرمایه گذاری بین المللی در ایران رویکرد مهمی محسوب می‌شود  گفت: بندر چابهار باتوجه به موقعیت استراتژیکی که دارد بسیاری از کشور‌ها ازجمله تاجیکستان به دنبال آن است که با ورود و همکاری با این بندر بتواند  در زنجیره ارزش جهانی این بندر  ورود پیدا کند.

وی افزود: کشور ما در واقع پل ترانزیتی هست بین شرق و غرب شمال و جنوب بالعکس و این به آن معنی است که اگر در چهار راهی توقفی صورت گیرد و مقررات دست وپاگیری  به تصویب برسد باعث می‌شود که سایر کشور‌ها از این فرصت سو استفاده کنند چراکه ما در حال حاضر در دنیای رقابت هستیم و بسیاری از کشور‌های همسایه در حال بندرسازی هستند که می‌توانند این فرصت ترانزیت را از ایران بگیرند، اما توجه به موقعیت استراتژیک ایران و بنادر در بین سایر کشور‌ها بسیار حائز اهمیت است.

سرایی افزود: موقعیت منحصر به فرد بندر چابهار و ورود هندوستان برای سرمایه گذاری در این بندر باعث شده که هم کشور افغانستان و هم کشور روسیه برای ورود به این بندر و سرمایه گذاری در آن اقبال نشان دهند.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار میان علی‌اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشورمان و شایسته مرادزاده معاون وزیر حمل‌ونقل جمهوری تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت چندوجهی بین دو کشور به امضا رسید.هیئت جمهوری تاجیکستان به سرپرستی معاون وزیر حمل‌ونقل این کشور در سفر به تهران پس از ملاقات با مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ترانزیتی بندر چابهار نیز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • آغاز بیست‌ویکمین حراج شمش طلا از ساعت ۱۲ امروز
  • قم در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور یافت
  • آغاز به کار نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • رایزن فرهنگی جدید ایران در کاراکاس فعالیت خود را آغاز کرد
  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • آغاز ۵ پرواز فوق العاده فرودگاه بجنورد
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • بهترین فصل بازدید از دریاچه سراب نیلوفر کرمانشاه
  • آغاز هفته نجوم با شعار «نجوم ایران، همبستگی و تعامل»
  • آغاز رقابت‌های بین‌المللی کشتی فرنگی جام تختی در اهواز