Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@04:34:57 GMT

خانه‌نشینی کرونایی را چگونه سپری کنیم؟

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۶۲۸۶۵

خانه‌نشینی کرونایی را چگونه سپری کنیم؟

رئیس انجمن علمی سالمندان ایران گفت: برای گذراندن بهتر دوره در مدت قرنطینه و ماندن در خانه باید از فعالیت‌های منفعلانه مثل خوابیدن طولانی، لم دادن جلو تلویزیون در طول روز، حضور در فضاهای مجازی و پیگیری اخبار مرگ و میر ناشی از کرونا پرهیز کرد. ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، تنها راه نجات و رهایی از بیماری جدید کرونا رعایت دستورات بهداشتی و قطع چرخه انتقال بیماری از فردی به فرد دیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با شروع بیماری کرونا دولت چین برای جلوگیری از گسترش و شیوع آن شهر ووهان و شهرهای اطراف آن را تحت قرنطینه اجباری قرار داد ولی تا امروز مسئولین کشوری و وزارت بهداشت این نوع محدودیت‌های اجباری را بی‌فایده دانسته‌اند. محدودیت و قرنطینه همگانی و شهرها می‌تواند همراه با هزینه‌های بسیار زیاد روانی، اقتصادی و اجتماعی برای جامعه بوده و نمی‌تواند منجر به شناسایی کامل بیماران و کنترل بیماری شود.

به هر حال همانگونه که رئیس سازمان بهداشت جهانی عنوان کرده، هر کشور باید برای کنترل بیماری کرونا روش خاص خود را در پیش بگیرد. با توجه به شروع سال جدید و مسائل فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی کشور، قرنطینه شهرها غیر ممکن بوده و باید قرنطینه خودخواسته خانگی جایگزین آن شود.

متاسفانه بخشی از جامعه توجه به توصیه‌های بهداشتی مسئولان نداشته و با توجه به شروع سال جدید بیم آن می‌رود که دید و بازدیدها و سفرهای نوروزی باعث تشدید بیماری و ابتلای بیشتر افراد به بیماری شده که این امر می‌تواند خطرات جدی برای سالمندان ایجاد کند.

به هر حال رهایی از این بیماری کاملاً به همکاری آحاد جامعه بستگی داشته و کم توجهی افراد به توصیه‌های بهداشتی در رسانه‌ها و پیامک‌های ارسالی می‌تواند فاجعه انسانی را در پی داشته باشد. بر اساس شواهد علمی و توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی قرنطینه خانگی و ماندن در منزل بهترین اقدام در جلوگیری از ابتلا به بیماری و قطع زنجیره انتقال کرونا است.

برای گذراندن بهتر دوره در مدت قرنطینه و ماندن در خانه باید از فعالیت‌های منفعلانه مثل خوابیدن طولانی، لم دادن جلوی تلویزیون در طول روز، حضور در فضاهای مجازی و پیگیری اخبار مرگ و میر ناشی از کرونا پرهیز کرده و اجازه نداد بی‌حوصلگی و خستگی به سراغتان بیاید. باید برنامه منظم روزانه داشته از فرصت فراهم شده بیشتر با خانواده بوده، کتاب بخوانید و همچنین شرح زندگی خود و یا هر آنچه را دوست دارید بنویسید، بازی‌های فکری. ورزش و فیلم‌های خانوادگی می‌توانند جزئی از برنامه روزانه باشند. سعی شود با اقوام و فرزندان از طریق تماس‌های تلفنی و تصویری در ارتباط بوده. مثبت اندیش باشید، سالمندان و بازنشستگان فراز و نشیب‌های زیادی را پشت سر گذرانده و با موقعیت‌های دشوار و سخت در گذشته کنار آمده‌اند. مطمئناً این مسئله و بحران هم با رعایت نکات بهداشتی رد خواهد شد و طولی نخواهد کشید که قرنطینه و ماندن در خانه پایان خواهد یافت. تا حد امکان در امور منزل مشارکت کرده و خود را با فعالیت‌های خلاقانه سرگرم کنید و با  گفتگو استرس و اضطراب خود را کاهش دهید.

در صورت حضور بیمار مبتلا به کرونا و یا افراد مشکوک به کرونا در اتاق جداگانه و دربسته مراقبت شوند و فاصله حداقل 2 متری رعایت و از ماسک استفاده شود. لوازم شخصی و وسایلی که بیمار با آن در تماس بوده به طور مکرر شسته و ضدعفونی شود. در صورت امکان از سرویس بهداشتی جداگانه استفاده و در غیر اینصورت حمام و توالت به طور مکرر ضدعفونی شود.

دکتر احمد دلبری متخصص سالمندان و رئیس انجمن علمی سالمندان ایران

شناسایی 2690 نفر از مسافران نوروزی مشکوک به کرونایادداشت|شبه‌مسافرانی که "کرونا" را در سطح کشور دست به دست می‌کنند!نخستین مقاله ایرانی درباره کرونا در یک مجله بین‌‌المللی معتبر منتشر شد + دانلود

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT1 واژه های کاربردی مرتبط وزارت بهداشت سازمان بهزیستی ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت سازمان بهزیستی ویروس کرونا وزارت بهداشت سازمان بهزیستی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۲۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما‌ی خراسان شمالی؛ خانه بهداشت روستای ادکان با زیر بنای ۷۵ متر مربع و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال، خانه بهداشت روستای گورپان با زیر بنای ۷۵ مترمربع و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال، خانه بهداشت روستای ایرج با زیر بنایی ۸۵ متر مربع و با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال و خانه بهداشت روستای سارمران با زیر بنای ۸۵ مترمربع و با اعتباری بالغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی، محرومیت زدایی و سفر ریاست‌جمهوری تامین و پرداخت شده است.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • درخشش چهره محبوب فوتبال یکسال‌ بعد از خانه‌نشینی | تیم ناکام، پرتشنج و هرج و مرج زده در کوتاه‌ترین زمان احیا شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است