Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-28@04:54:28 GMT

دندان این زن نابینا بعد از 40 سال او را بینا کرد! + عکس

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۶۳۸۴۰

هونور داویس در سن 26 سالگی بینایی خود را به دلیل اختلال و مشکل نادر پوستی و چشم از دست داد اما در کمال حیرت یک جراحی پیشرفته و پس از کاشت قسمتی از دندان او داخل چشمش توسط پزشک متخصص بینایی اش را بعد از 40 سال به دست اورد.

خانم داویس می گوید:برایم دیدن دوباره دنیا یک رویای دست نیافتنی بود اما محقق شد و توانستم با کمک دندانم باز هم بینایی داشته باشم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"هونور" اهل ایرلند شمالی برای اولین بار زمانی متوجه اختلال بینایی اش شد که تصویر دختر 6 ساله اش را تار و کم رنگ می دید در ان هنگام پزشک به او گفت که دچار اختلال و بیماری به نام "استیون جانسون" شده است. 

سندرم استیون جانسون  یک بیماری نادر در پوست و مخاط بدن است که بر اثر عفونت یا داروهای آلرژی زا ایجاد می شود. علت اصلی ابتلا به این سندم واکنش های آلرژیک به داروهایی مانند سولوفنامید، هیدانتوئین، آلوپورینول و..  است. همچنین عفونت های لنفاوی، مایکوپلاسمایی یا باکتری های دیگر می توان دلیل این بیماری باشد.

دندانی که در این جراحی مورد استفاده قرار می گیرد تغییر شکل داده و به شکل چنگکی در قسمت هسته ای لنز طبی قرار گرفته و آن را نگه می دارد.پزشک به دلیل احتمال پس زده شدن بافتهای پلاستیکی ازنسوج دندانی استفاده یم کند.

لنز مورد نیاز نیز با استفاده از کاشت قسمتی از پوست داخلی گونه بیماری درون چشم نابینا به وجود آمد. این سلولهای پوستی به مدت چند ماه درون چشم وی قرار گرفتند تا زمانی که سلولهای جدیدی با نیاز خونی مستقل در چشم به وجود آمدند. در نهایت چنگک ساخته شده از دندان در پشت این سلولها جاسازی شد و قسمتی از سلولهای پوستی از چشم خارج شدند تا جای کافی برای شکل گیری سلولهای جدید فراهم آید.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جراحی پزشک متخصص ایرلند پزشک پوست آلرژی هسته ای ایرلند پزشک پزشک متخصص جراحی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۳۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟