Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا جمشیدی دبیر ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا در نشست ویدیو کنفرانسی با خبرنگاران اظهار کرد: کار غربالگری کرونا در طرح بسیج ملی به خوبی پیش می‌رود و بیش از ۴۱ میلیون نفر که نیمی از جمعیت هدف ما هستند غربالگری شدند و بیش از ۱۲۰۰ مرکز بهداشتی خدمات می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمشیدی ادامه داد: تا به امروز حجم زیادی ماسک و تجهیزات پزشکی و ماسک‌های پزشکی تامین و توزیع شد. با حرکت جدید در جغرافیا و بهداشت محیط به کمک نیرو‌های بسیج اقدامات جدیدی صورت گرفته است.

او بیان کرد: درباره فاصله گذاری اجتماعی مقرر شد تا در کمیسیون وزارت کشور تصمیم گیری و در صورت تصویب، ابلاغ شود.

دبیر ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: کمیته‌های مختلف به ریاست وزرا تشکیل شده و خوشبختانه همه دستگاه‌ها عمل کرد خوب و قابل قبولی داشتند و همه پای کار هستند. حجم همکاری‌ها گسترده است اما این مشکل، کوچک نیست و هر چه تلاش کنیم باز هم جای کار وجود دارد.

جمشیدی بیان کرد: هر برنامه که بتواند فاصله را کم کند؛ می‌تواند موثر باشد. پیشنهادی طراحی شده است تا کشور را در چهار سطح مختلف با حداقل آلودگی تا شدیدترین آلودگی اعمال محدودیت کنیم.

او تصریح کرد: ما سه استراتژی مداخلات حداقلی، متوسط و حداکثری می‌توانیم انتخاب کنیم.  مداخلات ما بیش از متوسط است و با مداخلات حداکثری می‌توانیم زودتر از شر ویروس خلاص شویم.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت بهداشت کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۴۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • مشاوره اسرائیل به اوکراین برای مقابله با کپی پهپاد ایرانی!
  • از اسرائیل خواسته‌ایم برای مقابله با پهپادهای ایرانی به ما مشاوره بدهد
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • هشدار هواشناسی برای کشاورزان یزدی/ بروز مداخلات جوی در بافق
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • واکنش جمشیدی به مقابله با دانشجویان آمریکایی
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان درگیر مداخلات جوی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت