Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ این سامانه توسط اتاق فکر کارشناسی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به نیاز مراقبت از راه دور، خودمراقبتی و پایش بیماران دارای علایم خفیف و موارد مشکوک یا بدون علامت کرونا در منزل توسط پزشکان و مراقبان سلامت، راه‌اندازی شد.

دکتر سالار ارزیده از طراحان اصلی «سامانه ۱۲۳ کرونا»، با اشاره به خدمات و پتانسیل‌های این سامانه، افزود: بر اساس آمارهای جهانی بیش از ۸۰ درصد مبتلایان عفونت ویروسی کرونا نیاز به بستری در بیمارستانها ندارند و تنها با پایش، خودمراقبتی، رعایت اصول بهداشتی، خودقرنطینگی و درمان علامتی تحت نظر پزشک بهبود می‌یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:تعداد ورودی‌ها به بیمارستان‌ها و فوتی‌ها بر اثر کرونا کاهش پیدا کرده است

وی ادامه داد: در این راستا، چک لیست‌ها و فرم‌های طراحی شده در این سامانه کمک می‌کند تا شرایط برای طی دوره قرنطینه و خودمراقبتی بیماران و افراد مشکوک در منازل به بهترین و ایمن‌ترین روش، مهیا شود.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: این روزها که تعداد مبتلایان و افراد در معرض خطر کرونا در کشور رو به افزایش است، این سامانه می‌تواند در کاهش بار بیماران و مراجعه کنندگان به بیمارستانها و مراکز درمانی نقش تاثیرگذاری داشته باشد.

وی با بیان اینکه کاربرد این سامانه برای دو گروه است، اظهار کرد: دسته اول پزشکانی هستند که مایلند بیماران خفیف و بدون علامت یا موارد مشکوک را در منزل و از راه دور پایش کنند. در این روش، ثبت‌نام بیمار توسط پزشکان و مراقبان و با ثبت ارزیابی‌های اولیه انجام شده، سپس اطلاعات دسترسی سامانه برای بیمار پیامک می‌شود.

بیمار روزانه لیست موارد نیازمند به مراقبت را در پروفایل خود مشاهده کرده و پس از انجام، آنها را در پروفایل خود تایید کرده و تیک می‌زند.

ارزیده افزود: همچنین پزشک یا مراقب سلامت، روزانه ضمن تماس با بیمار و پایش وضعیت علایم، اطلاعات را در پروفایل وی ثبت می‌کند. به این ترتیب تعداد زیادی از بیماران خفیف و ملایم می‌توانند در منزل و تحت نظر پزشکان و مراقبان سلامت، مسیر بهبودی را مادامی که وضعیت آنها تشدید نشده طی کنند. البته هر گاه شرایط اورژانسی پیش بیاید، ضمن تماس با اورژانس، بیمار برای ادامه درمان هدایت خواهد شد.

وی یادآورشد: دسته دیگر کسانی هستند که با موارد مثبت یا مشکوک مواجهه داشته و تمایل دارند مطابق راهنماهای وزارت بهداشت اقدام به قرنطینه و خودمراقبتی اختیاری در منزل کنند. این افراد پس از ثبت‌نام در سامانه، بازه قرنطینه خود را انتخاب و شروع به خودمراقبتی می‌کنند.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: در این روش روزانه لیست موارد نیازمند مراقبت در پروفایل افراد ثبت شده و آنان باید ضمن مراعات و انجام این موارد، آنها را در پروفایل خود تیک زده و تایید کنند. به این ترتیب در داشبورد پروفایل خود، روزهای باقیمانده تا پایان مدت قرنطینه و روزهای مراعات شده را مشاهده و دنبال می‌کنند.

ارزیده با تاکید بر اینکه کلیه متقاضیان باید ابتدا با استفاده از سامانه غربالگری و مراقبت کرونا وزارت بهداشت به نشانی salamat.gov.ir یک خودارزیابی انجام دهند، تصریح کرد: بر این اساس افراد دارای شرایط حاد باید مطابق توصیه سامانه وزارت بهداشت، حتماً به مراکز درمانی معرفی شده مراجعه کنند.

وی افزود: اما اگر مطابق راهنماهای سامانه نیازمند خودمراقبتی در منزل باشند، می‌توانند ضمن ثبت‌نام در «سامانه ۱۲۳ کرونا» به نشانی ۱۲۳corona.com با مراعات دستورالعمل‌ها و چک لیست‌های کنترلی این سامانه، مسیر بهبودی خود را با سهولت و دقت بیشتری طی کنند.

پایش روزانه بیمار توسط پزشکان در هر نقطه کشور

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به بخش «پایش روزانه بیمار توسط پزشک»، اظهار کرد: در قالب این سامانه کلیه پزشکان سراسر کشور به صورت رایگان می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه نسبت به ثبت اولیه بیماران خود برای پایش و مراقبت در منزل اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: این پزشکان با ثبت بیماران و تعیین بازه خودمراقبتی برای آنان، می‌توانند ضمن اطمینان از رعایت چک لیست‌های خودمراقبتی توسط بیمار، علایم و نشانه‌های بیماری، دارویی و سیر بهبود بیمار را به صورت تلفنی پایش و در پرونده ثبت کنند تا از این طریق بیمار بتواند روند حرکت به سمت بهبودی کامل را در محیط امن منزل طی کند و فقط در صورت بروز علایم و نشانه‌های حاد از منزل خارج و به مراکز درمانی مراجعه کند.

دکتر ارزیده ادامه داد: همچنین تلاش داریم با ساماندهی پزشکان و مراقبان سلامت داوطلب، امکان ثبت‌نام پزشکان و مراقبان سلامت برای ارایه مشاوره‌های پزشکی و پایش بیماران را فراهم سازیم، تا بر این اساس بیمارانی که در حال طی دوران قرنطینه خانگی هستند، علاوه بر استفاده از دستورالعمل‌های روزانه خودمراقبتی که در سامانه پیش‌بینی شده، بتوانند از مشاوره با پزشک و امکان پایش روزانه وضعیت خود بهره‌مند شوند. البته پیاده سازی این بخش منوط به جلب حمایت پزشکان و مراقبان سلامت داوطلب در کشور است.

مشاوره سلامت روان رایگان

وی در ادامه با اشاره به بخش مشاوره سلامت روان رایگان به عنوان یکی دیگر از تسهیلات ارایه شده در «سامانه ۱۲۳ کرونا» یادآورشد: مرکز سلامت روان رویین جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی دارای مجوز فعالیت از سازمان نظام مشاوره روان شناسی ایران در راستای مسئولیت اجتماعی و همگام با سیاست‌های کلی ستاد ملی کرونا و کمک به آرامش بخشی روانی جامعه، خدمات «مشاوره مدیریت استرس و اضطراب فردی» و «مشاوره مدیریت روانی کودکان در فضای بحرانی» را در قالب این سامانه ارایه می‌کند، لذا متقاضیان می‌توانند برای استفاده از این خدمات با شماره ۴۵۲۹۸ تماس گرفته و از خدمات مشاوره رایگان متخصصین روان‌شناسی بهره‌مند شوند.

بارگذاری راهنماها و دستورالعمل‌های معتبر مراقبتی و بهداشتی در سامانه

ارزیده «دانستنی‌ها» را بخش دیگر سامانه معرفی کرد و گفت: راهنماها و دستورالعمل‌های اصناف، شرایط و وضعیت‌های مختلف مانند آرایشگاه‌ها، خرید، پمپ بنزین، نانوایی و غیره با استفاده از منابع معتبر داخلی و خارجی جمع آوری و در سامانه بارگذاری شده است، همچنین سایت جامع اطلاع رسانی بیماری کووید ۱۹، فیلم‌های آموزشی، راهنمای بیماران کرونا بعد از ترخیص، نکات و راه‌های پیشگیری از ابتلا، نشانی مراکز پذیرنده مبتلایان کرونا سایر محتوای بخش دانستنیهای سامانه را تشکیل داده است.

ارایه خدمات ضدعفونی و گندزدایی اماکن

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی ارایه خدمات ضدعفونی و گندزدایی منازل، ادارات و سایر مراکز را از دیگر خدمات این سامانه عنوان کرد و گفت: مرکز بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در راستای کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، با همکاری کارشناسان مجرب بهداشت محیط و HSE ، خدمات ضد عفونی و گند زدائی منازل، ادارات، بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها را در قالب «سامانه ۱۲۳ کرونا» برای متقاضیان این خدمات و در چارچوب تعرفه‌های وزارت بهداشت ارایه می‌دهد.

منبع: مهر لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000sEs خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 سامانه 123 کرونا خدمات پزشکی سامانه ۱۲۳ کرونا دستورالعمل ها وزارت بهداشت پروفایل خود توسط پزشک ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۴۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد

مدیرعامل شرکت ملی پست در مراسم معارفه مدیر کل پست استان فارس گفت: این استان از ظرفیت مناسبی برای رشد و توسعه سرویس تجارت الکترونیک برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از دفتر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت ملی پست، محمود لیائی در این مراسم که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری این استان برگزار شد، با اشاره به اینکه زیرساخت‌های پست فارس نیازمند بهسازی و تقویت با همکاری مسئولان استان است، اظهار کرد: فضای فیزیکی مناسبی در ساختمان مرکزی پست فارس وجود دارد که باید از این فضا استفاده بهینه‌تری در راستای هوشمند سازی پست شود.

وی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی اساس توسعه شبکه پستی در دنیای امروز است، افزود: نصب و راه اندازی سیستم‌های مکانیزه و هوشمند می‌تواند تا ۵۰ درصد بر سرعت و کیفیت خدمات بیافزاید.

مدیرعامل در ادامه ضمن قدردانی از همکاری استانداری فارس در پیاده‌سازی پروژه جی‌نف در این استان و ضرورت تداوم این همکاری تا تکمیل پروژه، اضافه کرد: پست آماده است تا از ظرفیت‌های جی نف در اجرای برنامه‌ها و طرح‌های ملی و محلی از جمله سرشماری ۱۴۰۵ بهره‌برداری شود.

لدیائی ضرورت راه اندازی هاب پستی جنوب کشور در استان فارس را نیز مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیایی این استان و همجواری با شش استان دیگر، تسریع در راه اندازی هاب پستی جنوب می‌تواند تأثیر قابل توجهی در کوتاه شدن مسیرهای مبادله و افزایش سرعت سیر مرسولات داشته باشد.

در این مراسم همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ضمن اشاره به موقعیت جغرافیایی، مذهبی، گردشگری و رشد کسب و کارهای بومی و محلی در استان، خواستار تسریع در پروژه‌های هوشمندسازی پست استان و افزایش سطح کمی و کیفی خدمات شد.

حسن شیخ نیا با اشاره به رویکرد دولت در تفویض اختیار از مرکز به استان‌ها، اظهار کرد: برون سپاری بخشی از خدمات، ضمن کاهش هزینه‌ها، چابک سازی و بهبود کیفیت را به همراه دارد.

روح اله عباسی مدیرکل پست استان فارس نیز در این جلسه ضمن اعلام برنامه‌های خود، راه اندازی هاب پستی جنوب و هوشمندسازی فرایندهای پستی را از مهمترین این برنامه‌ها عنوان کرد.

کد خبر 750230

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • تصادف در جاده رشت - انزلی ۱ کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند