Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@11:32:32 GMT

تصمیم گیری برای جریمه افرادی که سفر می‌کنند

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۶۵۶۸۸

تصمیم گیری برای جریمه افرادی که سفر می‌کنند

خبرگزاری آریا- درباره جریمه و فاصله گذاری افرادی که با بیرون آمدن از خانه و مسافرت رفتن موجب بازگشت به نقطه صفر بیماری کرونا می‌شوند امروز در ستاد کرونا تصمیم گیری می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، حمیدرضا جمشیدی امروز در نشست خبری که به صورت ویدئوکنفرانس از وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: اکثریت مردم با برنامه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی همکاری کردند، اما اقلیتی هم هستند که اگر از آن‌ها غفلت کنیم تمام اقدامات بی اثر می‌شود و به نقطه صفر بر می‌گردیم بنابراین یک بسته پیشنهادی برای برخورد با این افراد و فاصله گذاری جغرافیایی به ستاد ملی کرونا آمده که امروز نهایی و درباره آن تصمیم گیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: این پیشنهادی است که از طرف کارشناسان وزارت بهداشت به کمیته اجتماعی ستاد ملی کرونا آمده است، در این کمیته کارشناسانی از وزارت بهداشت، وزارت کشور و بخش امینتی کشور حضور دارند و امیدواریم این پیشنهاد ظرف امروز و در ستاد ملی تصویب شود و آن را ابلاغ کنیم. اجازه بدهید قبل از نهایی شدن جزئیات آن را اعلام نکنم اگر تا امشب این پیشنهاد نهایی شد جزئیات آن را اعلام می‌کنیم.
جمشیدی افزود: بحث فاصله گذاری اجتماعی یا بهتر بگوییم فاصله گذاری جغرافیایی امروز در ستاد ملی کرونا بررسی می‌شود، چون با توجه به شبکه‌های اجتماعی دیگر فاصله گذاری اجتماعی معنا ندارد. هر برنامه‌ای که بتواند از تجمعات جلوگیری کند در این برنامه می‌گنجد از کنترل ورودی و خروجی شهر‌ها تا مدیریت محل‌های خرید و فروش و تجمعات در این برنامه می‌گنجد.
وی گفت: پیشنهادی مطرح شده که کشور را در چهار سطح کنترل کند. این چهار سطح از جا‌هایی که آلودگی ندارد تا جا‌هایی را که آلودگی شدید دارد، در بر می‌گیرد. برای هر سطح بسته خاصی پیشنهاد شده است امروز اگر این بسته نهایی شد ابلاغ می‌شود.
دبیر ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: درباره اینکه در چه زمانی می‌توانیم از بحران کرونا خلاص شویم و خیالمان راحت شود. گذشته از مسائل اکولوژی و گرم شدن دمای هوا، سه راهبرد را می‌توانیم اتخاد کنیم، مداخلات حداقلی، مداخلات متوسط و مداخلات حداکثری هر چه به طرف مداخلات حداکثری برویم دوره درگیری با ویروس کمتر می‌شود و آسیب‌ها کمتر است البته فشار بیشتری به مردم و دستگاه‌ها وارد می‌کند.
وی گفت: برآورد متخصصان ما این است که اکنون مداخلات بالاتر از حد متوسط است، اما هنوز به مداخلات حداکثری وارد نشده ایم و امیدواریم بتوانیم اقدامات بیشتری انجام دهیم. زمانی می‌توانیم از شر ویروس خلاص شویم که همه دستگاه‌ها و مردم دستورالعمل‌ها را اجرا کنیم.
جمشیدی افزود: ما با یک ویروس ناشناخته و هوشمند و یک موجود زنده پیچیده رو به رو هستیم و باید با اقدامات لازم زمان درگیری را کم کنیم.

همه نهاد‌ها برای شکست کرونا پای کارند
دبیر ستاد ملی مبارزه با کرونا تاکید کرد: همه نهاد‌ها برای مبارزه با بیماری کرونا به خوبی پای کار آمدند و با تمام وجود دلشان می‌خواهد برای مردم قدم بردارند.
حمیدرضا جمشیدی با تبیین اقدامات کمیته‌های این ستاد در پاسخ به پرسش خبرنگاران گفت: هر کمیته‌ای با مسئولیت وزیر مربوطه اش تشکیل شده است و هر یک از این کمیته‌ها در ابعاد مختلف شرح وظایف مشخصی دارند که در ستاد ملی مبارزه با کرونا به تصویب رسیده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی افزود: حجم اقدامات این کمیته ها، وزارتخانه‌های مختلف، نیرو‌های مسلح اعم از ارتش، سپاه و بسیج و نیز نهاد‌های عمومی مانند ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و بنیاد مستضعفان و جانبازان بسیار خوب است.
دبیر ستاد ملی مبارزه با کرونا همکاری نهاد‌های مختلف را بسیار گسترده و برخی فعالیت‌ها را شبانه روزی دانست و گفت: با این حال مشکل، مشکل ساده و کوچکی نیست و هر چه تلاش می‌کنیم جای کار و فعالیت بیشتر وجود دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تصمیم گیری جریمه سفر فاصله گذاری ستاد ملی نهاد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۵۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان
  • تصمیم کمیته انضباطی برای حضور مختاری در تمرینات تیم ملی کشتی فرنگی
  • آماده‌باش امدادگران در ۱۴ استان درگیر مداخلات جوی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تصمیم کمیته انضباطی برای حضور مختاری در تمرینات
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • تصمیم مهم کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی آسیا با ریاست تاج
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد