Web Analytics Made Easy - Statcounter

بی هیچ مقدمه ای، ۶ نکته مهم درباره کرونا را مطرح می کنیم. لطفا به دیگران هم بگویید:

۱ - برخی افراد درگیر کرونا و اعضای خانواده های آنان، می گویند که "بخور آب گرم" به آنها کمک کرده زودتر بهبود پیدا کنند یا ریسک ابتلایشان کاهش یابد.
این که بخار آب داغ بعد از ورود به بینی یا ریه، ویروس کرونا را از بین می برد یا خیر، بر ما معلوم نیست، هر چند که برخی می گویند این ویروس در دمای بالا از بین می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با این حال، کمترین فایده این کار، پاکسازی بینی و سینوس ها و بهبود عملکرد تنفسی است. بنابراین پیشنهاد تجربی این است که هر روز ، به ویژه بعد از ورود به خانه، بخور آب گرم داشته باشید.

۲- خوردن مایعات فراوان را فراموش نکنید و تاکید می شود مایعات گرم را بیشتر از قبل میل کنید تا بیش از پیش به دستشویی بروید. انواع سوپ ها را نیز بیشتر میل کنید.
تسهیل در رساندن مواد مفید به سلول ها توسط خون و تخلیه سموم بدن با ادرار و مدفوع، فایده نوشیدن زیاد مایعات است.

۳- در معابر عمومی، از انداختن آب دهان جدا خودداری کنید. گذشته از وجه غیراخلاقی این کار، ممکن است ویروس ها را به سطح زمین منتقل کنید.
افراد با گذاشتن پا روی این ویروس ها آنها را به داخل خانه ها و خودروهایشان می برند. به علاوه بعد از خشک شدن آب دهان ریخته بر زمین، هنگامی که کارگران شهرداری زمین را جارو می زنند، این ویروس ها همراه گرد و غبار، وارد ریه های آنان می شود و مبتلایشان می کند.

۴- باد کولر یا بخاری خودروی خود را روی کف خودرو و پاهایتان تنظیم نکنید. کف خودرو به واسطه تماس با کف کفش ها، ممکن است آلوده به ویروس باشد و با جریان هوای تند، ویروس ها را وارد مجرای تنفسی سرنشینان خودرو کند.

۵ - کف خودرو، سطوحی مثل دیوارها و کف حمام و دستشویی و راه پله ها و سنگفرش و سینک و سطوح صاف ، کف کفش ها و جاکفشی ظرف و ظروف، دستگیره های در و ... را روزانه با محلول آب و وایتکس ضدعفونی کنید.
برای تهیه محلول نیز ۲ واحد وایتکس را با ۹۸ واحد آب حل کنید.
موقع استفاده نیز پنجره ها را باز کنید تا هوا جریان داشته باشد.

۶- هر چه زمان می گذرد، بیرون رفتن خطرناک تر و پر ریسک تر می شود چون تعداد افراد ناقل ویروس به طور تصاعدی بالا می رود و احتمال ابتلایتان نیز جداً افزایش پیدا می کند.
پس برای سلامتی خودتان هم که شده تا حد امکان خانه بمانید و اگر ناگزیر از رفتن به بیرون شدید، ماسک و رعایت فاصله یکی دو متری با افراد و ضدعفونی و ... یادتان نرود و نیز شست و شوی فوری دست ها بعد از مراجعت به خانه و ضدعفونی کردن هر آنچه از بیرون می آورید.

بعد از تحریر:
دانسته هایتان را با دیگران به اشتراک بگذارید، مخصوصا به کسانی یاد دهید که با فضای مجازی کمتر سر و کار دارند.
به هم کمک کنیم.

لینک کوتاه: asriran.com/0031My

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کروناویروس جعفر محمدی ویروس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۵۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اگر در محله‌ای زندگی می‌کنید که این صداهای مزاحم آشنا هستند، احتمالاً شما را شگفت‌زده نخواهد کرد که تحقیقات تمایل به داشتن این نوع خودرو را به سطوح بالاتر سادیسم و روان‌پریشی مرتبط می‌کند.

روانشناس جولی ایتکن شرمر از دانشگاه وسترن انتاریو در کانادا بیش از ۵۰۰ نفر را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد تا رابطه بین ویژگی‌های شخصیتی «تاریک» و ترجیح خودروهای پر سر و صدا با صدای اصلاح شده را بررسی کند.

شرمر در مورد مطالعه آزمایشی خود در Psychology Today نوشت:«از آنجایی که این تغییرات اگزوز هم برای مردم و هم برای حیوانات مزاحمت ایجاد می‌کند و هم در برخی از حوزه‌های قضایی غیرقانونی است، فپی بردن به این موضوع که چرا افراد می‌خواهند صدای خودروی آن‌ها سر به فلک بکشد، حائز اهمیت و جالب است.

شرمر ۵۲۹ دانشجوی بازرگانی را که میانگین سنی آنها ۱۸ سال بود، مورد بررسی قرار داد که ۵۲ درصد از آنها مرد بودند. این تحقیقات با سه سؤال در مورد احساسات شرکت‌کنندگان نسبت به خودروهای پر سر و صدا، شناخته شدن با خودروهای خود و پتانسیل تغییر صدای خودرو را مطرح کرد.

آنها همچنین نظرسنجی شخصیت تتراد تاریک را تکمیل کردند، یک مقیاس که ویژگی‌های شخصیتی ماکیاولیسم، خودشیفتگی، روان‌پریشی و سادیسم را می‌سنجد. این ویژگی‌ها به دلیل ویژگی‌های "شیطانی" آنها که شامل خودخواهی و سوء استفاده از دیگران است، تاریک نامیده می‌شوند.

فرض اولیه شومر آن بود که مردم ممکن است دوست داشته باشند با صدای بلند خودروی خود شناخته شوند و توجه زیادی را به خود جلب کنند که با رفتار خودشیفتگی همسو است. او همچنین پیش‌بینی می‌کرد که افرادی با ویژگی‌های سادیستی یا روان‌پریشی، مرتبط با نگرش‌های مجرمانه، تمایل بیشتری به خودروهای پر سر و صدا با تغییرات اغلب غیرقانونی داشته باشند. او همچنین پیش‌بینی کرد که مردان جوان‌تر ماشین‌های پر سر و صدا را ترجیح می‌دهند چراکه فکر می‌کنند با این کار امتیاز بیشتری کسب می‌کنند.

شرمر به سی‌بی‌سی نیوز گفت:« به نظر می‌رسد این کار بی‌توجهی بی‌رحمانه به احساسات و واکنش‌های دیگران است.»

مرد بودن و داشتن ویژگی‌های شخصیتی سادیستی و روان‌پریشی حدود 29 درصد از واریانس ترجیح خودروهای پر سر و صدا را تشکیل می‌دهد. تجزیه و تحلیل نشان داد که جوان بودن امتیاز بالاتری را در مقیاس خودرو در گروه پیش‌بینی می‌کند، اما این همبستگی به اندازه کافی برای نتیجه‌گیری معنادار نبود. ارتباط بین نمرات بالاتر در مقیاس ماشین و هر یک از صفات تتراد تاریک یافت شد، اگرچه در مورد ماکیاولیسم و خودشیفتگی به طور معنی داری نبود.

در حالی که این مطالعه بینش‌هایی را ارائه می‌دهد، البته هشدارهایی نیز وجود دارد. شرکت‌کنندگان در نمونه نسبتاً کوچک و نسبتاً جوان بودند و همه در یک مدرک بازرگانی در همان دانشگاه ثبت‌نام کردند، بنابراین یافته‌های شرمر ممکن است برای جمعیت‌های گسترده‌تر صدق نکند.

این نظرسنجی فقط در مورد تمایل به داشتن خودروهای پر سر و صدا است و ترجیحات داشتن سایر وسایل نقلیه با صدای بلند، مانند موتور سیکلت یا کامیون‌های بزرگ را بررسی نکرد. تحقیقات آینده می‌تواند متغیرهای دیگری مانند گوش دادن به موسیقی با صدای بلند در حین رانندگی را مورد بررسی قرار دهند.

این تحقیق در Current Issues in Personality Psychology منتشر شده است.

منبع: sciencealert

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899823

دیگر خبرها

  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • حریق منزل مسکونی در شهرک شهید رجایی مشهد  
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • رشد تولید برق در نیروگاه شهید رجایی قزوین