Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین رئیس پلیس فتا گفت: با توجه به راه‌اندازی کارگروه ویژه رصد اخبار و اطلاعات بارگذاری شده در فضای مجازی مرتبط با شیوع کرونا ویروس در کشور براساس اقدامات تخصصی سایبری پلیس فتا تاکنون ۹۹۸ موارد مجرمانه در فضای مجازی احصا شده است.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، سرهنگ حسین امیرلی در این رابطه گفت: اقدام فنی و عملیاتی شبانه روزی پلیس فتا در جهت سالم سازی فضای مجازی از انتشار هرگونه شایعات و بارگزاری اخبار و تصاویر جعلی کماکان ادامه دارد و برخورد با شایعه‌سازان و مغرضین که بصورت عمدی و غیرعمدی در جهت تشویش اذهان عمومی و ایجاد نگرانی و اضطراب در جامعه فعالیت می‌کنند از اولویت‌های اصلی ماموریت پلیس فتا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام انتظامی در ادامه افزود: در این راستا و براساس رصد و تحلیل فنی اخبار، اطلاعات و کلیپ‌های منتشره در فضای مجازی با موضوع کرونا ویروس تاکنون ۹۹۸ موارد مجرمانه احصا و از این تعداد ۹۷۴ مورد شناسایی و ۳۱۶ مورد پرونده قضایی تشکیل شده است. همچنین ۲۹۹ مورد نیز با تذکر تلفنی نسبت به حذف محتوای مجرمانه از تارنمای خود اقدام کرده‌اند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: متاسفانه از حدود ۲ ماه پیش شاهد انتشار شایعات بی‌پایه و اساس در فضای مجازی هستیم و هرچه زمان سپری شد ما شاهد تولید و انتشار شایعات پیچیده‌تر، هدفمند و سازمان یافته‌تر بودیم؛ به عنوان مثال در استان اردبیل و استان‌های غربی و شمال غربی کشور شایعه تعطیلی اجباری جایگاه‌های عرضه سوخت خودروهای سنگین و سبک باعث ایجاد تشویش اذهان عمومی و هجوم هموطنان آن استان و سایر استان‌های همجوار به پمپ بنزین‌ها و جایگاه‌های سوخت شده بود که با اقدامات فنی و تخصصی پلیس فتا و با دستگیری ۸ نفر از سرشاخه‌های اصلی تولید کنندگان این اخبار کذب و دروغین مشخص گردید این مجرمین در یک اقدام هماهنگ و کاملا سازمان یافته به منظور تشویش اذهان عمومی و ایجاد نگرانی در آن استان مترصد انجام مقاصد مجرمانه خود بوده‌اند و البته با انجام عملیات رسانه‌ای گسترده در سطح کشور از سوی رسانه ملی و خبرگزاری‌ها و اقدمات آموزشی این پلیس خنثی گردیده گفتی است بسیاری از اینگونه شایعات با افزایش سواد رسانه‌ای آحاد جامعه از طریق هموطنان به پلیس فتا منعکس می‌شود و تنها در روز ۲۸ اسفند ماه سال ۱۳۹۸ بیش از ۱۳۵۰ مورد ارتباط مستقیم و آنلاین از سوی کاربران با سایت رسمی پلیس فتا مبنی بر درخواست آنان در برخورد با شایعه‌سازان فضای مجازی ثبت گردید.

بنابر اعلام سایت پلیس فتا، این مقام انتظامی در پایان از هموطنان تقاضا کرد با رعایت نکات آموزشی و بهداشتی ارائه شده توسط کارشناسان آموزشی و پرهیز از سفرهای غیرضروری مراقب سلامت خود، خانواده و جامعه باشند و با عدم توجه به شایعات منتشره در فضای مجازی اخبار رسمی و موثق را صرفا از سوی رسانه ملی و خبرگزاری‌های معتبر دریافت نمایند و در صورت نیاز به اخذ مشاوره و یا گزارش موارد مجرمانه مراتب از طریق ارتباط با سایت رسمی پلیس فتا به نشانی Cyberpolice.ir بخش مرکز امداد و فوریت‌های سایبری قسمت گزارشات مردمی امکان‌پذیر می‌باشد.

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سالم سازی فضای مجازی شایعات کرونا فضای مجازی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۵۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از انسداد ۱۲۸ تار نمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی در فضای مجازی در راستای مبارزه با قاچاق وجرائم اقتصادی عنوان داشت: بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی جویی جرائم اقتصادی، کالای قاچاق و جرائم گمرکی توسط کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی در اسفند ماه سال گذشته انجام شد.

وی عنوان داشت: در اسفندماه سال گذشته با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال ۳۰۶ تارنمای فعال در بستر اینترنت که در زمینه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم مربوط به حوزه گمرک فعالیت داشتند شناسایی و مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق می‌کردند، گفت: در اسفند ماه سال گذشته ۷۸ تارنماو صفحه فعال در بستر اینترنت که در حوزه جرائم اقتصادی از جمله اخلال در بازار ارز، قمار و پولشویی، دارو‌های غیر مجاز فعالیت داشتند شناسایی و از فعالیت آن‌ها جلوگیری شد.

سردار رحیمی با اشاره به انسداد ۱۲۸ تار نما و صفحه متخلف در فضای مجازی که در حوزه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم گمرکی فعالیت داشتند، گفت: به منظور پیشگیری از وقوع برخی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری ۶ نفر از مدیران صرافی‌های که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آن‌ها مطرح شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می‌شود، عنوان داشت: به منظور مقابله با اخلال گران اقتصادی در فضای سایبری ۲۴ پرونده قضایی برای گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمین فعال (پیرامون قاچاق و جرائم اقتصادی) دستگیرشدند.

دیگر خبرها

  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند
  • فرد هتاک فضای مجازی دستگیر شد
  • فرد هتاک فضای مجازی در چالوس دستگیر شد
  • دستگیری فرد هتاک فضای مجازی در چالوس
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی
  • دستگیری ۱۲ نفر از باند قمار در گلستان/ تراکنش‌های غیر مجاز فراتر ۶۰۰ میلیارد تومان بود