Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستوده با اشاره به اینکه مردم در بحث کرونا باید "روزه خبری" بگیرند، گفت: روزه خبری یعنی در شرایطی که بمبارانی از اخبار مختلف وجود دارد، مردم باید خبرها را دسته‌بندی کرده و در ساعات مشخص از منابع درست و صحیح دریافت کنند.

«سجاد ستوده» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، با اشاره به تاثیرات فضای مجازی در جهش تولید، اظهار کرد: یکی از بسترهایی که فضای مجازی در زندگی ایجاد می‌کند، بستر کسب و کار است که در حوزه تولید نیز شاهد آن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول فضای مجازی سپاه قدس گیلان افزود: اگر در رویکرد و نگاه به فضای مجازی تنها به تهدیدمحوری آن توجه نشود، این فضا قطعا می‌تواند در افزایش تولید نیز کمک کند.

 

وی اظهار کرد: به عنوان نمونه، در شرایط فعلی که همه در خانه هستند بسیاری از کسب و کارها به واسطه فضای مجازی، فروش خود را دارند.

 

ستوده با اشاره به اینکه فضای مجازی می‌تواند بستر مناسب برای عرضه تولیدات و معرفی محصولات ایجاد کند، خاطرنشان کرد: برخی تولیدکننده‌ها در روستاها از طریق فضای مجازی محصولات خود را به سراسر دنیا ارسال و به فروش می‌رسانند.

 

مسئول فضای مجازی سپاه قدس گیلان به شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان به ویژه در ایران اشاره کرد و گفت: یکی از مواردی که در زمان شیوع کرونا در کشور به وجود آمد، بحث ترس از کرونا بود که آثار و پیامدهای بیشتری نسبت به خود ویروس کرونا ایجاد کرد.

 

وی اظهار کرد: پس از مدت کوتاهی از ورود کرونا به ایران، همه رسانه‌های بیگانه با چشم پوشی از فراگیری کرونا در جهان، تنها روی ایران زوم کردند و کمبودها را بزرگ نشان دادند.

 

ستوده اولویت نخست در زمان وقوع بحران‌هایی مانند ویروس کرونا را حفظ امنیت روانی و اعتماد عمومی مردم دانست و گفت: کشور چین با داشتن بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا، با حفظ امنیت روانی مردم، توانست فضا را کنترل کند و چند روزی است که آمار ابتلا و کشته‌ها در این کشور، روند کاهشی دارد.

 

مسئول فضای مجازی سپاه قدس گیلان اضافه کرد: ویروس کرونا، بستر و فرصت مناسبی برای کسانی که به دنبال التهاب آفرینی هستند، ایجاد کرد.

 

وی اظهار کرد: طی بررسی‌های انجام شده از سه شبکه ماهواره‌ای که از انگلستان پخش برنامه دارند نشان می‌دهد که 57 تا 75 درصد از مطالبی که در حساب‌های مجازی این رسانه‌ها منتشر شده به دنبال خدشه‌دار کردن امنیت روانی مردم ایران بوده است.

 

ستوده با اشاره به اینکه دشمنان ایران اسلامی حتی از یک بیماری دارند علیه ملت استفاده می‌کنند، گفت: وظیفه صدا و سیما، خبرگزاری‌ها، نشریات و پایگاه‌های خبری این است که نسبت به شایعات و اخبار غیر صحیح، شفاف‌سازی کنند.

 

مسئول فضای مجازی سپاه قدس گیلان با بیان اینکه متاسفانه سواد رسانه‌ای و سواد فضای مجازی عموم مردم کم است، تاکید کرد: همه باید تلاش کنیم سواد رسانه‌ای مردم را ارتقا بدهیم و منبع درست خبر را بشناسیم تا به دیگر منابع اعتماد نکنیم.

 

وی به انتشار برخی فایل‌های صوتی منتسب شده به پزشکان که در فصای مجازی گیلان منتشر شد اشاره کرد و گفت: این فایل‌های صوتی عموما مربوط به گیلان نبوده و به دلیل عدم آگاهی به منابع خبری، مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفت.

 

ستوده با اشاره به اینکه در شرایط خاص فعلی در موضوع کرونا، مردم باید "روزه خبری" بگیرند، خاطرنشان کرد: "روزه خبری" یک اصطلاح در حوزه ارتباطات است و در آن مردم در شرایطی که بمبارانی از اخبار مختلف وجود دارد، باید خبرها را دسته‌بندی کرده و در ساعات مشخص از منابع درست و صحیح دریافت کنند.

 

مسئول فضای مجازی سپاه قدس گیلان با بیان اینکه سواد‌رسانه ای سبب کاهش آسیب‌های ناشی از استرس و ترس ویروس کرونا می‌شود، اذعان کرد: همه باید تلاش کنند که امنیت روانی مردم حفظ شود و با کاهش استرس، از آسیب‌های دیگر ویروس کرونا کاسته شود.

پایان پیام/164

منبع: شبستان

کلیدواژه: روزه خبری امنیت روانی مردم ویروس کرونا امنیت روانی ویروس کرونا روزه خبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۶۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی

سردار وحید مجید دراین‌باره گفت: همزمان با آغاز سال ۱۴۰۳ و در راستای پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: در این راستا  ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص  رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند. بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفا یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچگونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... را به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی؛ از کاربران خواست تا ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • ضرورت آگاهی و اطلاع شهروندان از شگرد‌های جدید کلاهبرداری در فضای مجازی