Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای گفت: در سیلاب اخیر حدود 9000 کیلومتر جاده آسیب دید و برآورد اولیه خسارت به راه‌ها حدود 500 میلیارد تومان است.

رضا اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در تشریح آخرین وضعیت جاده‌های استان‌های سیل‌زده خصوصاً جنوب استان کرمان و استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان و بوشهر اظهار داشت: در جنوب کرمان حدود 130 راه روستایی مسدود بود که در حال حاضر 39 راه روستایی مسدود از سیلاب باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین محور دهکان به زهلکو که جنوب استان کرمان را به سیستان و بلوچستان متصل می‌کند، هنوز آبگرفتگی دارد. 

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای ادامه داد: در شمال استان کرمان 94 راه روستایی مسدود به دلیل سیلاب داریم و در استان هرمزگان هم 25 راه روستایی مسدود به دلیل سیلاب باقی مانده است که در حوزه‌های بشاگرد و جاسک است و بقیه محورها باز شده است. 

اکبری افزود: در ایرانشهر نیز راه روستایی حدود 200 روستا هنوز به دلیل سیلاب مسدود است. 

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای اضافه کرد: در کل کشور حدود 350 راه روستایی مسدود به دلیل سیلاب داریم، همچنین 13 راه فرعی به دلیل سیلاب مسدود است که در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه و خوزستان و دو مورد در جنوب استان کرمان است. 

اکبری بیان کرد: طول کل راه‌های آسیب‌دیده از سیل 9 هزار کیلومتر است و در این سیلاب 560 ابنیه و پل آسیب دید. 

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای بیان کرد: در عین حال 547 جاده مسدود از شنبه هفته جاری تاکنون بازگشایی شده است. 

وی در پاسخ به این سؤال که میزان خسارت وارد شده به راه‌های آسیب‌دیده احصاء شده است، گفت: در حال انجام برآوردهای نهایی هستیم، اما طبق پیش‌بینی‌های اولیه حدود 500 میلیارد تومان خسارت به راه‌ها وارد شده است. 

وی بیان کرد: 900 دستگاه انواع ماشین‌آلات راهداری و 1300 نفر راهدار در محورهای استان‌های درگیر با سیلاب فعال هستند. 

اکبری گفت: امروز تعدادی ادوات و ماشین‌آلاتی که برای جنوب استان کرمان در حوزه راهداری خریداری شده بود وارد این استان شد. 

به گزارش فارس، در سیلاب روزهای اخیر بسیاری از جاده‌های فرعی و روستایی در استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان و بوشهر آسیب دیدند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سیل کرمان سیستان و بلوچستان سیلاب معاون راهداری سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای راه روستایی مسدود جنوب استان کرمان دلیل سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۷۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرگز سیستان وبلوچستان، سیل اخیرجنوب استان باعث بوجود آمدن خسارت‌های زیاد به زیر ساخت‌های جاده‌ای شده که بخش‌عمده این خسارت‌ها متعلق به جاده‌های روستایی است.
 در سیل اخیر به زیر ساخت‌های جاده‌ای خسارت‌ها زیادی وارد شده است که بخش‌عمده این خسارت‌ها متعلق به جاده‌های روستایی است.
جدگال رئیس شورای روستای عثمان بازارِ پیرسهراب گفت:در این سیل پل‌های آسیب دیده و جاده‌هایی که از کناره‌ها تخریب شده اند، در بسیاری از روستا‌های بخش پیرسهراب، هنوز بازسازی نشده اند و دست نخورده باقی مانده اند که تردد را برای مردم در این جاده‌ها را سخت کرده است.
وی افزود:نبود شانه خاکی و علایم راهنمایی و رانندگی در دو طرف این جاده‌های روستایی، شرایط رانندگی کردن در شب برای رانندگان پر خطر و‌دشوار کرده است.
سلامی مدیر اداره راهداری و‌حمل و نقل جاده‌ای شهرستان چابهار گفت: سیل اخیر در شهرستان چابهار به زیرساخت‌های جاده‌ای چابهار حدود ۳۲۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرد که بخش عمده این خسارت‌های متعلق به جاده‌های فرعی و روستایی است.
مدیر اداره راهداری و حمل نقل جاده‌ای چابهار افزود: دلیل اصلی این خسارت‌هایی که در زمان سیلاب به زیرساخت‌های جاده وارد میشود، نبود ابنیه فنی و‌زیرساخت مناسب، در برخی ازمحور‌های فرعی و روستایی، است که باعث مسدود شدن راهها میشود.

دیگر خبرها

  • خسارات سیل به جاده هاوتردد سخت مردم چابهار
  • آیا بارش‌های اخیر به جاده‌های استان ایلام خسارت وارد کرد؟
  • سیلاب محور بردسکن به طبس را مسدود کرد
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد
  • سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی را مسدود کرد
  • خسارت سیلاب به مسیرهای ارتباطی روستایی در ایلام
  • ریزش برداری از محورهای ایلام درپی بارش‌های شدید
  • ترمیم راه‌های روستایی در کرمان با شروع بارش باران + فیلم
  • پیشرفت ۷۸ درصدی طرح ساماندهی راه‌های روستایی آذربایجان غربی
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن