Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@02:59:56 GMT

ما امروز در دو جنگ قرار دادیم

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۶۸۴۱۸

ما امروز در دو جنگ قرار دادیم

علی ربیعی - سخنگوی دولت

در سال جدید و ایام تعطیلات نوروزی تاکنون، علاوه بر جلسات روزانه کمیته ها و ستاد در وزارت بهداشت، یک جلسه هیات دولت و دو جلسه ستاد مقابله با کرونا برگزار شده است.

در جلسه امروز ستاد، تصمیمات خوبی اتخاذ شد. استراتژی ما  ایزولاسیون و درمان مبتلایان، و برای پیشگیری از شیوع، فاصله گذاری اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از محورهای اصلی این جلسات، ارزیابی مداوم سیاست‌های اجرا شده و دانش جهانی و همچنین سیاستهای اجرا شده در کشور خودمان برای گرفتن تصمیمات بعدی است. اساس و عناصر اصلی این تصمیم‌گیری‌ها،  بر پایه افزایش پایداری نظام سلامت و بهبود مبتلایان، همراه عدم اخلال در زندگی روزمره مردم،  دسترسی به کالاها و خدمات، ایجاد وفور کالا در بازار و اجرای  سیاست‌های فاصله گذاری اجتماعی است. ما تاکنون  ممنوعیت‌های زیادی برای پیشگیری از شیوع انجام داده‌ایم. 

 بر اساس این چارچوب، علاوه بر تاکید و ادامه‌دار بودن تصمیمات قبلی در خصوص لغو اجتماعات، تعطیلی‌های مصوب مراکز تجمع و برخی صنوف با سختگیری و باز بودن مراکز مایحتاج عمومی،  

 تصمیمات جدیدی نیز اتخاذ و ادامه خواهد یافت.

 تعطیلی ادارات

ما در کشور دو میلیون چهارصد ‌پنجاه هزار کارمند داریم که بنا بر تصمیمات قبلی تاکنون یک میلیون دویست هزار نفر آنها از ابتدای اسفند تعطیل شده و بیش از پانصد هزار نفر در مشاغلی هستند که حضور آنها الزامی ‌اجتناب ناپذیر است. لذا مدیران ادارات در خصوص حضور نیروها در محل کار به روش دورکاری حداکثر تا یک سوم نیروها و بطور چرخشی و شیفتی در محیط کار برنامه‌ریزی کنند.

اداراتی مانند بانک‌ها نیز  ترتیبی اتخاذ نمایند تا به روش اینترنتی کارها صورت گیرد.

یکی از موضوعات مهم ترددهای بین شهری است. با توجه به اهمیت محدود سازی و کنترل تردد های بین شهری در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، امروز بعد از ظهر در دفتر وزیر کشور با مشارکت ذینفعان مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.

همچنین  ارزیابی تصمیمات متخذه ستاد در خصوص مرخصی زندانیان انجام و قرار شد مرخصی آنها تا پایان فروردین ماه تمدید شود. همچنین  به منظور ایجاد امنیت اجتماعی،  نظارت مستمر بر این افراد انجام می‌شود.

همچنین برای تشویق به ماندن مردم در خانه،  موانع گسترش فروش اینترنتی بررسی و مقرر شد وزارت ارتباطات به طور مداوم پیگیری و گسترش فروش اینترنتی را در دستور کار خود داشته باشند. همچنین برای جلوگیری از شیوع  بیماری وزارت بهداشت هم پروتکل بهداشتی فروشندگان را نظارت و ارزیابی می نماید.

ما امروز در دو جنگ کرونا و تحریم قرار دادیم. غلبه بر کرونا به جز افزایش اعتماد به هم و عمل به توصیه های وزارت بهداشت به دست نمی‌آید. ما نیازمند اجرای یک قرارداد بزرگ اجتماعی بر محور کرونا هستیم. همکاری با سیاستهای دولت و عمل به توصیه های وزارت بهداشت را باید به یک قرارداد همکاری بین ایرانیان تبدیل کنیم. قطعا در سایه این قرارداد است که ما می‌توانیم زودتر این مهمان ناخوانده جان ستان را از خانه بیرون کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: علی ربیعی کرونا کرونا ویروس وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۸۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • ‌وزارت کشور بر افزایش مشارکت دور دوم انتخابات‌ تاکید دارد
  • تأکید رئیس قوه قضائیه بر تدوین پیوست رسانه‌ای در آرا و تصمیمات قضائی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ببینید | انتقاد حمید درخشان از تصمیمات اوسمار؛ غافلگیر شدیم!
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان