Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت‌های تولید کننده خودرو به درخواست دولت‌ها برای ساخت دستگاه تنفس مصنوعی و ماسک پاسخ مثبت داده‌اند.شرکت فیات دیروز اعلام کرد مراحل تغییر خط تولید یکی از کارخانه‌های خود را در چین برای ساخت یک میلیون ماسک آغاز می‌کند.به گفته مایک مَنلی مدیر ارشد فیات، این شرکت در هفته‌های آینده خط تولید ماسک را راه‌اندازی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایر شرکت‌های خودروسازی نیز در حال بررسی تغییر خط تولید برای ساخت دستگاه تنفس مصنوعی هستند.سه شرکت آمریکایی جنرال موتورز، فورد و تسلا هم قول داده‌اند که منابع‌شان را برای تولید این دستگاه‌ها به کار بگیرند.شرکت خودروسازی ژاپنی نیسان و تیم‌های فرمول یک در بریتانیا نیز برای همکاری اعلام آمادگی کرده‌اند.روز یکشنبه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در توییتی خبر داد که فورد، جنرال موتورز و تسلا قرار است ساخت دستگاه تنفس مصنوعی و سایر ملزومات پزشکی را آغاز ‌کنند.پیش از آن، اداره مواد غذایی و دارویی آمریکا اعلام کرده بود که روند صدور تأییدیه برای تجهیزات پزشکی را تسهیل کرده تا ساخت دستگاه‌های تنفس مصنوعی تسریع شود.البته بعضی کارشناسان هشدار داده‌اند که تغییر خط تولید برای خودروسازان چندان هم آسان نخواهد بود.از جمله جِنز هالِک، مدیر شرکت همیلتون مدیکال‌،‌ سازنده دستگاه تنفس مصنوعی در مصاحبه‌ای گفت قطعات و مواد لازم خاص هستند و ساخت این دستگاه‌ها نیاز به دانش تخصصی دارد:این دستگاه‌ها بسیار حساسند و نه تنها نیاز به سخت‌افزارهای متعدد دارند بلکه نرم‌افزارهای زیادی هم برای ساخت آن لازم است و اگر یکی از اجزاء آن درست کار نکند، کل دستگاه از کار می‌افتد و دیگر قابل استفاده نیست.مقام‌های وزارت دفاع آمریکا به روزنامه واشنگتن پست گفته‌اند بیش از یک سال زمان لازم است تا خودروسازان و شرکت‌های هوا-فضا بتوانند دستگاه تنفس مصنوعی بسازند.هفته گذشته تیم‌های فرمول یک مستقر در بریتانیا ابراز امیدواری کردند که در روزهای آینده، یک نتیجه ملموس در تولید تجهیزات پزشکی حاصل شود. فرمول یک گفته است کارشناسان طراحی، فن آوری و تولید گروه فرمول یک می‌توانند با با دولت و نهادهای بهداشتی همکاری کنند.از جمله اعضای این گروه شرکت‌های مَک لارن و شرکت هوا فضای مِگیت است که در حال بررسی ساخت دستگاه تنفس مصنوعی هستند.در همین حال میلیاردر هندی، آناند ماهیندرا، گفته است که شرکت او به نام گروه ماهیندرا، تولید این دستگاه ها را فورا در کارخانه‌هایش بررسی خواهد کرد. این گروه خود را بزرگترین تولید کننده تراکتور در جهان و بزرگترین تولید کننده خودروهای برقی در هند معرفی می‌کند.

منبع: ساتین

کلیدواژه: دستگاه ها برای ساخت خط تولید فرمول یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۹۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر

ایسنا/گیلان مدیرکل شیلات گیلان گفت: در سال جاری، برنامه ویژه شیلات استان در راستای توسعه آبزی پروری؛ بهره‌گیری از تکنولوژی‌های برتر و شرکت‌های دانش بنیان برای استفاده از تجهیزات و امکانات روز، جهت توسعه عمودی و استفاده از ظرفیت‌های فعلی در تولید چند برابری است.

کوروش خلیلی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آخرین مصوبات شورای مدیران سازمان شیلات ایران در اواخر فروردین ماه سال جاری، اظهار کرد: تمام استان‌ها ملزم به هدف‌گذاری دقیق، اجرایی و عملیاتی در استفاده از تجهیزات نوین در توسعه آبزی پروری شدند و استان گیلان هم طی چند سال اخیر با استفاده از تسهیلاتی که در شبکه بانکی و بنیادهای مختلف اقتصادی داشته برای نوسازی و افزایش تجهیزات گام برداشته است.

خلیلی تصریح کرد: در همین راستا استفاده از سیستم‌های پایدارساز اکسیژن همچنین نانو حباب‌سازها برای توسعه واحدهای پرورش ماهی با ظرفیت چند برابری تولید فعلی، در حال پیگیری است از جمله مذاکراتی با چند شرکت انجام و یکی از مزارع نمونه که پیشگام در سطح کشور است و محصولات با کیفیت تولید می‌کند را وارد این قضیه کردیم.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا اواخر اردیبهشت ماه سال جاری بسته‌های تسهیلاتی استفاده از این تکنولوژی های نوین آماده ارائه به متقاضیان شود، افزود: پس از فراخوان، متقاضیان جهت دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی می‌ شوند.

مدیرکل شیلات استان گیلان با تاکید بر اینکه استفاده از این تجهیزات علاوه بر افزایش کمیت؛ کیفی‌سازی تولید را به همراه دارد، گفت: با استفاده از این تکنولوژی کیفیت گوشت ماهی‌ها نیز قطعاً و مطمئناً بسیار مناسب‌تر خواهد شد و این مساله به ویژه برای فعالان عرصه پرورش ماهیان خاویاری که بازار صادرات برایشان بسیار اهمیت دارد نکته بسیار حیاتی و کلیدی است.

خلیلی با بیان اینکه پیش بینی می شود با استفاده از این روش، علاوه بر تولیدات فعلی شاهد افزایش هزار تنی در تولیدات بخش های مختلف اعم از گرم‌آبی، سردابی و خاویاری باشیم که استفاده از روش های افزاینده تولید آبزیان در واحد سطح  یکی از برنامه های عملیات اجرایی افزایش تولید در سال ۱۴۰۳ حسب دستور مقام معظم رهبری خواهد بود.

وی همچنین در خصوص راهبری تجهیزات افزاینده تولید با این تجهیزات گفت: شرکت های تامین کننده تجهیزات می‌بایست خدمات پس از فروش همچنین پشتیبانی محصول را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «شبکه ملی ساخت سریع فناوری‌های راهبردی» راه اندازی شد
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی