Web Analytics Made Easy - Statcounter

باقری با اشاره به سوءاستفاده سودجویان از نیاز مردم به ژل و‌ مواد ضدعفونی کننده گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه علوم تحقیقات با توجه به نیاز مبرم مردم به مواد ضدعفونی کننده اقدام به تولید روزانه ۱۰۰۰ عدد ژل و ۱۰۰۰ لیتر مواد ضدعفونی کننده کرد.

«حسن باقری» در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در مورد خط تولید مواد ضدعفونی کننده گفت: با شیوع ویروس کرونا در کشور و با توجه به ابتلا تعداد کثیری از هموطنان به این بیماری و تهدید سایر افراد نیاز کشور به مواد ضدعفونی کننده بسیار ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول روابط عمومی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم تحقیقات افزود: متاسفانه سودجویان در بازار از نیاز مردم به ژل دست و مواد ضدعفونی کننده سوءاستفاده می کنند بر همین اساس بسیج دانشجویی دانشگاه علوم تحقیقات احساس تکلیف کرده تا در این حوزه به مردم خدمت رسانی کند.

باقری تصریح کرد: دانشجویان بسیجی این دانشگاه هر روز به مدت ۱۵ ساعت با حضور در مجتمع ازمایشگاهی رازی که از پیشرفته ترین ازمایشگاه های کشور محسوب می‌شود در حال تولید مواد ضدعفونی کننده و ژل هستند.

وی گفت: در این مجتمع ازمایشگاهی ۵ خط تولید کننده مواد ضدعفونی کننده در حال فعالیت است که روزانه ۱۰۰۰ عدد ژل و قریب به ۱۰۰۰ لیتر محلول ضدعفونی کننده تولید می شود.

مسئول  روابط عمومی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم تحقیقات خاطر نشان کرد: محصولات تولید شده در این مجتمع ازمایشگاهی به استانهایی که از لحاظ مواد ضدعفونی کننده در وضعیت مناسبی قرار ندارند ارسال می شود.

وی ادامه داد: تا کنون این محصولات به استانهای ، گیلان، قم، گلستان و مناطق محروم استان تهران ارسال شده است.


مسئول روابط عمومی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم تحقیقات خاطر نشان کرد: با همکاری بسیج دانشجویی و دانشجویان بسیجی استانها قصد داریم در سایر استانهای کشور نیز خط تولید مواد ضدعفونی کننده و ژل را راه اندازی کنیم و در حال حاضر در حال مذاکره با برخی استانها هستیم.

باقری تصریح کرد: درصدد آن هستیم تا با همکاری موکب دانشجویان امت محمد (ص) خط تولید و تکنولوژی تولید این محصولات را برای سایر کشورهای منطقه ارسال کنیم تا خودشان تولید مواد ضد عفونی کننده داشته باشند./

 

 


 

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: مواد ضدعفونی مواد ضدعفونی کننده ضدعفونی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم تحقیقات مواد ضدعفونی کننده تولید مواد خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۹۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • وزیر دفاع روسیه: اوکراین در سال جاری بیش از ۱۱۱ هزار سرباز از دست داده است
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه