Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس ناندرا مودی در این سخنرانی هشدار داد که هر کسی که از خانه بیرون برود خطر آوردن ویروس کرونا به خانه‌اش را باید به جان بخرد و قول داد ۲ میلیارد دلار برای تقویت نظام مراقبت بهداشتی تحت فشار قرار گرفته هند اختصاص دهد.

مودی گفت:‌ «برای نجات هند و نجات هر هندی، ممنوعیت کامل خروج از خانه‌هایتان به اجرا در خواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» و افزود اگر کشور نتواند این ۲۱ روز را مدیریت کند، ممکن است ۲۱ سال عقب بماند.

این دستور در خانه ماندن در هند تقریبا یک پنجم جمعیت جهان را در شرایط منع رفت‌وآمد قرار می‌دهد.

مقامات بهداشتی هند تا به حال ۴۶۹ مورد فعال کووید-۱۹ ناشی از ویروس کرونا و ۱۰ مرگ ناشی از آن را گزارش کرده‌اند. گرچه مقامات هندی به طور مکرر تاکید کرده‌اند که هیچ شاهدی بر انتشار ویروس کرونا در سطح جوامع وجود ندارد، اما شمار نسبتا کمی از آزمایش برای این ویروس را انجام داه‌اند.

هند در روزهای اخیر به تدریج در حال گسترش دادن فرمان‌های ماندن در خانه در سطح کشور بوده، پروازهای بین‌المللی و داخلی را ممنوع  و خدمات مسافربری را در طول شبکه ریلی گسترده‌اش معلق کرده است.

فراهم‌آروندگان خدمات ضروری مانند کارکنان بیمارستان‌ها، پلیس و رسانه‌ها از این فرمان ماندن در خانه مستثنی شده‌اند و بسیاری از فروشگاه‌های خواروبار و داروخانه باز مانده‌اند.

مودی در سخنرانی سه‌شنبه‌اش دستور «منع کامل رفت‌وآمد» را صادر کرد و در مورد افرادی که مستثنا می‌شوند، صحبتی نکرد، اما گفت:‌ «همه اقدامات بوسیله دولت مرکزی و دولت‌های ایالتی برای تضمین دسترسی به اقلام ضروری انجام شده است.»

عربستان سعودی در برابر کرونا منع رفت‌وآمد شبانه اعلام کرد| تعطیلی فروشگاه‌ها در امارات بریتانیا برای جلوگیری از کرونا منع رفت‌وآمد عمومی اعلام کرد کد خبر 495208

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منع رفت وآمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۹۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق بیان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشور‌های توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینر‌های غیرمجاز یا استفاده از کولر‌های گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

کشف  ٨٠٠ مگاوات رمز ارز غیرمجاز

مدیرعامل شرکت توانیر از کاهش فعالیت تولید‌کنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥٠ مگاوات به کمتر از ٥٠ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکار‌های قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است.

وی ادامه داد: تاکنون ٨٠٠ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه‌های‌ سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢٠ میلیون نفر جمعیت بیان کرد و گفت: این آمار نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل که ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، افزود: توان صنعت برق در این عرصه به ابزار‌های فنی و اجرایی محدود می‌شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحد‌های حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر، مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی بیان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.

دیگر خبرها

  • طنین معنویت سرزمین وحی در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی تهران+ گزارش عکس
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • مقامات صهیونیست تهدید کردند؛ حکم بازداشت نتانیاهو صادر شود...
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • نخست‌وزیر سابق اسرائیل به خانه وزیر خارجه امارات رفت + عکس
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • اسرائیل خطاب به آمریکا: حکم بازداشت «نتانیاهو» صادر شود، تشکیلات خودگردان تنبیه می‌شود!
  • حکم بازداشت «نتانیاهو» صادر شود، تشکیلات خودگردان تنبیه می‌شود!
  • ممنوعیت رفت‌وآمد شبانه در تهران+ اطلاعیه
  • تصاویر جنجالی بی‌احترامی اردوغان به نخست وزیر هلند