Web Analytics Made Easy - Statcounter

«جهاد» که پیش بیاید عرصه اش فرقی نمی کند، زن و مرد هم نمی شناسد، مسئول و غیرمسئول هم؛ شب و روز توفیر چندانی ندارد؛ فقط کافی است نوفیق رفیق طریق شود و دل همراهی کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «جهاد» که پیش بیاید عرصه اش فرقی نمی کند، زن و مرد هم نمی شناسد، سن و سال ندارد؛ مسئول و غیرمسئول هم؛ شب و روز توفیر چندانی ندارد؛ فقط کافی است نوفیق رفیق طریق شود و دل همراهی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

حمله ناگهانی کروناویروس به کشور یادآور روزهایی است که رزمندگانِ سر از پانشناخته  به میدان جبهه ها رفتند و از همه ظرفیت های خود در مقابل دشمن بهره گرفتند؛ آن روزها بسیاری از تجهیزات جنگی را نداشتیم اما این غلبه ایمان بر کفر بود که فتح الفتوح ها به بار آورد.

 

 

این روزها هم رزمندگان زیادی وارد عرصه جنگ بیولوژیک شده و از کادر درمان به عنوان رزمندگان خط مقدم گرفته تا پشتیبانی جبهه جدید صدها هزار نفر در اقصی نقاط کشور به میدان آمدند.

 

در پی شیوع کرونا جدای از برادران بسیجی، 40 نفر از بانوان بسیجی نیز پای کار آمدند و در حالیکه پیش از این تجربه تولید هیچگونه ماسک و دستکش نداشتند؛ حالا طی مدت کوتاهی صدها عدد از این دو محصول تولید کردند.

 

 

بسیجیان بی ادعایی که خود نشستند و الگوی دوخت ماسک درآوردند و سپس شروع به تولید کردند و یا خواهران دوقلویی که به اتفاق دوستشان با دریافت آموزش تولید دستکش یکبار مصرف از فضای مجازی، حالا هر روز از 8 صبح تا 2 عصر به کارگاه کوچکی که در واقع کلاس درس یکی از مدارس راین است می آیند و شروع به تولید دستکش می کنند.

 

 

علی صادقی به خبرنگار خبرگزاری شبستان می گوید: این روزها گروه های جهادی بسیج راین شامل بسیجیان داوطلب خواهر و برادر هر کدام در راستای مقابله با این بیماری و رفع مشکلات اعلام آمادگی برای اقداماتی در عرصه های مختلف از جمله گندزدایی و ضدعفونی، تولید ماسک، تولید دستکش یکبار مصرف، تهیه و توزیع اقلام بهداشتی و... کردند.

 

فرمانده حوزه مقاومت پیامبر اعظم(ص) راین می افزاید: در حال حاضر کارگاه تولید ماسک با حدود 37 دستگاه چرخ خیاطی و 40 نفر از خواهران بسیجی که به صورت چرخشی از 7 و نیم صبح تا 10 شب مشغول تولید ماسک هستند؛ فعالیت می کند.

 

وی ادامه داد: ماسک های تولید شده بعد از تأمین نیاز مراکز درمانی و...در سطح شهرنیز توزیع می شود زیرا بنا به اعلام وزارت بهداشت در حال حاضر استفاده از ماسک برای افراد بدون علامت بیماری تجویز نمی شود لذا باتوجه به کمبود ماسک در سراسر کشور و نیز تهیه مشکلات و کمبودهایی برای تولید ماسک، مردم نهایت همکاری را داشته باشند.

 

 

صادقی با اشاره به اینکه ضدعفونی و محلول پاشی خیابان ها و مراکز پرتردد شهر و پمپ بنزین ها و ادارات و... روزانه چندین نوبت با همکاری سپاه، هلال احمر، شهرداری، آموزش و پرورش و...با پشتیبانی مرکز بهداشت و نیروی انتظامی انجام می شود؛ تأکید کرد: اما لازم است مردم به این اقدامات بسنده نکنند و حتی الامکان درب منازل و مغازه های خود را نیز ضدعفونی کنند.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: گروه های جهادی حوزه های مقاومت بسیج پیامبر اعظم و کوثر راین از ابتدای سال 98 اقدامات گسترده ای از جمله جمع آوری و ارسال کمک های مردمی به سیل زدگان استان های غرب کشور، مشارکت در جمع آوری کمک های مردمی برای ساخت منازل مسکونی شهرستان حمیدیه و اعزام گروه های جهادی به این شهرستان داشتند.

 

 

فرمانده حوزه مقاومت پیامبر اعظم(ص) راین تصریح کرد: مشارکت گروه های جهادی پایگاه های روستایی در طرح مبارزه با آفت مگس مدیترانه ای و اجرای طرح همگام با کشاورز از اقدامات گروه های جهادی در فصل تابستان به شمار می رود.

 

وی به حضور داوطلبانه بسیجیان در عملیات ساخت 14 واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد و تهیه و توزیع سبدغذایی و پوشاک و... نیز اشاره و درخواست کرد: با توجه به وقوع سیل در جنوب استان مردم کمک های اهدایی خود اعم از اقلام بهداشتی، پتو، مواد غذایی و... را به سپاه راین تحویل دهند.

 

 

حجت الاسلام علی اکبر علیدادی سلیمانی هم به خبرنگار خبرگزاری شبستان می گوید: کرونا باعث تعطیلی صنوف زیادی شد و چون بسیاری از این صنوف در مغازه های استیجاری بودند، 80 مغازه را شناسایی و با موجران رایزنی کردیم که تا امروز(5 فروردین) 30 موجر اجاره بهای فروردین ماه خود را بخشیدند.

 

امام جمعه راین با اشاره به وضعیت نامناسب اقتصادی از توزیع 200 بسته غذایی و 200 دست البسه ببرای نیازمندان به مناسبت سال جدید خبر داد و گفت: علاوه بر این، برای سلامتی امام عصر(عج) و در امان ماندن مردم از بلای کرونا به همت خیرین یک رأس گاو قربانی و گوشت آن میان 360 خانواده نیازمند توزیع شد.

 

 

وی تعطیلی مساجد و مجالس ادعیه را هم مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه هنگام نمازهای یومیه اذان و قرآن و دعای فرج از مأذنه های مساجد پخش می شود و تصمیم گرفتیم دعای هفتم صحیفه سجادیه نیز در ظهر و مغرب پخش شود؛ استفاده از فضای مجازی را برای تجمعات مذهبی در شرایط کنونی مورد تأکید قرار داد.

 

 

همه بسیجی وار پای کار آمدند؛ هر کس گوشه ای از کار را گرفته تا بار بر زمین مانده ای را بردارد؛ باشد که مقبول حضرت دوست بیفتد.

 

 

 

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: تولید ماسک و دستکش کمک به نیازمندان گروه های جهادی تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۶۹۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

​مدیرعامل بانک صادرات ایران همزمان با آغاز عملیاتی شدن برات الکترونیک این بانک به عنوان نخستین برات الکترونیک شبکه بانکی کشور، برای تامین مالی غیرنقدی بخش تولید از طریق ابزارهای نوین زنجیره تأمین اعلام آمادگی کرد. - اخبار بازار -

محسن سیفی در حاشیه رونمایی از نخستین برات الکترونیک کشور توسط این بانک که با حضور سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران ارشد این وزارت خانه، معاون فناوری اطلاعات بانک مرکزی، خزانه‌دار کل کشور، نمایندگان قوه قضائیه، مدیران عامل بانک‌ها، مدیران ارشد بانک صادرات ایران و اصحاب رسانه در محل تالار جهاد اقتصادی ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، با تشریح قابلیت‌های نوین بانک صادرات ایران در زمینه تکمیل بسته تامین مالی غیر نقدی، برای حمایت از بخش‌های مختلف تولیدی اعلام آمادگی کرد.

او با بیان اینکه خوشحالیم که امروز در بانک صادرات ایران موفق شدیم به عنوان اولین بانک بسته اسناد تجاری را تکمیل و از آنها  در جهت تامین مالی زنجیره تأمین در بخش تولید استفاده کنیم، افزود: در سال‌هایی که تأمین مالی نقدی در نظام بانکی کشور اشباع شده  و در عین حال بانک‌ها موظف به تأمین مالی بخش‌های مختلف تولیدی هستند، بانک صادرات ایران با استفاده از ابزارهای مختلف تامین مالی غیر نقدی از تولید حمایت خواهد کرد و برات الکترونیک سهم مهمی از این ماموریت را بر عهده خواهد داشت.

 او افزود: امروز برات الکترونیک بانک صادرات ایران در کنار چک الکترونیک (چکنو) و در کنار سفته الکترونیک و همچنین سامانه توثیق الکترونیک دارایی (ست)، بسته کاملی برای تامین مالی زنجیره تولید فراهم کرده است.

 سیفی از عبور تعداد چکنوهای صادره از مرز 4 میلیون برگه و صدور بیش از 90 هزار برگ سفته الکترونیک  در بانک صادرات ایران خبر داد و افزود: با عملیاتی شدن برات الکترونیک  که حداقل سررسید آن یک ماه و حداکثر 12 ماه است، زنجیره کاملی از ابزارهای تامین مالی غیر نقدی در بانک صادرات ایران فراهم آمده که در خدمت شبکه تولید کشور قرار خواهد گرفت.

بانک صادرات ایران پیشرو در عملیاتی کردن برات الکترونیک سپامی

نخستین برات الکترونیک سپامی توسط بانک صادرات ایران با هدف ارائه خدمت نوین، تسهیل و تسریع در عرصه پرداخت غیرحضوری پول صادر و این ابزار نوین در اختیار فعالان اقتصادی و تولید قرار گرفت.

این محصول خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تامین مالی زنجیره تامین واحد‌های تولیدی است و علاوه بر چکنو، خدمت دیگری برای مشتریان بانک به ویژه بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی به حساب می‌آید.

بانک صادرات ایران به عنوان نخستین بانک کشور با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی با عملیاتی کردن پروژه برات الکترونیک، خدمت نوین دیگری را برای تسریع در پرداخت‌های آنی در نظام بانکی کشور ارائه کرد و در نخستین اقدام پس از دریافت کد سپام از بانک مرکزی و ارسال  درخواست صدور برات به وزارت امور اقتصادی و دارایی، نخستین برات الکترونیک سپامی نظام بانکی کشور با داشتن شناسه خزانه‌داری کل کشور و شناسه سپام بانک مرکزی با امضای بانک صادرات ایران به عنوان برات‌گیر صادر شد. 

بانک صادرات ایران پس از عملیاتی کردن نخستین چک امن الکترونیک با عنوان «چکنو»، در صدور و استفاده از برات الکترونیک نیز  در کشور پیشرو است.

بدین ترتیب واحدهای تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تامین ‌کنندگان می‌توانند با رونمایی این محصول توسط مراجع سیاستگذار، از این خدمت در بانک صادرات ایران استفاده کنند. 

برات الکترونیک به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی زنجیره تامین و بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تامین مالی زنجیره تامین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تایید هیئت‌عامل بانک مرکزی رسیده است. این سند تجاری الکترونیکی دارای کلیه ویژگی‌های ذکر شده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک است.

برات الکترونیک غیر کاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تادیه کل مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • به روز رسانی| مرادی: برای انتخاب سرمربی تیم ملی یک ماراتن را پشت سر گذاشتیم
  • سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت منصوب شد
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی در کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • مشارکت ۶۰ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیک فجرانه
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید