Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمد رحمانیان با اشاره به تشکیل کمیته اپیدمیولوژی کووید ۱۹ توسط تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که بر اساس پرتکل وزارت بهداشت بوده است، گفت: بررسی الگوی بیماری زایی ویروس در شهرستان و مقایسه با دیگر نقاط کشور، بررسی وضع موجود و پیش بینی روند بیماری در شهرستان و ارائه مدل‌های اپیدمیولوژیک، بررسی مشکلات و ارائه راهکار‌های در کنترل بیماری در شهرستان از اهم وظایف این کمیته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، پیش بینی نیاز‌های آتی و فعلی اعم از تعداد تخت‌های بیمارستانی، تخت ICU، دستگاه ونتیلاتور، تجهیزات حفاظت فردی پرسنل، تعیین وضعیت بیماران شناسایی شده، پیگیری موارد تماس، ارائه و ارسال اطلاعات اپیدمیولوژیک بیماران شهرستان بصورت هفتگی به کمیته اپیدمیولوژی کشوری از اقدامات مهمی است که توسط کمیته دانشگاه در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم عنوان کرد: بر اساس این سیاستگذاری، کمیته اپیدمیولوژی دانشگاه تاکنون یک گزارش شامل مدل سازی بیماری در سناریو‌های مختلف، تعیین وضعیت اپیدمیولوژیک بیماری و ارائه مدل علمی تغییر رفتار جامعه راجع به اینکه چرا مردم به توصیه‌های بهداشتی عمل نمی‌کنند به کمیته کشوری اپیدمیولوژی ارسال کرده است.

او بیان کرد: بعد از بررسی‌های انجام شده توسط کمیته اپیدمیولوژی کشوری کووید ۱۹، مشخص گردید تحلیل‌ها و پیشنهادات سه دانشگاه علوم پزشکی جهرم، شاهرود و شهرکرد برای کنترل بیماری از نظر کمی و کیفی در بین سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به عنوان برتر شناخته شده است.

به گفته رحمانیان، تحلیل‌ها و پیشنهادات این سه دانشگاه در موضوع چگونگی کنترل این بیماری برای الگوسازی در اختیار سایر کمیته‌های اپیدمیولوژی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قرار داده شده است.

او بیان کرد: کمیته اپیدمیولوژی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی جهرم به صورت شبانه روزی وضعیت بیماری در این شهرستان، استان فارس، کشور و جهان را رصد کرده و به صورت فعال مدل سازی‌های خود را به روز و برای استفاده متولیان دانشگاهی و کشوری ارسال می‌کند.

وحیدرضا رحمانیان عضو هیئت علمی گروه اپیدمیولوژی دانشگاه عاوم پزسکی جهرم نیز گفت: اقدامات انجام شده در کمیته اپیدمیولوژی دانشگاه شامل تحلیل و مدل سازی روند بروز بیماری در شهرستانجهرم ارائه پیشنهادات برای کنترل بیماری در کشور و شهرستان به کمیته اپیدمیولوژی کشوری و تجزیه تحلیل داده‌های اپیدمیولوژیک بیماران شناسایی شده و ارسال آن به مسئولین دانشگاهی و ستاد کشوری بوده است.

رحمانیان تصریح کرد: محاسبه میزان شاخص انتقال بیماری بصورت اختصاصی و روزانه در شهرستان انجام می‌شود. رصد شاخص‌ها به طور منظم و مشاهده تغییر در آن مشخص می‌کند که تغییر رفتار مردم طی روز‌های گذشته چگونه بوده است و روند بیماری طی روز‌های آینده چگونه خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی کرونا ویروس وزارت بهداشت و درمان اپیدمیولوژی دانشگاه کمیته اپیدمیولوژی علوم پزشکی جهرم کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۰۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران گفت: ۱هم اکنون هزارو ۱۰۰  بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش این دانشگاه شاغل هستند و  دست کم ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضع ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

دکتر عبدالله‌زاده  افزود: ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن سال آینده فارغ‌التحصیل  وبلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری می‌شوند.

وی گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در  کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین شود.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: این ۱۵۰ نیرو پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی مشغول به کار می‌شوند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تجلیل شد..

دیگر خبرها

  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد