Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شیوع گسترده ویروس کرونا در آمریکا علاوه بر ایجاد ترس و حشت در میان مردم، موج گسترده انتقادات را علیه دولت این کشور به همراه داشته است. تاریخ انتشار: 00:01 - 06 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۶۳۷۵

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ ویروس کرونا در آمریکا روندی به شدت صعودی پیدا کرده و تا کنون تقریبا تمامی ایالت‌ها در این کشور موارد ابتلا به این ویروس را ثبت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا نیز از شر این ویروس در امان نبوده و با وجود آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور سعی دارد خطر شیوع این ویروس را کم اهمیت جلوه دهد، اما بسیاری از ایالت در آمریکا گرفتار بحران کرونا شدند و اکنون علاوه بر جان باختن ده‌ها نفر و مبتلا شدن چندین هزار نفر دیگر، ترس و وحشت در میان مردم این کشور ایجاد شده است.

نکته دیگر آن است که گزارش‌ ها و ارزیابی از آنچه شهروندان آمریکایی در آینده‌ای نزدیک با آن مواجه می‌شوند، هشدار دهنده است.

اعضای جمهوریخواه کنگره در جلسه‌ای که در پشت در‌های بسته در کاخ سفید برگزار شده بود گزارشی دریافت کردند که به گفته یک مقام پیشین کاخ سفید احتمال زیادی وجود دارد که بیشتر مردم در آمریکا در نهایت در معرض ویروس کرونا قرار بگیرند.

این ارزیابی از سوی یک مقام اسبق سازمان بهداشت و درمان کاخ سفید صورت گرفته که می‌گوید اکثر شهروندان آمریکایی به این ویروس آلوده شده و یا بیمار می‌شوند.

رشد سریع شیوع کرونا در آمریکا و به صدا درآمدن زنگ هشدار در این کشور منجر به اعلام وضعیت اضطرار ملی شد.

رئیس‌جمهور آمریکا وضعیت اضطرار ملی اعلام کرد و گفت: «من رسماً اعلام وضعیت فوق‌العاده می‌کنم؛ دو عبارتی که بسیار بزرگ هستند [را به کار بردم]. تمامی ایالت‌ها را ملزم می‌کنم مراکزی برای عملیات‌های فوق‌العاده راه‌اندازی کنند و این دستور فوراً لازم‌الاجرا است.»

در همین حال پایگاه دیلی میل در گزارشی نوشته که کارشناسان بهداشتی و مسائل درمان در آمریکا برای این کشور در پی شیوع کرونا ۴ سناریو پیش بینی کردند.

دیلی میلی در این گزارش می‌نویسد که مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها در آمریکا پیش بینی کرده که ۶۵ درصد از شهروندان این کشور به کرونا مبتلا می‌شوند.

۴ سناریو در خصوص راه‌های احتمالی شیوع این ویروس در آمریکا را مطرح شده و آژانس بهداشت و درمان فدرال نیز پیش بینی می‌کند آمریکا در بدترین سناریو ممکن برای بحران به وجود آمده بین ۱۶۰ تا ۲۱۴ میلیون نفر به ویروس کرونا مبتلا خواهند شد.

در این سناریو مطرح شده، احتمال می‌رود ۲۱ میلیون نفر در بیمارستان‌ها بستری شده و یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جان خود را از دست بدهند.

الگوی پیش بینی شده در مورد تعداد افراد بستری شده در بیمارستان‌های آمریکا نگران کننده است چرا که طبق اعلام انجمن بیمارستان‌های آمریکا، این کشور فقط در حدود ۹۲۴ هزار تخت بیمارستان در اختیار دارد.

 

بیشتر بخوانید:

کرونا فرودگاه‌های آمریکا را به هم ریخت ویروس وحشت در آمریکا| خالی شدن قفسه فروشگاه ها

 

بنابر گزارش ها، بسیاری از رقابت‌های ورزشی در آمریکا به دلیل شیوع ویروس کرونا به حالت تعلیق درآمده است.

همچنین مکان‌های تفریحی و سالن‌های تئاتر، سینما‌ها و مدارس و دانشگاه‌ها در مناطق زیادی از آمریکا تعطیل شدند.

ساختمان‌های اداری «کاپیتول هیل»، که مجلس نمایندگان و مجلس سنا در آن قرار دارد تا ماه آوریل بر روی عموم بازدید کنندگان بسته شد.

رقابت‌های درون حزبی انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا و کارزار‌های انتخاباتی در این کشور با افزایش شمار مبتلایان به «کووید-۱۹» در این کشور تحت الشعاع اقدامات بهداشتی و پزشکی برای مقابله با این بحران قرار گرفته اند.

شیوع گسترده ویروس کرونا در آمریکا ترس و وحشت گسترده میان مردم این کشور را به همراه داشته است تا جایی که بسیاری از مراکز خرید در این کشور با هجوم مردم روبرو شدند.

گزارش‌ ها حاکی از آن است که مردم آمریکا به طور گسترده‌ای به فروشگاه‌ها هجوم برده اند به گونه‌ای که تصاویر و ویدئو‌های منتشر شده، صف‌های طولانی مشتریان و قفسه‌های خالی را در فروشگاه‌ها نشان می‌دهند.

با هجوم گسترده مردم به فروشگاه‌ها مواد بهداشتی و ضد عفونی کننده و ماسک در این کشور کمیاب شده و قیمت برخی از این اجناس به شدت افزایش یافته است. علاوه بر این، گزارش‌های بسیاری درباره به وجود آمدن ترس و وحشت در میان مردم آمریکا منتشر شده است.

شیوع کرونا و اعلام وضعیت اضطراری در آمریکا باعث شده است تا مردم به سمت فروشگاه‌ها و مراکز خرید هجوم آورده و حتی برای خرید لوازم مورد نیاز خود با یکدیگر درگیر شوند.

یکی از رویداد‌هایی که همزمان با گسترش شیوع ویروس کرونا در آمریکا جنجال بسیاری را به همراه داشته، وضعیت مسافران در فرودگاه‌های این کشور است.

از زمان آغاز به کار ترامپ در کاخ سفید، رویکرد او در قبال مهاجران همواره از موضوعات چالشی بوده و اکنون این موضوع با توجه به شیوع کرونا و عدم رعایت موارد بهداشتی در فرودگاه ها، تشدید شده است.

ترامپ ممنوعیت یک ماهه ورود مسافران از اروپا را با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اجرایی کرد، اما به دلیل عدم آمادگی اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا، مهاجرانی که قصد بازگشت به خاک آمریکا را داشتند، در چندین فرودگاه این کشور با مشکلات بسیاری مواجه شدند؛ از جمله این مشکلات صف‌های طولانی و به هم فشرده برای تست کرونا است.

شمار زیادی از مهاجران مجبور هستند ساعت‌های طولانی را در صف بمانند که این امر نگرانی‌ها را درباره شیوع کرونا افزایش داده است.

موضوع دیگری که مهاجران با آن مواجه هستند عدم ارائه تجهیزات بهداشتی مانند ماسک، دستکش و مایع ضد عفونی کننده از سوی مقامات اداره گمرگ و حفاظت مرزی به این افراد در فرودگاه‌ها است.

«جی بی پریتزکر»، فرماندار ایالت ایلینوی آمریکا در واکنش به این وضعیت، «دونالد ترامپ» را در صفحه توییتر خود به شدت مورد انتقاد قرار داد.

اما انتقادات علیه ترامپ تنها محدود به این مقام آمریکایی نبوده و بسیاری دیگر از مقامات این کشور تیم ترامپ را به دلیل عدم موفقیت در مبارزه با کرونا و ارائه توضیحات نادرست مورد انتقاد قرار دادند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا در آمریکا حوادث بین الملل کرونا در آمریکا ویروس کرونا در آمریکا میان مردم فروشگاه ها شیوع کرونا فرودگاه ها پیش بینی کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۰۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت

دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا گفته است که در صورت انتخاب مجدد، کمکی به اوکراین اختصاص نخواهد داد، مگر اینکه اروپا نیز بودجه‌ای برای کمک به این کشور اختصاص دهد.

رئیس جمهور سابق آمریکا در مصاحبه با مجله تایم گفت: "اگر اروپا به اندازه مبالغی که آمریکا برای کمک به اوکراین متحمل می‌شود، ما نیز پرداخت نخواهم کرد. اگر اروپا نپردازد، پس چرا ما باید پرداخت کنیم. "

در ۱۰ فوریه، ترامپ که متقاضی نامزدی ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه است، در گفتگو با هواداران خود در کارولینای جنوبی، از یکی از دیدارهایش با رهبران کشور‌های عضو ناتو در زمانی که رئیس جمهور آمریکا بود گفت. به گفته وی، سپس یکی از همکاران خارجی وی از او پرسید که آیا ایالات متحده آماده است تا در صورت تهدید احتمالی روسیه و در صورت عدم پرداخت کمک مالی به ناتو، ایالات متحده از این اتحاد دفاع کند. ترامپ پاسخ داد که از چنین اتحادی دفاع نخواهد کرد و علاوه بر این، روسیه را تشویق خواهد کرد تا هر کاری که می‌خواهد انجام دهد. رئیس جمهور سابق مشخص نکرد که این مکالمه چه زمانی و در کجا انجام شده است.

روسیه بار‌ها موضع خود را در مورد وضعیت پیرامون اوکراین در سطوح مختلف نشان داده است. همانطور که ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه پیشتر اشاره کرد، مسکو همیشه برای حل دیپلماتیک بحران آماده بوده و می‌ماند و آماده پاسخگویی به پیشنهادات واقعا جدی است، در حالی که رژیم کی‌یف مذاکرات با روسیه را قطع و ممنوع کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد
  • صنعا: سرکوب دانشجویان موید دروغ بودن شعار دموکراسی آمریکاست
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساخت
  • فیلم| دانشجویان آمریکایی در کدام دانشگاه‌ها تحصن کردند؟ -۲
  • لرستان یکی از استان‌های امن در کشور به شمار می‌آید
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز