Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ ایتالیا بعد از چین جزو اولین کشور‌هایی بود که شیوع ویروس کرونا را جدی گرفته و بعد از قرنطینه نسبی در ایالت‌های شمالی نظیر لمباردیا، قرنطینه سراسری را در کشور اجرا کرد. لمباردیا بیشترین آمار مرگ و ابتلا را به خود اختصاص داده است.

نقشه شیوع ویروس در لمباردیا
با سرعت گرفتن شیوع ویروس کرونا، کونته نخست وزیر ایتالیا در بیانیه‌ای تلویزیونی ابعاد قرنطینه را اعلام کرد و گفت: این دشوارترین بحرانی است که ایتالیا از دومین جنگ جهانی به بعد  تجربه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این موقعیت باید مقاومت کنیم. در کل کشور تمام فعالیت‌های تولیدی تعطیل می‌شود به جز فعالیت‌هایی که برای ادامه بقای افراد و مقابله با این بحران به آنها احتیاج داریم.

نخست وزیر ایتالیا گفت: سوپرمارکت‌ها، داروخانه‌ها، بانک و  پست باز می‌ماند و در شرایط گسترش ویروس کرونا فعالیت فقط از طریق دورکاری ممکن خواهد بود.

او گفت: تمام این محدودیت‌ها که امروز به نظر عقبگرد می‌رسند، در آینده باعث ادامه بقای ما می‌شوند. امروز بحران بهداشتی تبدیل به بحران اقتصادی می‌شود، ولی دولت امروز و فردا در کنار شماست. امروز فقط باید به جلوگیری از شیوع فکر کنیم.

در فرمانی که ۲۰ مارس توسط دولت ایتالیا ابلاغ شده، «رفتن به خانه دوم و ویلا‌ها در تعطیلات یا در روز‌های منتهی به تعطیلات ممنوع» اعلام شد و تاکید شد که «افراد باید فقط در محل اصلی زندگیشان بمانند.»



بیشتر بخوانید: تجربه زندگی یک ایرانی در قرنطینه ووهان/ چین چگونه بحران را مدیریت می‌کند؟ +فیلمبا اعمال این محدودیت‌ها ارتش ایتالیا رسما وارد خیابان‌های میلان شد. اخیرا فرماندار میلان با اشاره به حضور ۱۱۴ تن از نیرو‌های ارتش ایتالیا در خیابان‌های میلان گفته بود باید به این عدد یک صفر اضافه شود؛ این یعنی درخواست حضور ۱۱۴۰ نیرو در خیابان‌ها.   حضور نیروهای ارتش ایتالیا در خیابان و کنترل فرم‌های خروج از منزل ساکنان شهر بازگویی ابعاد قرنطینه سراسری در کشوری که در تعداد مبتلایان و کشته‌ها در اثر ویروس کرونا رقابت سنگینی با ایران دارد، برای آن دسته از هموطنانی که حاضر نیستند قید سفر‌های نوروزی و دید و بازدید‌های عیدشان را بزنند خالی از لطف نیست.

در این باره با «شیما»، ایرانی ساکن میلان گفتگو کردم. در این گفتگو روند تبدیل قرنطینه نسبی به قرنطینه کامل سراسری در ایتالیا شرح داده شده است.

شیما به چالش نگهداری از دختر ۵ ساله شان در مدت قرنطینه خانگی اشاره کرده و به رویداد۲۴  می‌گوید: من و همسرم هر دو کارمان ریسرچ است و با مجوز دانشگاه برای کار در خانه در همان هفته‌های اول اقدام به تقسیم ساعت در خانه کردیم. قرار بر این شد که همسرم صبح‌های خیلی زود درس بخواند. در طول روز هم از آنجایی که کار من مطابق شرکت‌های تابعه دانشگاه باید در ساعت مشخصی انجام شود، همسرم بچه را نگه می‌دارد. ساعت ۵ بعد از ظهر دوباره من با دخترمان سرگرم هستم و به کارهای خانه می‌رسم تا همسرم درس بخواند.

شیما به سختی‌های قرنطینه خانگی برای کودکش نیز اشاره کرده و می‌گوید: ما با دخترمان در یک روند روتین نقاشی و تصویرسازی می‌کنیم و هر ساعتی از روز را برنامه ریزی کردیم و دخترم پذیرفته که طبق این برنامه ساعاتی از روز را با پدرش، ساعاتی را با من و ساعت‌هایی را به تنهایی سرگرم باشد. بازدهی کار ما قطعا پایین آمده است.
  نقاشی‌های دختر ۵ ساله شیما- این نقاشی‌ها بخشی از چالش بین کودکان ایتالیایی در دوران قرنطینه است
ترجمه عبارات درون نقاشی‌ها: به زودی به پرواز باز خواهم گشت. همه چیز خوب خواهد شد.   او می‌گوید این برنامه ریزی در مجموع موفق بوده و به شرایط جدید نظم داده است. در دو هفته اول عادت کردن به برنامه جدید کمی برای دخترم سخت بود و گاهی دلتنگ دوستان مهد کودک و روال سابق می‌شد. 

شیما در ادامه توضیح روند تسری قرنطینه ایالت لمباردی به سراسر کشور گفت: هفته سوم قرنطینه سراسری اعمال شد.
او در توضیح نحوه رفت و آمد در شرایط قرنطینه سراسری در میلان گفت: فرمی از سوی شهرداری میلان روی سایت‌های خبری و رسمی کشور قرار گرفته که در آن سه یا چهار حالت برای آمد و شد پیش بینی شده است. خرید مایحتاج منزل، کار واجب، ویزیت دکتر و تهیه دارو یا رفتن به محل کاری که امکان دورکاری در آن وجود ندارد.

شیما می‌گوید: برای حالتی که افراد درخواست حضور در محل کارشان را دارند، باید ثابت کنند نمی‌توانند دورکاری کنند. شرکت‌هایی که می‌توانند دورکاری کنند، ولی نکرده‌اند توسط دولت جریمه می‌شوند.   او می‌گوید برای هر بار بیرون رفتن از خانه این فرم‌ها باید پرینت گرفته شده یا به صورت دستنویس همراه فرد باشد. در متن فرم هم اطلاعات شخصی، کارت شناسایی  و یک خوداظهاری وجود دارد که می‌گویید من شرایط قرنطینه را می‌دانم. در این فرم باید اظهار کنیم که هیچ یک از علائم بیماری را نداریم و نهایت هم اینکه باید بگوییم برای یکی از این کار‌های ضروری از منزل خارج شده‌ایم.   نمونه فرم خروج از منزل در ایتالیا
او اضافه کرد: همه فروشگاه‌های مواد غذایی باز است، اما فروشگاه‌های دیگر بسته‌اند و گزینه خرید آنلاین برای آن‌ها فعال‌تر شده است. شرکت آمازون در ایتالیا خیلی خوب فعالیت می‌کند و به تازگی درخواست جذب نیروی جدید داده است.

شیما تصاویری از آخرین باری که برای خرید مایحتاج خانه به بیرون از منزل رفته اند را در اختیار رویداد۲۴ قرار داده است. این تصاویر صف مردم با فاصله‌های یک متری برای خرید از سوپرمارکت‌ها را نشان می‌دهد.  
خرید با حفظ فاصله یک متری شیما  به تعطیلی همه ادارات در ایتالیا اشاره کرده و گفته به تازگی اعلام کردند تمام کارت‌های مختلفی که تاریخ اعتبار دارند تا آخر اگوست تمدید می‌شوند، اما بانک‌ها و پست هنوز باز هستند.

او به نحوه فعالیت‌های جمعی در شرایط قرنطینه نیز اشاره کرده و می‌گوید: اپلیکیشن‌های مختلف از جمله «ماکروسافت تیم» برای کلاس‌های دانشگاهی استفاده می‌شوند. دانشگاه از هفته اول که تعطیل شد در کمتر از سه چهار روز کارگروهی تشکل داده که اخبار و اطلاعات را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد و قرار است کلاس‌های درس تا اطلاع ثانوی به صورت آنلاین برگزار شود.

شیما درباره اینکه آیا ورزش در پارک‌های نزدیک به خانه برای شهروندان میسر است یا نه گفت: در روز‌های اول قرنطینه فعالیت‌های تفریخی و سرگمی در محیط‌های باز ممنوع بود، اما ورزش کردن به صورت انفرادی و حفظ فاصله از دیگران در اطراف منزل آزاد بود اما اخیرا اطلاعیه ای صادر شده که طی آن ورزش انفرادی خارج از خانه هم ممنوع شده است.
نوار خطر اطراف تاب در یک پارک محلی در میلان

وسایل نقلیه عمومی در قرنطینه ایتالیا همچنان در میلان فعالند، اما قسمت جلوی اتوبوس و کنار راننده قابل استفاده برای مسافران نیست   تجربه ایرانیان ساکن ایتالیا از قرنطینه اخیر نشان می‌دهد هرگونه تجمع و مهمانی در این روز‌ها اکیدا ممنوع اعلام شده است. در کانال تلگرامی ایرانیان ساکن ایتالیا برخی از این تجارب به اشتراک گذاشته شده و نشان می‌دهد هرگونه مهمانی، دورهمی، جشن، احوال‌پرسی، عید دیدنی، پیک نیک، مراسم دعا یا ملاقات در این دوره ممنوع و مشمول جریمه‌های سنگین دولتی است.

در دستورالعمل‌های دولت تاکید شده که در این روز‌ها به هیچ عنوان هیچکس اجازه دعوت از مهمان ندارد و در صورتی که چنین اتفاقی رخ دهد، همسایه‌ها حق دارند به پلیس اعلام کنند.

پایگاه خبری لکو تودی ایتالیا نیز روز‌های گذشته از بازداشت و جریمه ۸ ایرانی و یک ایتالیایی در اطراف دانشگاه پلی‌تکنیک میلان خبر داده که مشغول جشن گرفتن به مناسبت نوروز بودند.  
بنا به خبر‌های منتشر شده در رسانه‌های ایتالیایی تعدادی از دانشجویان اراسموس در ساساری نیز اقدام به برگزاری جشن تولد در تراس یک برج کردند. پلیس ساساری به عنوان مدرک با استفاده از یک پهپاد اقدام به ضبط فیلم از تراس برج کرد، و سپس جشن متوقف شد و دانشجویان جریمه شدند.

در این میان برخی کمپانی‌های بزرگ در این کشور تسهیلاتی را برای کابران خود در نظر گرفته‌اند که جالب توجه است. شرکت Vodafone برای دانشجویان بین ۱۴ تا ۲۶ سال یک ماه اینترنت رایگان در نظر گرفته است.

مشترکین اپراتور تلفن همراه Tim نیز اینترنت نامحدود رایگان دریافت کرده‌اند. یک وبسایت در ایتالیا راه‌اندازی شده که  سوپرمارکت‌های نزدیک به هر کاربر را نشان داده و می‌گوید برای هرکدام چند دقیقه باید در صف منتظر بود.     به گزارش رویداد۲۴ با انجام چنین تهمیداتی باز هم شیوع ویروس کرونا ادامه دارد. در این صورت باید اندیشید وقتی چنین تهمیداتی انجام نمی‌شود، تمام ادارات دولتی باز هستند، تمام کارمندان سر کار هستند، همه مغازه‌ها باز هستند و ... چه اتفاقی خواهد افتاد و میزان شیوع ویروس کرونا چگونه خواهد بود. ایران فعلا تنها تنها کشوری است که با قدرت تمام در برابر اجرای هرگونه قرنطینه مقاومت می‌کند. لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000sF4 خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 قرنطینه ایتالیا ویروس کرونا شیوع ویروس کرونا قرنطینه سراسری اشاره کرده روز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۰۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • دفاع بالوتلی از جنجال ستاره اینتر علیه تئو هرناندز
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • بالوتلی: چالهان اوعلو و هواداران میلان؟ اگر من بودم هزار برابر بدتر رفتار می‌کردم!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • میلان به دنبال هایجک موتا از یوونتوس
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • استوری مشکوک ستاره ایرانی: پایان قصه ایتالیا!
  • با خداحافظی باجو، 19 سال است که یکشنبه نداریم!
  • درخواست عجیب اولتراهای یووه: آلگری بماند!