Web Analytics Made Easy - Statcounter

منوچهر حبیبی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در همین مدت ۵۳ درصد جمعیت استان قزوین معادل ۶۵۲ هزار و ۵۱۴ شهروند به صورت غیر حضوری از سوی مراقبان بهداشتی تحت پایش و غربال بیماری کرونا قرار گرفته‌اند.

وی اضافه کرد: پایش و غربالگری شهروندان قزوینی با هدف شناسایی بیماری کرونا از مهم‌ترین اهدافی است که با کمک مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی و سایر نهادهای بهداشتی در استان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیبی به وضعیت ترافیکی استان در سایه کرونا اشاره کرد و گفت: از تاریخ ۲۵ اسفندماه سال گذشته تاکنون، میزان تردد و تصادفات خودروها در جاده‌های استان به ترتیب ۷۴ و ۸۱ درصد کاهش داشته است.

این مسؤول با بیان اینکه مصرف سوخت در استان قزوین ۶۷ درصد کاهش داشته است، گفت: در همین مدت اقامتی در هتل‌ها، مهمانپذیرها و مسافرخانه‌های سطح استان به ثبت نرسیده است.

آخرین وضعیت تولید اقلام بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا در قزوین

حبیبی در خصوص آمار تولید الکل طبی برای مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا در استان گفت: در همین مدت، یک میلیون و ۲۷۶ هزار و ۴۸۰ لیتر الکل طبی در ۲ واحد صنعتی استان تولید شده که ۳۸۵ هزار و ۵۰۰ لیتر آن صرف مصارف داخلی استان و ۸۹۰ هزار و ۹۸۰ لیتر آن بر اساس تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا به خارج از استان ارسال شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین به فعالیت ۲۶ واحد تولیدی در حوزه مواد ضدعفونی کننده علیه بیماری کرونا در استان پرداخت و تشریح کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون، ۸۳۸ هزار و ۵۸۴ لیتر مواد ضدعفونی کننده سطوح، پوست و ژل تولید شده که از این میان ۴۶۲ هزار و ۶۸۸ لیتر آن در داخل استان توزیع و مابقی معادل ۳۷۵ هزار و ۹۱۶ لیتر به خارج از استان ارسال شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۴۸۷ هزار ماسک پزشکی و معمولی در سه واحد استان تولید و توزیع شده است که علاوه بر آن ۲۷ کارگاه نیز تحت نظارت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روزانه ۲۰ هزار ماسک تولید می‌کنند.

 تاکنون، ۷۰۳ تن در استان قزوین به ویروس کرونا مبتلا شده‌ که از این میان ۴۵۱ نفر بهبود یافته و ۸۸ تن جان خود را در اثر این بیماری از دست داده‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا غربالگری استان قزوین پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا غربالگری استان قزوین ویروس کرونا غربالگری استان قزوین بیماری کرونا استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۲۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از آغاز تکثیر میگو برای تولید لارو این آبزی و ذخیره‌سازی در استخرهای پرورشی استان بوشهر خبر داد و گفت: ۵۱ هزار قطعه مولد میگو برای تولید بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو به‌کارگیری شده است. - اخبار استانها -

مهدی تنگستانی مکان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر با اشاره به آغاز فصل پرورش میگو در اراضی ساحلی استان بوشهر اظهار داشت: در این راستا مراکز تکثیر تولید لارو و بچه میگو در نقاط مختلف استان بوشهر فعالیت خود را آغاز کردند.

وی از واردات 26 هزار مولد میگو خارجی SPF به بوشهر خبر داد و بیان کرد: در بازدیدهای انجام شده این مولدها پست لاروهای قوی میگو تولید کرده‌اند که می‌تواند در تولید میگو پرورشی کمک قابل توجهی کند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر مقابله با بیماری میگو با مشارکت پرورش‌دهنده امکان‌پذیر دانست و بیان کرد: بیماری میگو پرورشی یک بیماری مدیریتی است و امسال هم وجود دارد و باید با همکاری تولیدکنندگان میگو پرورشی این بیماری مهار و کنترل شود.

تنگستانی کاهش مخاطرات بیماری در سطح اراضی پرورش این آبزی را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: در این راستا بخش دولتی تمهیدات لازم و آموزش‌های لازم، شرایط قرنطینه‌ای، زیستی و بهداشتی که نقش مهمی در مهار و کاهش مخاطرات بیماری میگو پرورشی دارد به تولیدکنندگان میگو پرورشی ارائه کرده است.

وی با بیان اینکه در کنار مولد خارجی، 25 هزار مولد داخلی هم در تولید لارو و بچه میگو فعال شده است، گفت: در مجموع 51 هزار مولد در مراکز تکثیر میگو استان بوشهر در تولید بیش از 2 میلیارد قطعه بچه میگو مورد نیاز استخرهای پرورش این آبزیان فعال شده‌اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر ردیابی بیماری میگو پرورشی را از دیگر برنامه‌ها اعلام و خاطرنشان کرد: تاکنون مولدها و پست لاروهای میگو سالم هستند ولی برای مهار و جلوگیری از شیوع بیماری، مدیریت آب استخر، تولید و توزیع غذای بچه میگو و استفاده از تجهیزات توسط پرورش‌دهنده این آبزی یک ضرورت است.

تنگستانی با بیان اینکه کارشناسان دامپزشکی در کنار تولیدکنندگان پرورش میگو در سایت‌های مختلف استان بوشهر قرار دارند، گفت: همکاری کارشناسان دامپزشکی با پرورش‌دهنده میگو در همه سطوح وجود دارد تا ان‌شاءالله تولید مورد نظر در سال جاری محقق شود.

وی جابه‌جایی و ذخیره‌سازی بچه میگو در استخر پرورشی را بر اساس مجوز دانست و بیان کرد: لاروریزی و ذخیره‌سازی در استخر پرورشی نباید بیش از مجوز تعیین شده، توسط دامپزشکی و کد اتحادیه پرورش‌دهنده میگو و شیلات برای هر مزرعه باشد.

.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • حل مشکلات سهمیه آب مطالبه کشاورزان قزوینی
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • قطع آب و خسارت به محصولات دغدغه‌ی کشاورزان قزوینی+ فیلم
  • کشته شدن دوچرخه‌سوار قزوینی در تصادف با پراید
  • روزی برای قدردانی از سربازان عرصه تولید در تاکستان+ فیلم