Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، گروهی از متخصصان گوش، حلق و بینی در بریتانیا و آمریکا دستورالعملی را صادر کرده‌اند که نشان می‌دهد از دست دادن ناگهانی حس بویایی ممکن است نشانه اولیه ابتلاء به عفونت با کروناویروس جدید باشد.

به گفته محققان، این نتیجه غیرمنتظره نیست چراکه ناتوانی موقتی در حس بویایی که به آن آنوسمی گفته می‌شود، بعد از برخی عفونت‌های ویروسی رخ می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه این محققان آمده است: «آنوسمی ویروسی یکی از دلایل اصلی از بین رفتن حس بویایی در افراد بزرگسال است و معمولاً بالغ بر ۴۰ درصد موارد مبتلا به آنوسمی می‌شوند.»

به گفته محققان، «تاکنون مشخص شده است که در برخی موارد ابتلاء به COVID-۱۹ در چین، کره جنوبی، و ایتالیا، از بین رفتن حس بویایی اولین نشانه بوده است و در آلمان هم، بیش از دوسوم موارد تأیید شده دچار آنوسمی شده بودند.»

آگاهی از اینکه از دست دادن بویایی می‌تواند اولین نشانه ابتلاء به بیماری COVID-۱۹ باشد بسیار در کمک به افرادی که به خوبی خودشان را قرنطینه کرده‌اند مفید است.

این محققان توصیه می‌کنند که از دست دادن حس بویایی باید به لیست ابزار غربالگری برای عفونت احتمالی COVID-۱۹ استفاده شود.

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه تاکید دارند.

یافته‌ها نشان می‌دهد حس بویایی در طول یکی دو هفته بعد از بهبود بیمار به حالت قبل باز می‌گردد.

کد خبر 4885666

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا عفونت کووید 19 ویروس کرونا وزارت بهداشت سعید نمکی علیرضا زالی کیانوش جهانپور ستاد مقابله با کرونا سازمان غذا و دارو هلال احمر جمهوری اسلامی ایران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دارو شیوع کرونا طب سنتی علیرضا رئیسی داروخانه دست دادن حس بویایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۲۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • پلمب یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان