Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@12:02:56 GMT

مهربانی‌های چند‌بُعدی در مقابله با ویروس کرونا+ تصاویر

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۷۲۷۱۱

مهربانی‌های چند‌بُعدی در مقابله با ویروس کرونا+ تصاویر

مهربانی‌های چند‌بُعدی در مقابله با ویروس کرونا به عنوان سرمایه اجتماعی مقابله با ویروس کرونا قابل احترام است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان سوادکوه، ویروس کوید - ۱۹ یا کرونا که جهان را متآثر از خود کرد و مانند جنگ‌جهانی دوم در ابعاد روانی، سیاسی و بهداشتی خود را نشان داد و برخورد کشور‌های مختلف را با آن مشاهده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بیان درد و رنج ناشی از این بیماری توسط مبتلایان، رکود در فعالیت‌های عادی جامعه، تعطیلی بسیاری از فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی، و تعطیلی قریب به اتفاق فعالیت‌های مختلف جامعه و خسارت اقتصادی به اصناف و شرکت‌های مختلف به دلیل ویروس کرونا به نظر می‌رسد در مقایسه با سایر بیماری‌ها، بی‌نظیر باشد.

از طرف دیگر مهربانی‌ها و مشارکت اجتماعی در کاهش این بلای بزرگ را هم باید مشاهده کرد.

 

اقشار مختلف مردم برای کمک به مدافعان سلامت، بیماران مبتلا به ویروس کرونا، اقشار ضعیف و بیماران زمینه‌ای مشارکت امید‌بخشی داشتند که تحمل این بیماری را برای جامعه قابل تحمل می‌کند و مهربانی‌های چند‌بُعدی در مقابله با ویروس کرونا یک سرمایه اجتماعی قابل احترام است.

در شهرستان سوادکوه هم شاهد فعالیت‌های مختلف مقابله با ویروس کرونا هستیم که نقش مردم عادی، بسیجیان، فعالان دینی و مذهبی و سایر اقشار به چشم می‌خورد.

 

پویش نیکوکاری در فضای مجازی با عنوان سهم آلاشتی‌ها در مقابله با کرونا، پویش کمک برای خرید ملزومات بهداشتی در زیراب و پل‌سفید و شیر‌گاه، ضد‌عفونی معابر و درب منازل و خیابان‌ها توسط شهرداری‌های شهر‌های سوادکوه و نیر همکاری مردم و ادارات و نهاد‌ها، راه‌اندازی گروه‌های جهادی در شهر‌ها و روستا‌ها برای مقابله با کرونا، تهیه و توزیع سبد بهداشتی، بسته‌های بهداشتی به همراه کالاهای فرهنگی و مذهبی، آغاز تولید ده‌ها هزار ماسک و لباس‌های بهداشتی، توزیع گوشت قربانی در اولین روز عید بین خانواده‌های نیازمند در پل‌سفید، حضور فرماندار و شهردار زیراب در بیمارستان شهدای زیراب برای ساعت تحویل سال نو، تشکیل قرارگاه پدافند زیستی و تقسیم کار در ۹ کار گروه و ضدعفونی مناطق سخت‌عبور ناحیه مقاومت بسیج سوادکوه، راه‌اندازی ۷ کارگاه تولیدی خیاطی و بکارگیری ۸۶ نفر از خواهران بسیجی توسط بسیج سازندگی سپاه شهرستان با همکاری و پشتیبانی ائمه جمعه، خیرین شهرستانی، اداره صمت و فنی و حرفه ای سوادکوه، بکارگیری ۴۳۸ نفر بسیجی بصورت روزانه در قالب ۲۵ گروه جهادی برای ضدعفونی کردن مناطق شهری و روستایی و آموزش هزار و 700 نفر بصورت چهره به چهره و تماس تلفنی در سطح شهرستان توسط بسیج سازندگی و با کمک معاونت بهداشت و درمان و بسیج جامعه پزشکی سپاه سوادکوه، راه‌امدادی و فعالیت در ایستگاه تب‌سنجی، برگزاری مسابقات فرهنگی و کتاب‌خوانی به عنوان بخشی از مهربانی‌های چند‌بُعدی در مقابله با ویروس کرونا در شهرستان سوادکوه است.

 

گزارش از عمران اکبرنژاد

انتهای پیام/۸۶۰۱۵/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: سرمایه اجتماعی ویروس کرونا بیماری مشارکت اجتماعی مهربانی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۲۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با سراسر کشور، رقابت چهار نامزد راه یافته به مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، سوادکوه شمالی، جویبار و سیمرغ از صبح پنجشنبه آغاز شد.

در این دوره انتخابات ۴۱۸ شعبه در روز برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در پنج شهرستان حوزه انتخابیه قائمشهر مستقر می‌شود و از این تعداد شعب اخذ رأی ۳۱۰ شعبه ثابت، ۱۰۸ شعبه سیار، ۱۹۶ شعبه شهری و ۲۲۲ شعبه روستایی است.

در این دور از انتخابات مجلس شورای اسلامی بیشترین تعداد شعب اخذ رأی به شهرستان قائمشهر اختصاص دارد که ۲۰۴ شعب است همچنین در شهرستان‌های جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ به ترتیب ۷۹، ۵۹، ۴۰ و ۳۶ شعبه اخذ رأی مستقر خواهد شد.

حدود یک میلیون و ۸۰ هزار نفر از ۲ میلیون و ۴۸۷ هزار و ۲۴۴ مازندرانی واجد شرایط شرکت در انتخابات ۱۱ اسفند، به سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رأی برپا شده در ۲۲ شهرستان استان رفتند و مشارکت ۴۳.۵ درصدی را ثبت کردند. مازندران نوزدهمین استان از نظر میزان مشارکت انتخاباتی شد.

طبق اعلام ستاد انتخابات شهرستان‌های مازندران به جز حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سوادکوه شمالی و سیمرغ که انتخابات به دور دوم کشیده شد، در هشت حوزه انتخابیه دیگر نمایندگان مشخص شدند.

عمران عباسی کالی، مصطفی معلمی، کمال علیپور و علی کشوری چهار نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات در حوزه انتخابیه قائمشهر هستند که باید از آنها دو نفر روانه مجلس شود.

مازندران ۹ حوزه انتخابیه و ۱۲ کرسی در مجلس شورای اسلامی دارد.

کد خبر 6094814

دیگر خبرها

  • دستگیری یک قاچاقچی چوب در سوادکوه
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • کشف ۳ تن چوب قاچاق در سوادکوه
  • رقابت ۴ نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مازندران
  • مشارکت در انتخابات بهترین راه تحول در کشور است
  • تقدیم ۱۰۰۰ شهید جامعه کارگری در مازندران
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت