Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@08:14:49 GMT

درصد اشغال هتل‌های استان مرکزی صفر بوده است

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۷۵۱۸۷

درصد اشغال هتل‌های استان مرکزی صفر بوده است

مدیرکل میراث فرهنگی, گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: در ایام نوروز امسال درصد اشغال هتل‌های استان مرکزی صفر بوده و هیچ مسافری در هتل های استان مرکزی اقامت نداشته است.

 علیرضا ایزدی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: در ایام نوروز امسال درصد اشغال هتل‌های استان مرکزی صفر بوده و هیچ مسافری در  هتل‌های استان مرکزی اقامت نداشته است 

وی تصریح کرد: در روزهای اخیر  ۱۸ هتل و ۷ مهمان‌پذیر استان پذیرای مسافر نبوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی گفت: بر اساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا،  مراکز اقامتی از قبیل خانه مسافرها، مهمان‌پذیرها، مهمانسرای ادارات دولتی و خوابگاه‌های ادارات سطح شهرستان از ابتدای شیوع بیماری کرونا تعطیل بوده و هیچ‌گونه فعالیتی نداشته‌اند.
ایزدی گفت: سفره‌خانه‌های سنتی و واحدهای پذیرایی بین‌راهی  شهرستان نیز  تا اطلاع ثانوی تعطیل بوده و هیچ‌گونه خدماتی ارائه نمی‌دهد.
وی افزود: بر اساس تصمیم ‌ستاد مقابله با کرونا کلیه موزه‌ها و جاذبه‌های گردشگری نیز در این ایام‌ تعطیل می‌باشند. 
 مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی بیان کرد: به‌منظور کنترل و نظارت بیشتر در این ایام، واحد نظارت اداره کل به‌صورت مستمر و روزانه  از تأسیسات گردشگری تابعه خود بازدید می‌کند.
 ایزدی بابیان اینکه این اماکن تحت نظارت کامل هستند و  طی بازدیدهای انجام‌شده بیشتر آنها خالی بودند گفت:  شماره تلفن تماس ۳۳۱۲۱۹۰۶ نیز پیش‌بینی‌شده تا مردم موارد تخلف خانه مسافرها را گزارش دهند و بر اساس تماس‌های برقرارشده گشت میراث فرهنگی به آدرس داده‌شده اعزام می‌شود.
وی بابیان اینکه تأسیسات گردشگری استان مرکزی همکاری بسیار مطلوبی در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا داشته‌اند، تصریح کرد:  خوشبختانه تا این لحظه گزارشی از مشاهده تخلف در مراکز تحت نظارت اداره کل استان دریافت نشده است.

 مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مرکزی با تأکید بر اینکه تعطیلی مراکز اقامتی نباید به فرصتی برای اجاره منازل شخصی از طرف افراد سودجو به مسافران تبدیل شود، افزود: از عموم هم استانی‌ها درخواست می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق شماره تلفن‌های ۰۸۶۳۳۱۲۱۹۰۶ و ۰۹۶۲۹ گزارش دهند. 

وی با اشاره به کاهش بسیار زیاد سفرها در نوروز امسال، خاطرنشان کرد: قاعدتاً سفر در فرهنگ ایرانیان از دیرباز بوده و هست امیدواریم با غلبه براین ویروس منحوس و برنامه‌ریزی مناسب مجدداً شاهد رونق شکوفایی صنعت گردشگری ایران باشیم.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری میراث فرهنگی استان مرکزی هتل مدیرکل میراث فرهنگی هتل های استان مرکزی بوده و هیچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۵۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر برنامه‌ریزی و توسعه گردشگری روستایی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: در نشست هم‌اندیشی و هم افزایی با اهالی حوزه فرهنگ و هنر بخش کدکن تربت‌حیدریه افزود: "گردشگری ادبی" که برخاسته از جاذبه‌های وابسته به حوزه زبان و ادبیات است، یکی از حلقه‌های مفقوده در صنعت گردشگری این استان و به خصوص شهرستان تربت‌حیدریه است.

حسن گیاهی افزود:  گردشگری ادبی نقش مهمی در حفظ و حراست از میراث زبانی دارد و با توجه به تامل و تفکر در ریشه‌های فرهنگی می‌توان آن را فرهنگی‌ترین نوع گردشگری نامید.

مدیر برنامه‌ریزی و توسعه گردشگری روستایی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: این شاخه از گردشگری با توجه به ادبیات، به ویژه ادبیات سنتی و محلی که برانگیزاننده حس نوستالژیک است علاقه مندان و طرفداران زیادی را به خود جلب کرده‌ است.

گیاهی افزود: کدکن در کنار کوچه باغ‌های عبیرآمیز و مُشک‌سار و کوه‌های سر به فلک کشیده خود، بهتران و مهترانِ عرفان و ادب ایران زمین همچون "فریدالدین ابوحامد عطار نیشابوری"، استاد دکتر "محمدرضا شفیعی کدکنی"، "ابراهیم ابن اسحاق (پدر عطار)" و بسیاری از دیگر از مفاخر را پرورانده است.

وی اظهار کرد: از این روی اگر بگوییم از این منطقه عِطر و طعم فرهنگ و ادب و عشق و عرفان و شعر و شور به مشام جان عاشقان می‌رسد، سخن به گزافه نگفته‌ایم.

او ضافه کرد: این شهر (بخش) که در دامنه رشته کوه کوهسرخ (ملکوه) و تقریبا درست در میانه نیشابور و تربت‌حیدریه قرار دارد، هرچند اکنون یکی از چهار بخش شهرستان تربت‌حیدریه به شمار می‌رود، اما در گذشته از مضافات ابرشهر نیشابور کهن (بخشی از جغرافیای نیشابور کهن) بوده و لهجه مردم آن نیز به گویش نیشابوری نزدیکتر است.

این کارشناس میراث فرهنگی گفت: امروز مقبره شیخ ابراهیم ابن اسحاق (پدر عطار نیشابوری) که در فضایی باز بین مزارع سرسبز باران خورده قرار دارد، محل توقف بسیاری از ادیبان و پژوهشگرانی است که در سفر به جنوب خراسان رضوی، اندکی در این مکان بیتوته می‌کنند.

گیاهی افزود: مجموعه معماری تاریخی شیخ حیدر (باغ مزار)، موزه باستان‌شناسی و نیز مسجد جامع تاریخی و زیبای حاج حسن کدکنی از دیگر ظرفیت‌های موجود برای تبدیل این منطقه به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه است.

بخش کدکن به مرکزیت کدکن با مساحت ۸۷۶ کیلومترمربع دارای ۱۷ روستا، ۲ دهستان و بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ جمعیت کنونی آن حدود ۱۴ هزار نفر در ۶۵ کیلومتری شمال غربی مرکز شهرستان تربت‌حیدریه واقع است. از این میزان جمعیت، افزون بر سه هزار نفر ساکن شهر و بقیه ساکن روستاها هستند و این جمعیت از ۲ قومیت فارس و ترک تشکیل شده‌ است.

مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری