Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم ساوه و زرندیه در مجلس یازدهم خواستار نظارت بیشتر در تهیه و توزیع اقلام بهداشتی شد.

 به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، حجت‌الاسلام سبزی ظهر امروز در نشست با گروه‌های مختلف مردم و مسوولین ادارات خواستار عملیاتی شدن مصوبات ستاد مبارزه با کرونا شد و اظهار کرد: اگر هزار جلسه دیگر برگزار شود اما به‌صورت عملی اقدامی صورت نگیرد این جلسات نیز بی‌فایده خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تقدیر از تلاش‌های کادر پزشکی افزود: همه مسوولان در حال حاضر در حال خدمت هستند اما باید بدانیم که عدم هماهنگی خود بر این بحران اضافه خواهد کرد، لذا تسریع در فرآیند تصمیم‌گیری جمعی و نظارت بر اجرای صحیح آن در این برهه بشدت احساس می‌شود. 

منتخب مردم ساوه و زرندیه در مجلس یازدهم افزود: در برخی شهرها کنترل ورودی و خروجی با شدت بالایی انجام می‌شود، اما این کار در ساوه دیر آغازشده و هنوز هم نواقصی دارد که باید ضمن برطرف کردن آن نسبت به اجرای صحیح مرزبانی زیستی توجه ویژه کرد تا صادرکننده یا واردکننده ویروس نباشیم. 

وی خواستار نظارت بیشتر در تهیه و توزیع اقلام بهداشتی شد و تصریح کرد: همه ما در قبال در خانه ماندن این مردم مسوولیم و باید با تمام تلاش به‌صورت شبانه‌روزی در وسط میدان باشیم تا بتوانیم از شر این مشکل جهانی خلاص شویم.

فرماندار ساوه نیز در این نشست بحران کرونا را در حال فوران دانست و گفت: کرونا و پیامدهایش نشان می‌دهد که در مقابل این ویروس عملاً هیچ کنش گفتاری کارساز نیست و به مناسبات گفتاری تن نمی‌دهد لذا فقط باید در میدان با این ویروس به مبارزه و نابودی آن پرداخت. 

 علی میرزایی کرونا را به‌شدت تکثیر پذیر و نفوذکننده‌ای بی‌رحم که هدفش گرفتن جان مردم است دانست و تصریح کرد: به گفته متخصصان این امر تنها راه شکست این ویروس، خود مراقبتی، رعایت نکات بهداشتی، قطع زنجیره انتقال و در خانه ماندن است و این امر زمانی محقق خواهد شد که همه مجاب به رعایت آن باشند. 

وی به‌قرار گرفتن ساوه در بین دو کانون شیوع کرونا اشاره داشت و افزود: استان تهران و قم که در حال حاضر درگیری زیادی با این ویروس دارند در دو طرف این شهر قرارگرفته‌اند و ساوه نیز که از قدیم مراودات و تردد زیادی به این دو شهر داشته در باید موردتوجه بیشتری قرار بگیرد.

میرزایی حضور تعداد زیادی اتباع بیگانه، تردد زیاد بین تهران و قم و وجود شهر صنعتی ساوه را از عوامل سخت شدن کار در ساوه دانست و گفت: متأسفانه زیرساخت‌های بهداشتی در ساوه نیز دچار کمبود است و از بعد از انقلاب تاکنون هیچ بیمارستان دولتی در این شهر ساخته نشده و همه این عوامل باعث سخت‌تر شدن کار در ساوه شده است.

وی بر لزوم پای‌کار بودن همه دستگاه‌ها اشاره کرد و گفت: چنانچه مردم رعایت نکنند و همچنان به تردد، مسافرت و امور عادی خود ادامه دهند تمام این فعالیت‌ها،  ضدعفونی و گندزدایی و تعطیلی‌ها بی‌فایده خواهد بود و بیماری کنترل نخواهد شد لذا مردم باید ضمن رعایت نکات بهداشتی در خانه بمانند.

فرماندار تعطیلی دوروزه دستگاه‌ها را به دلیل کنترل شیوع بیماری دانست و افزود: متأسفانه روز گذشته شاهد بودیم برخی از مردم به اماکن تفریحی و سد ساوه مراجعه کرده‌اند که باعث تعجب شده است لذا از امروز دستور مسدودسازی سد ساوه صادرشده و همچنین ورودی آوه به سمت ساوه بسته‌شده است. 

میرزایی تصریح کرد: باید فقط و فقط به سمت خلوت کردن شهر برویم و اگر وضعیت به این نحو پیش برود و احساس کنیم مردم رعایت نمی‌کنند اقدام به محدودسازی تردد در شهر خواهیم شد همچنین شهرداری ساوه موظف است بلافاصله نسبت به جمع‌آوری دست‌فروشان و جلوگیری از تردد دوره‌گردها اقدام کند.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: ساوه بحران مجلس ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۵۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جمالی آرند بعدازظهر یکشنبه در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش آموزان استان افزود: اجبار خرید لباس فرم جدید از سوی مدارس، ممنوع بوده و چنانچه موردی در استان مشاهده شود با متخلفان برخورد می‌شود.

وی بیان داشت: اگر لباس فرم امسال دانش آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید باشد، اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید نیست.

جمالی آرند تصریح کرد: هیچ مدیر مدرسه‌ای بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش آموزان، مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارداد داشته باشد.

وی افزود: چنانچه مدیری به اجبار دانش آموز و یا اولیا را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند، تخلف بوده و طبق قانون برخورد می‌شود.

کد خبر 6097537

دیگر خبرها

  • همایش مادران مقاومت در شهرستان ساوه
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • تهیه و توزیع ۸۴ حلقه لاستیک رایگان در همدان
  • توزیع اقلام اساسی بین ۱۳۴ خانوار آسیب دیده در امامزاده ابراهیم
  • تهیه و توزیع ۸۴ حلقه لاستیک رايگان در همدان
  • امدادرسانی به ۱۹ شهرستان درگیر با آبگرفتگی در فارس
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم