Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی صبا وابسته به بنیاد مستضعفان از ساخت پره توربین‌های گازی میتسوبیشی نیروگاه قم برای نخستین بار در کشور خبرداد تاریخ انتشار: 14:58 - 06 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۸۱۸۲

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،محسن امیری، مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی صبا وابسته به بنیاد مستضعفان از ساخت پره توربین‌های گازی میتسوبیشی نیروگاه قم برای نخستین بار در کشور خبرداد و گفت: با تلاش جهادی متخصصین داخلی در تعمیرات اساسی واحد‌های گازی نیروگاه قم، از خروج ۲۵ میلیون یورو ارز جلوگیری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به انجام عملیات تعمیرات اساسی یا اورهال در نیروگاه قم و بکارگیری از برخی توانمندی‌های داخلی برای نخستین بار در این عملیات اظهار کرد: به دنبال انجام تعمیرات اساسی دوره‌ای در نیروگاه قم که با هدف آمادگی ۱۰۰ درصدی این نیروگاه برای تولید انرژی در زمان اوج مصرف در کشور انجام شد، مهندسان این نیروگاه موفق شدند برای نخستین بار پره‌های توربین گازی واحد ۴ این نیروگاه را که تا پیش از این از کشور‌های خارجی وارد می‌شد، با مشارکت دیگر مهندسان توانمند کشورمان در داخل، ساخته شد.

مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی صبا وابسته به بنیاد مستضعفان گفت: این پره‌ها برای اولین بار با مشارکت گروه مپنا طی مدت ۶ ماه داخلی سازی و تولید شد و برای نخستین بار در ۲۵ سال گذشته، بر روی یک واحد گازی نیروگاهی نصب شد.

بیشتر بخوانید: تجربیات خواندنی یک بیمار مبتلا به کرونا/ زندگی ادامه دارد اگر در خانه بمانید

وی با بیان اینکه برای این تعمیرات ۱۸۰۰ نفر ساعت کار انجام شده است، خاطرنشان کرد: برای اولین بار در ایران پره متحرک ردیف اول، توسط شرکت‌های داخلی تولید و مورد استفاده قرار گرفته است.

امیری اضا فه کرد: با ساخت این پره‌ها در داخل کشور، علاوه بر تامین نیاز نیروگاه‌های موجود، متخصصان و مهندسان کشورمان از خروج بیش از ۲۵ میلیون یورو به خارج از کشور جلوگیری کردند.

مدیرعامل هلدینگ برق و انرژی صبا وابسته به بنیاد افزود: واحد چهار گازی نیروگاه سیکل ترکیبی قم که به منظور بازدید مسیر گاز داغ (HGP) طبق برنامه زمانبندی و با هماهنگی مرکز کنترل دیسپاچینگ ملی از تاریخ ۱۵ اسفند‌ماه ۹۸ برای مدت ۲۱ روز از شبکه سراسری برق خارج شده بود با همت و تلاش کارکنان نیروگاه سیکل ترکیبی قم، ۳ روز زودتر از موعد مقرر به شبکه سراسری برق پیوست.

امیری ادامه داد: در این عملیات اجزای اتاق احتراق، نازل‌های سوخت، پره‎های ثابت و متحرک، ژنراتور، سیستم تحریک و همچنین تجهیزات کمکی شامل سیستم‌های روغن‌کاری و خنک‎کن و تجهیزات ابزاردقیق مورد بازرسی قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: همچنین واحد ۲ بخار نیروگاه سیکل ترکیبی قم نیز که به‌منظور انجام بازدید دوره‌ای سالیانه با هماهنگی مرکز کنترل دیسپاچینگ ملی از تاریخ ۲۱ اسفندماه سال ۹۸ از شبکه سراسری برق خارج شده بود، ۲ روز زودتر از موعد مقرر به مدار بازگشت و در حال حاضر نیز آمادگی کامل برای ورود به اوج مصرف را دارا است.

نیروگاه سیکل ترکیبی قم در کیلومتر ۱۵ جاده قم ـ اراک با چهار واحد گازی هر یک با قدرت ۱۲۸.۵ مگاوات و دو واحد بخاری هر یک با قدرت ۱۰۰ مگاوات توان تولید نامی در مجموع ۷۱۴ مگاوات را دارا است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان جهش تولید نیروگاه سیکل ترکیبی قم برای نخستین بار تعمیرات اساسی گازی نیروگاه نیروگاه قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۶۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، عملیات اجرای سیستم نوین آبیاری زیرسطحی توسط دو تن از اعضای هیات علمی دانشگاه یزد و با مساعدت معاونت اداری و مالی این دانشگاه در بخشی از فضای سبز این مجموعه آغاز شده است که پیش‌بینی شده با اجرای این طرح تا ۴۰ درصد در مصرف آب صرفه‌جویی خواهد شد.   دکترمحمدعلی صادق‌زاده، عضو هیات علمی دانشکده فیزیک دانشگاه یزد، یکی از طراحان و اجراکنندگان سیستم نوین آبیاری زیرسطحی لوله تراوا در دانشگاه یزد گفت: در این سیستم آب از طریق لوله‌های پلیکا سوراخدار پوشیده با پارچه پلاستیکی در عمق ۵۰ سانتیمتری خاک و در مجاورت ردیف درختان مستقیما در اختیار ریشه درخت قرار می‌گیرد.    وی به عنوان عضو هیات مدیره شرکت فناور نوآبیاران بوستان مهر افزود: این روش نوین آبیاری با سابقه تحقیقاتی و امکان‌سنجی ۳۰ ساله توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی ارزیابی و تایید شده است و توسط شرکت فناور نوآبیاران بوستان مهر به تولید انبوه رسیده و تا کنون در صد‌ها پایلوت باغات پسته و میوه و عرصه‌های مشجر اجرا و بهره برداری شده است.    وی تصریح کرد: این طرح اخیرا با موافقت معاونت اداری و مالی دانشگاه یزد و با نظارت مدیران فضای سبز دانشگاه، در قسمتی از فضای سبز ورودی بصیرت دانشگاه یزد اجرا شده است.    دکتر صادق‌زاده خاطرنشان کرد: از مزایای این سامانه نوین آبیاری صرفه‌جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب، عدم نیاز به سیستم‌های فیلتراسیون و پمپاژ آب و امکان کود آبیاری و نیز عدم مزاحمت در انجام عملیات باغبانی است.   دکتر حسن حسینی‌نسب عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه یزد و مدیرعامل شرکت نوآبیاران بوستان مهر نیز در تشریح این سیستم گفت: روش‌های متعددی برای آبیاری درختان در دنیا ابداع و مورد استفاده قرار گرفته است. ازجمله این روش‌ها می‌توان به روش‌های آبیاری غرقابی، روش آبیاری قطره‌ای و روش آبیاری لوله تراوا اشاره کرد.    وی افزود: روش آبیاری لوله تراوای زیر سطحی جدیدترین روش ابداع شده توسط محققین کشور است که طرح تحقیقاتی اولیه آن در دانشگاه یزد انجام و مورد تایید موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی کشور قرار گرفته است.    به گفته وی در این سیستم روان آب سطحی وجود ندارد و تبخیر از سطح هم ناچیز بوده و رشد علف‌های هرز کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • پایان عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • تولید بیش از ۵۸۷ میلیون کیلو وات ساعت انرژی خالص در نیروگاه نکا
  • در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو جایزه ببرید