Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صادق کریمی کیا مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: شرایطی که طی روز‌های اخیر بر جامعه حاکم شده تهدیدی  به نام ویروس کرونا است که تمامی جوامع بشری را تحت تاثیر قرار داده و سلامت و جان بشر را نشانه گرفته و تا به امروز حدود ۴۲۳ هزار نفر را مبتلا کرده و ۱۹ نفر را نیز به کام مرگ کشانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او سرایت و انتقال سریع ویروس کرونا به سایر افراد جامعه را یکی از ویژگی‌های این ویروس عنوان کرد و افزود: سرعت انتقال این ویروس به حدی است که در کمترین زمان از کشور‌های دنیا را در می‌نوردد و تا به امروز حدود ۱۹۴ کشور دنیا را با خود درگیر کرده است.

کریمی کیا اظهار داشت: از زمانیکه ویروس کرونا به خوزستان وارد شد، تمهیدات و اقدامات مقابله‌ای برای مواجهه با این ویروس از سوی شورای سلامت استان و با دستور غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان اندیشیده و اجرایی گردید و اولین مورد ابتلا به این بیماری از استان شناسایی و تحت درمان قرار گرفت.

این مقام مسئول تصریح کرد: درحال حاضر که ۵۲۴ نفر در استان خوزستان به ویروس کرونا مبتلا و شناسایی شده اند و اقدامات درمانی و تلاش برای بهبود آن‌ها در حال انجام است.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان بیان داشت: یکی از مهم‌ترین استراتژی‌ها در استان، کاهش تلفات جانی و ابتلا حداقل‌ها به این بیماری است و با تدابیر انجام شده در استان، این اولویت به قوت خود باقی است.

تکمیل می‌شود...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس مدیریت بحران ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۷۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/زنجان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی باید مورد توجه سیاستگذاران قرار گیرد، گفت: توجه به این موضوع، استفاده از مراکز گردشگری را هم رونق می‌بخشد و در کاهش تصادفات نیز تاثیرگذار است.

سیدمحمد شعاعی امروز (شنبه ۸ اردیبهشت ماه) در مراسم گرامی‌داشت روز ایمنی و حمل نقل استان، اظهار کرد: رانندگان وسائط نقلیه در کاهش تصادفات نقش آفرین هستند، در شرایطی که وضعیت جمعیتی در شرایط مناسب قرار ندارد تلفات تصادفات برای کشور آزاردهنده و هزینه‌بر است.

وی تصریح کرد: رفع نقاط حادثه‌خیز در استان با توجه گستردگی راه‌ها نیازمند تامین اعتبارات است. برخورد قانونی با متخلفان و قانون شکنان می‌تواند در کاهش مرگ و میر تصادفات موثر باشد.

او افزود: در دهه‌های گذشته اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته است ولی باز هم ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه خیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه یکسری ایرادات در برخی قوانین و مقررات وجود دارد که باید در سیاست‌گذاری‌ها مورد توجه متولیان امر قرار گیرد، گفت: بسیاری از تلفات انسانی در تصادفات به دلیل تخطی از قانون نیست بلکه به دلیل افزایش سفرها و ترددها رخ می‌دهد و در این میان عامل انسانی نقش اساسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • کاهش ۱۵ درصدی تلفات برق در استان کرمانشاه
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند
  • (ویدئو) ملکی: مورد مصدوم و تلفات جانی تا این لحظه نداشتیم