Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دریافتی از سفارت ایران در دهلی نو، این کمک های دارویی و پزشکی که به کمک نمایندگی سیاسی ایران در این شهر روانه ایران شد، شامل اقلامی است که مورد نیاز فوری نظام بهداشتی کشور در شرایط فعلی مبارزه با کرونا است.

این گزارش حاکی است که زرتشتیان هند هفته گذشته نیز یک محموله دیگر از این قبیل کمک های اساسی خود را از طریق سفارت جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو به ایران فرستاده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قابل توجه اینکه گروه های مختلف ایرانیان اعم از مسلمان و زردشتی در هندوستان با مدیریت سفارت جمهوری اسلامی ایران اقدام به تهیه و ارسال تدریجی اقلام دارویی و پزشکی به ایران می کنند.
همچنین تعدادی از مسلمانان و حتی هندوها و برهمن های هندی که به جمهوری اسلامی ایران علاقمند هستند نیز تاکنون به عنوان همبستگی با برادران و خواهران ایرانی خود در مبارزه با ویروس فراگیر کرونا داوطلبانه کمک هایی را به ایران ارسال کردند.
در ضمن سفارت جمهوری  اسلامی ایران در دهلی و همچنین کنسولگری های ایران در سراسر هند تاکنون موفق شدند در زمان مناسب و با همکاری صمیمانه دولت هند اتباع ایرانی که بر اثر قطع پروازها از آن کشور به ایران در هند گرفتار شده بودند را با هماهنگی پروازهای اضطراری به ایران منتقل کنند.

براساس این گزارش، فرآیند انتقال اتباع ایرانی مقیم، مامور در هند و یا مسافر به آن کشور و نیز انتقال محموله های دارویی و تجهیزات پزشکی از آن کشور به ایران همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایرنا، بررسی چگونگی تداوم حیات کیش باستانی زرتشتی ایران در هند با وجود موانع و مشکلات بیشماری که در دوره های مختلف پیش روی پیروان این کیش بوده، به خصوص پس از فروپاشی حکومت ساسانیان قابل تأمل است چرا که بررسی روابط زرتشتیان هند پس از ورود اسلام به ایران دارای ابعاد بشردوستانه و فرهنگی و اقتصادی خاص بوده است.

 مطالعات نشان می دهد که پارسیان هند با سرزمین مادری خود به ویژه زرتشتیان ایران بطور پیوسته در ارتباط بوده اند و البته گاهی بنا بر اوضاع متشنج داخلی یا سیاسی حاکم بر فضای دو کشور، این دو جامعه دینی از حال یکدیگر بی خبر می ماندند؛ اما به محض آرامش اجتماعی و سیاسی، مراودات آنان در زمینه های مختلف از سر گرفته می شد.

روابط فرهنگی و مذهبی این دو جامعه که در ابتدا برای کمک به پارسیان هند شکل گرفت؛ در دوره های اخیر برای کمک به زرتشتیان ایران ادامه یافت و این روند موجب شد تا پیروان این دین الهی با فراموش نکردن ارزش های اصیل انسانی خود کماکان هویت و اصول مسلم خود را حفظ نمایند.

در ضمن، افلاتون نوشیروان سهرابی، رئیس انجمن زرتشتیان شیراز امروز/چهارشنبه در پی بیماری به کرونا چشم از جهان هستی فروبست.

روانشاد سهرابی از 13 اسفندماه 1398 با علائم بیماری کرونا در بیمارستان علی‌اصغر شیراز بستری شد و با اینکه دوبار تست کرونای وی منفی اعلام شد اما پزشکان با بررسی علائم، بیماری را کرونا تشخیص داده بودند.

برچسب‌ها هند ویروس کرونا کمک های مردمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند ویروس کرونا کمک های مردمی هند هند هند هند هند هند هند هند هند هند ویروس کرونا کمک های مردمی اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سرود‌های «دانش» از اصفهان، «ایران من» از گلستان، «بازی‌های محلی» از کرمان، «ایران سرافراز» از تهران، «خوشا غریاز دهکرد» از چهارمحال و بختیاری، «خاک مهرآیین» از قم و «فداکار» از هرمزگان، هفت گروه برگزیده بخش آزاد هستند.

همچنین سرود‌های «عهد و پیمان» از چهارمحال و بختیاری، «قالی بافی» از کرمان، «دنیای قشنگ» از یزد، «خلیج فارس» از هرمزگان، «مرغ آمین» از مرکزی، «آیه‌ی گیلانه» از گیلان، «ایران من» از قزوین، «جان جانان» از زنجان، «غم سیستو» از سیستان و بلوچستان، گروه‌های برگزیده بخش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌روند.

بر اساس این خبر، دومین جشنواره ملی سرود آفرینش در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود. مرحله استانی آن در ۲۹ استان کشور از ابتدای بهمن سال ۱۴۰۲ شروع و تا نیمه اسفند به طول انجامید.

در دومین دوره این رویداد هنری بیش از ۱هزار و ۱۱۱ گروه سرود در دو بخش کانونی و آزاد و حدود ۲۰هزار کودک و نوجوان حضور پیدا کردند.

بر همین اساس پس از دریافت آثار از سوی دبیرخانه مرکزی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ هیئت انتخاب شامل هادی ربیعی مدرس سرود، علی خواجه‌نژادیان مدیرکل کانون استان فارس، عزیزه ریحانی‌منفرد کارشناس هنری استان زنجان، مجتبی حاذق مدیر آفرینش­های ادبی و هنری و آذر مشهدی کارشناس هنری مدیریت آفرینش‌های ادبی و هنری کانون داوری اولیه آثار را انجام دادند.

بر اساس این خبر، به منظور اصلاح اجرا‌های پایانی برای حضور در مرحله کشوری، به گروه‌­های برگزیده مشاوره‌های تخصصی از سوی افراد صاحب‌نظر ارائه می‌شود.

مراسم پایانی دومین جشنواره ملی سرود کانون قرار است در تیر سال جاری هم‌زمان با عید سعید غدیر خم با حضور ۳۰۰ کودک و نوجوان (۱۶ گروه منتخب) به همراه مربیان همراه و سرپرست گروه برگزار شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • دومین قهرمانی تیم والیبال ساحلی نوجوانان در آسیا
  • دومین قهرمانی تیم والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران در آسیا
  • والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال آسیا - تایلند؛ ایران برای دومین بار به فینال رسید
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • ایران برای دومین بار به فینال رسید/ لبنان حریف ساحلی‌بازان شد
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن