Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز - چهارشنبه - در جلسه ویدئوکنفرانسی با استانداران و روسای ستادهای مقابله با کرونا در استان‌های کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان، آخرین وضعیت این استان‌ها درخصوص خسارت‌های ناشی از سیل و اقدامات انجام شده برای مقابله با کرونا را مورد بررسی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس جمهوری با ابراز تاسف از وقوع سیلاب در استان‌های جنوبی کشور، ضرورت تسریع در روند امدادرسانی و کاهش رنج‌ها و مشکلات مردم را مورد تاکید قرار داد.
استاندار کرمان در این جلسه ویدئوکنفرانسی در پاسخ به سوال رییس جمهوری مبنی براینکه آیا براساس پیش‌بینی‌های هواشناسی آمادگی‌های لازم در استان برای مقابله با سیلاب انجام شده بود، اظهارداشت: در این زمینه همه هشدارهای لازم به مردم ارائه شده بود،  هرچند میزان بارندگی‌ها بسیار فراتر از پیش‌بینی‌های هواشناسی بود اما بخشی از مردم به این هشدارها بی‌توجهی کردند و برخی از خسارت‌های وارد شده به همین علت بود و در عین حال سیلاب اخیر هیچ‌گونه تلفات جانی نداشته است.
روحانی با اظهار خرسندی از اینکه حادثه اخیر تلفات انسانی نداشته است، ضرورت جبران خسارت‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: البته باید در قوانین و مقررات، موضوع افرادی که به هشدارهای داده شده بی‌توجهی کرده و دچار خسارت شده‌اند مورد توجه قرار گیرد و این افراد نباید انتظار داشته باشند به اندازه فردی که هشدارها را رعایت کرده، برای جبران خسارت‌ها مورد حمایت و مساعدت قرار بگیرند.
رییس جمهوری اضافه کرد: مسیل‌هایی از گذشته برای کنترل سیلاب ایجاد شده است اما به خاطر اینکه چندین سال بارندگی و سیل وجود نداشت مردم تصور کردند که می‌توانند در این مناطق ساخت‌وساز کنند که در شرایط کنونی باید اصلاح و ترمیم این مسیل‌ها مورد توجه جدی قرار بگیرد و بایستی بر این مبنا برنامه‌ریزی‌ها انجام شود که مردم مجددا دچار مشکل و خسارت نشوند.
در ادامه این جلسه، رییس ستاد مقابله با کرونا در استان کرمان نیز گزارشی از وضعیت مقابله و پیشگیری از شیوع این بیماری در سطح استان ارائه کرد که بر اساس آن بیماری کرونا در استان تحت کنترل قرار گرفته و روند کاهشی یافته است.
روحانی در واکنش به اظهارات رییس ستاد مقابله با کرونا در استان کرمان مبنی بر اینکه ۱۵ نفر از پرسنل درمانی استان به ویروس کرونا مبتلا شده و کمبودهایی در سطح استان در زمینه اقلام و تجهیزات بهداشتی وجود دارد، تاکید کرد: در زمینه تامین تجهیزات بهداشتی اولویت اصلی با کادر درمانی در بیمارستان‌ها است و باید سلامت این عزیزان که در خط مقدم مبارزه با بیماری قرار دارند به طور کامل تامین شود. همچنین تولیدکنندگان نیازهای عمومی مردم و کسانی که دچار بیماری شده‌اند باید به لحاظ برخورداری از تجهیزات بهداشتی و درمانی در اولویت باشند.


رییس ستاد مقابله با کرونا استان کرمان در پاسخ به سوال رئیس جمهوری در خصوص اینکه آیا در این استان از نقطه اوج کرونا عبور کرده‌اید یا خیر، گفت: به واسطه اطلاع‌رسانی و آموزش‌های ارائه شده، مردم همراهی خوبی با دستورالعمل‌های بهداشتی داشتند و در روزهای اخیر میزان ابتلا به ویروس کرونا در سطح استان به طور قابل توجهی کاهش پیدا کرده است اما با این حال نمی‌توان پیش‌بینی کرد که بعد از سفرهای نوروزی شرایط استان در خصوص شیوع این ویروس چگونه خواهد بود؟
در ادامه این جلسه ویدئوکنفرانسی، همتی سرپرست جمعیت هلال احمر هم با ارائه گزارشی از آمادگی هلال احمر در مواجهه با سیلاب اخیر گفت: جمعیت هلال احمر با توجه به هشدارهای قبلی سازمان هواشناسی آمادگی و هماهنگی خوبی برای مقابله و کنترل سیلاب داشته و به این علت خسارت‌های آن به مراتب پایین‌تر از موارد مشابه بوده است و خوشبختانه مردم نیز  برای جبران خسارت‌ها به خوبی کمک و مشارکت کردند.
روحانی با قدردانی از همراهی و مشارکت مردم استان کرمان در این زمینه اظهار داشت: مردم خدوم این استان در طول تاریخ همواره  افتخارآفرین بوده و مردان بزرگی از این دیار برخاستند که از آن جمله می‌توان به آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و سردار سرافراز شهید سلیمانی که از افتخارات تاریخ کشورمان هستند به عنوان نمونه اشاره کرد.
وی در ادامه این جلسه ویدئوکنفرانسی با اشاره به گزارش استاندار هرمزگان درخصوص میزان خسارت‌های ناشی از سیل به بخش‌های زیربنایی، کشاورزی و تاسیسات آب و برق  و پیشنهاد ارائه شده برای کنترل آب‌های سطحی استان، گفت: دولت آمادگی دارد و منظور تسریع در روند امور، از سرمایه گذاری و مشارکت بخش خصوصی  برای احداث سد در سطح استان استقبال می‌کند.
رییس جمهوری همچنین خطاب به استاندار کرمان تصریح کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و همچنین وقوع سیلاب اخیر بایستی  به سیل‌زده‌ها و امدادگران توجه بیشتری اعمال شود و با رعایت کامل مسائل بهداشتی از خطر ابتلا به بیماری در امان باشند.
روحانی در ادامه این جلسه پس از گزارش رییس ستاد مقابله با کرونا در استان هرمزگان درخصوص اقدامات انجام شده برای کنترل و مقابله با کرونا در استان، با تشکر از زحمات کادر درمانی، گفت: بی‌تردید کادر درمانی در سراسر کشور کار بسیار بزرگی را انجام می‌دهند و همه ملت ایران قدردان فداکاری آنها هستند.
در ادامه این جلسه استاندار سیستان و بلوچستان با ارائه گزارشی از خسارت‌های سیل اخیر و اقدامات انجام شده برای اسکان و امدادرسانی به سیل‌زدگان گفت: اگرچه با توجه به گزارش اداره هواشناسی، آمادگی‌های لازم در این خصوص ایجاد شده بود اما واقعا حجم بارندگی فراتر از پیش‌بینی‌ها بود.
استاندار سیستان و بلوچستان در پاسخ به سوال رییس‌جمهوری مبنی بر اینکه غیر از احداث سد چه راهکارهایی برای جلوگیری از تکرار خسارت‌های ناشی از سیل در استان دارید، گفت: برای اینکه استان از خطر و خسارت سیل مصون باشد، آزادسازی اراضی اشغال شده در مسیر رودخانه‌ها در دستور کار قرار گرفته و آن را با جدیت پیگیری می‌کنیم ضمن اینکه لایروبی رودخانه‌ها نیز با قوت ادامه دارد.
در ادامه جلسه، رئیس ستاد مقابله با کرونا در استان سیستان و بلوچستان با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده برای پیشگیری و درمان مبتلایان به بیماری کرونا گفت: با اقدامات کادر درمانی این استان ۹۰درصد جنوب استان، ۷۵ درصد مرکز استان و حدود ۷۰درصد زابل تحت غربالگری قرار گرفتند و این کار همچنان ادامه دارد البته استان در زمینه تجهیزات بهداشتی و درمانی با کمبودهایی مواجه است.
رییس جمهوری در پاسخ به گزارش رئیس ستاد مقابله با کرونا در استان سیستان و بلوچستان گفت: نیازمندی‌های ضروری استان حتما تامین خواهد شد ضمن اینکه در طول دولت یازدهم و دوازدهم اقدامات بسیار بزرگی برای توسعه و آبادانی استان انجام شده است که مصمم هستیم این اقدامات ادامه پیدا کند.
رییس جمهوری خاطرنشان کرد: طرح ۴۶هزار هکتاری استان، توسعه مکران و بندر چابهار و نیز راه آهن استان از جمله طرح‌هایی است که امیدواریم تا پایان این دولت به نتیجه نهایی برسد.
رییس‌جمهوری همچنین با قدردانی از همراهی و مشارکت بسیار خوب مردم استان سیستان و بلوچستان در اجرای توصیه‌های دولت برای رعایت اصول و دستورات بهداشتی گفت: علما و بزرگان اهل سنت و شیعه استان نیز با درک شرایط بسیار حساس کنونی، همراهی و مساعدت خوبی در این زمینه داشتند که از آنها نیز صمیمانه تشکر می‌کنم.


  



منبع: صدای ایران

کلیدواژه: سیل زدگان امدادرسانی روحانی ویدئو کنفرانس ستاد مقابله با کرونا در استان رییس ستاد مقابله با کرونا اقدامات انجام شده سیستان و بلوچستان ادامه این جلسه تجهیزات بهداشتی سطح استان رییس جمهوری کادر درمانی خسارت ها پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۷۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸,۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تأمین ارز صورت گرفت.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در ادامه تاکید کرد: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

وی افزود: تأمین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کردند.

این مسؤول تصریح کرد: همچنین یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است. تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است.

کد خبر 5999175 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • پایداری جریان تامین و توزیع آب شرب شهر‌ها و روستا‌های استان یزد
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • جریان گاز در مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی و کرمان پایدار است/ اعزام تیم‌های امداد برای خدمت‌رسانی
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است