Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،  رشید قربانی، مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در نشست کارگروه تخصصی استان گفت: این کارگروه به منظور راهبری، هدایت، استقرار و بهره برداری از شبکه اجتماعی دانش‌آموزان راه اندازی و این موضوع را در سطح استان مدیریت می‌کند.

او هدف از راه اندازی شبکه اجتماعی دانش‌آموزان را بهره گیری از بستر فضای مجازی برای استمرار و تداوم جریان آموزش در هر شرایطی دانست و گفت: این اقدام، یکی از بزرگترین برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش برای ارایه خدمات آموزشی با استفاده از فناوری و ارتباطات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

قربانی با اشاره به قابلیت‌های شبکه اجتماعی دانش‌آموزان، اظهار داشت: این شبکه امکانی در راستای اهداف سند تحول بنیادین و زمینه‌ای برای داشتن محیط متنوع یادگیری است که دارای ابزار‌های مختلف برای انتقال مفاهیم با استفاده از شیوه‌های اثر گذار است.

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان در بخش دیگری از سخنان خود به مقدمات لازم و وظایف مدارس در راستای استفاده از شبکه اجتماعی دانش‌آموزان نیز اشاره کرد و گفت: در اولین قدم، مدیران مدارس از طریق سامانه سناد یکی از پنج پیام رسان داخلی بله، گپ، آی گپ، سروش و روبیکا را انتخاب و سپس این اپلیکیشن را به معلمان و دانش آموزان معرفی می‌کنند.

او افزود: در گام بعدی دانش آموزان و معلمان بعد از نصب پیام رسان اعلام شده توسط مدیر مدرسه  و با استفاده از کدملی خود که قبلا توسط مدیران مدارس به سامانه سناد وارد شده است، وارد گروه اختصاصی ساخته شده در پیام رسان شده و در کلاس مجازی با نظارت مدیر مدرسه حضور می‌یابند.

قربانی با بیان اینکه فعلا امکانات پیام رسان ها، شبیه امکانات گروه‌ها در پیام رسان‌های خارجی است با این تفاوت که محیطی سالم، نظارت شده و اختصاصی را در اختیار مدارس، معلمان و دانش آموزان قرار می‌دهد، تصریح کرد: معلمان و دانش آموزان می‌توانند محتوای آموزشی صوتی و تصویری و یا متنی را در گروه مربوط به خودشان قرار دهند.

او در ادامه گفت: گروه‌های کلاسی بر اساس اطلاعات سامانه سناد از قبل در پیام رسان انتخابی توسط مدیر مدرسه ساخته شده است و همه دانش آموزان یک کلاس در آن گروه عضو هستند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان با بیان اینکه بر اساس اطلاع رسانی صورت گرفته باید کلیه مدیران مدارس با مراجعه به سامانه سناد نسبت به انتخاب یکی از پیام رسان‌های داخلی اقدام کنند، از مدیران مدارس استان که تاکنون به هر دلیلی اقدام نکرده اند خواست بر اساس دستورالعمل وزارتی و بنا به ضرورت استمرار آموزش در فضای مجازی، مدیران کلیه مدارس موظف اند با مراجعه به سامانه سناد، نسبت به انتخاب شبکه اجتماعی داخلی مناسب مدرسه و تکمیل اطلاعات معلمان و کلاس درس اقدام کنند.

او هم چنین از تهیه راهنمای عمل نحوه استفاده از شبکه اجتماعی دانش‌آموزان و ابلاغ دستورالعمل‌های راهنمای عمل توسط وزارت خبر داد و گفت: از طریق کارگروه تخصصی استان، اطلاع رسانی لازم در این خصوص صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا شبکه اجتماعی آموزش و پرورش شبکه اجتماعی دانش آموزان آموزش و پرورش مدیران مدارس سامانه سناد پیام رسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۹۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است

ایسنا/مازندران استاد دانشگاه فرهنگیان گفت: همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است.

اسفندیار نظری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری مرحله اول کنکور انسانی که روز پنج شنبه ۶ اریبهشت برگزار شد و کنکور تجربی که فردا جمعه ۷ اردیبهشت انجام می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان آزمون دانشگاه فرهنگیان را همزمان با کنکور سراسری پاسخ می‌دهند و ۳ دفترچه دریافت می‌کنند اما آزمون فرهنگیان یک مرحله‌ای و فقط در اردیبهشت برگزار می‌شود. 

این استاد دانشگاه گفت: دانش آموزان برای قبولی در کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان باید مجموعه ای از عوامل و امتیازات را دریافت کنند تا داوطلب به عنوان قبول نهایی معرفی شود و در این راستا تاثیر آزمون سراسری، ۱۵ درصد، آزمون اختصاصی تربیت معلم ۱۰ درصد، سوابق تحصیلی ۵۰ درصد و ارزیابی شایسته معلمی ۲۵ درصد است.

نظری در پاسخ به این سوال که همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است یا ضعف اظهار کرد: چون جذب در دانشگاه فرهنگیان ازمون تخصصی، عمومی و گزینش دارد کارخوبی است که تکلیف دانش اموز مشخص شود و تا خردادماه نتیجه به دانش اموز اعلام شده تا در تیر ماه تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: دو مرحله‌ای بودن کنکور فرصت خوبی است و پس از اعلام نمرات خام و درصدها فرصت دوباره‌ای برای داوطلبان ایجاد می‌شود.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به اینکه تراز نمرات در قبولی تاثیر مهمی دارد، ادامه داد: تراز برای انتخاب رشته نباید زیر ۶ هزار باشد؛ تراز بر اساس نمرات معدل و سوالات کنکور است که پس از آن تراز نهایی برای قبولی اعلام می‌شود.

نظری در پاسخ به این سوال که دلیل سخت بودن ازمون شبه نهایی چه بود، گفت: دانش آموزی که در سوالات مفهومی دچار مشکل است در تست زدن هم با مشکل مواجه می‌شود، پس لازم است معلمان مهارت پاسخ دادن به سوالات تشریحی را به دانش آموزان بیاموزند.

وی به دانش‌آموزان توصیه کرد، فرصت طلایی امتحان نهایی را از دست ندهند و معلمان باید سبک تدریس را تغییر داده و دانش‌اموزان به جای کتاب تست، کتاب کار بخوانند.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، ادامه داد: کنکوری‌ها انتخاب رشته را بر اساس میزان استعداد، علاقه، توانایی و آینده شغلی انجام دهند.

نظری در پاسخ به این سوال، آیا علت عدم حضور دانش آموزان پایه دوازدهم در مدارس کاهش کیفیت آموزشی است؟ اظهار کرد: بزرگترین عامل افت تحصیلی حضور نیافتن دانش آموز در کلاس‌های درس است. در این راستا مدیران مدارس می‌توانند این مهم را مدیریت کنند به طور مثال، کلاس‌های ورودی پایه دوازدهم از ۱۵ اردیبهشت انجام شود، همچنین مدیران برای تابستان دانش‌اموزان نیز می‌توانند برنامه داشته و درس‌های سال‌های گذشته را تکمیل کنند نه اینکه تدریس سال دوازدهم تحصیلی را در تابستان آغاز کنند که این آسیب زننده است.

ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی

وی با تاکید بر اهمیت حضور دانش اموزان در کلاس درس افزود: غیبت دانش اموزان در پایه دوازدهم بیشتر در مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی به چشم می‌خورد؛ دانش آموزان پایه دوازدهم مدارس دولتی و شاهد بیشتر در کلاس‌ها شرکت می‌کنند و این تبعیض است.

این استاد دانشگاه گفت: وقتی برنامه‌ای اصولی برای دانش‌آموز وجود ندارد دانش آموز کلاس را ترک‌ می‌کند و این ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی است. همچنین معلمان می‌توانند به علت عدم حضور دانش اموز در مدرسه طبق مقررات عمل کرده و درس مورد نظر را حذف کنند و دانش آموزان باید این مسئله را جدی بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات: معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • معافیت مالیاتی کسب و کارهایی که از سکوهای داخلی استفاده کنند
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • اجرای طرح فلورایدتراپی دانش آموزان مقطع ابتدایی شیراز