Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان با تأکید بر آلوده بودن محیط در استان گیلان گفت: در استان گیلان همچنان کرونا شیوع داشته و خوشبختانه نسبت به مشابه سال گذشته با کاهش ۸۰ درصدی ورود مسافران به گیلان مواجه بودیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ارسلان زارع امروز در حاشیه رزمایش بزرگ دفاع بیولوژیک سپاه در گیلان با بیان اینکه همه نهادها برای شکست کرونا درصحنه حضور دارند، اظهار کرد: ویروس کرونا بسیار خطرناک بوده و تنها راه شکست این ویروس همکاری همه نهادها و رعایت نکات بهداشتی توسط مردم و خود قرنطینه کردن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر ضدعفونی کردن مستمر معابر عمومی گفت: یکی از راه‌های مبارزه و مقابله با ویروس کرونا ضدعفونی کردن اماکن عمومی، معابر و همه اجسامی است که می‌تواند در تماس با افراد و عابران، زمینه انتقال این ویروس را فراهم کند.

رئیس ستاد مبارزه با کرونا استان گیلان با اذعان به اینکه ضدعفونی کردن معابر عمومی باید به طریق علمی و پیشرفته انجام شود، تصریح کرد: برای ضدعفونی کردن دقیق و مناسب معابر عمومی باید از ماشین‌آلات، تجهیزات پیشرفته و نیروی انسانی کافی استفاده کرد که تاکنون در گیلان این‌گونه بوده است.

زارع با مؤثر دانستن نقش شهرداری و دهیاری‌ها در ضدعفونی کردن شهرستان‌های گیلان افزود: از ابتدای شیوع این بیماری توسط شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، سپاه پاسداران اعم از نیروی قدس و تیپ میرزاکوچک و در ادامه نیروی دریایی و نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران به‌صورت گسترده و مستمر این کار انجام شد.

وی از آغاز گسترده ضدعفونی کردن معابر و شهرستان‌های گیلان خبر داد و بیان کرد: یکی از مهم‌ترین اهداف اجرای رزمایش دفاع بیولوژیکی ضدعفونی کردن معابر عمومی است به همین دلیل عملیاتی گسترده، منسجم و فراگیرتر پیرامون ضدعفونی کردن معابر از امروز توسط لشکر عملیاتی سپاه قدس و تیپ میرزاکوچک در مرکز استان و سپس در سایر شهرستان‌ها آغازشده است.

استاندار گیلان با تأکید بر آلوده بودن محیط در استان گیلان گفت: با آغاز رزمایش دفاع بیولوژیکی تحرک برای انجام مراحل ضدعفونی بیشتر می‌شود زیرا محیط گیلان همچنان آلوده بوده و کرونا در این استان شیوع دارد.

وی با اشاره به کاهش ورود مسافران به استان گیلان افزود: در پنج روز اول سال جدید با توجه به هشدارهای داده‌شده شاهد کاهش ۸۰ درصدی ورود مسافران به گیلان بودیم.

استاندار گیلان با بیان اینکه در ورودی‌های استان به‌طور مستمر پایش مسافران انجام می‌شود، تصریح کرد: در تمام ورودی‌های استان پایش ها انجام‌شده و اگر تعدادی از افراد دارای علائم مشکوک به کرونا باشند شرایط قرنطینه را برای آنان فراهم می‌کنیم و تحت مراقبت‌های پزشکی قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان سپاه پاسداران مسافران محیط ضدعفونی کردن معابر ورود مسافران معابر عمومی استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۹۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • ورود سامانه بارشی جدید از ۱۶ اردیبهشت ماه
  • خشکسالی در ۲۲ استان کشور؛ کاهش ۸.۹ درصدی بارش‌ها!
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب