Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خراسان رضوی گفت: لازمه تحقق شعار «جهش تولید» حذف بروکراسی اداری و تسهیل فرآیند اخذ مجوزهای کسب‌وکار به‌همراه همدلی، همراهی و هم‌گامی تمام ارکان حاکمیت است.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رزم‌حسینی در اولین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان در سال ۹۹ که با محوریت شعار سال برگزار شد، اظهار کرد: چرخ اقتصاد استان در سال گذشته با سرعت به سمت جلو حرکت می‌کرد اما در پایان سال با ویروس کرونا مواجه شدیم و روی ادامه فعالیت کمی تاثیر گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان رضوی افزود: در راستای مقابله با این ویروس، مدیریت استان، مجموعه اقدامات پیشگیرانه‌ای را در دستور کار خود قرار داد و تلاش بر این شد که اجتماعات تعطیل شوند.

وی با بیان اینکه ویروس کرونا اقتصاد همه استان‌های درگیر را تحت تاثیر قرار داده است، خاطرنشان کرد: باید خود را برای هر شرایطی آماده کنیم.

رزم‌حسینی با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به نام «جهش تولید» گفت: در سال گذشته با توجه به مقدورات استان و کشور و باوجود تحریم‌ها، درحوزه اقتصاد از ظرفیت داخلی استان به خوبی استفاده شد.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: با تلاش‌های انجام شده سال گذشته در استان آرامش وجود داشت و همه ضمن حمایت از مثلت توسعه اقتصادی فرهنگی روی موضوع کار و تلاش متمرکز شده بودند و فضای استان قابل قیاس با سال‌های گذشته نبود.

وی با بیان اینکه در سال گذشته با بحران شرکت پدیده که چندین سال گریبانگیر استان بود روبه‌رو بودیم اظهار کرد: با مدیریت خوب و هماهنگی صورت گرفته پدیده در مسیر قانونی خود قرار گرفت و اکنون مسیر خود را طی می‌کند.

رزم‌حسینی متذکر شد: اگر بخواهیم به صورت عملی شعار سال یعنی «جهش تولید» محقق شود باید در اولین قدم حذف بروکراسی اداری در دستور کار قرار گیرد.

استاندار خراسان رضوی افزود: در راستای تحقق جهش تولید و حذف کاغذبازی‌های اداری چنانچه مدیران استانی به اندازه کافی اختیارات ندارند می‌توانیم از ظرفیت ستاد تدبیر استفاده کنیم، با استفاده از این ظرفیت می‌توانیم تا جایی که امکان دارد فرآیند اخذ مجوزها را کمتر کرده و یا بسیار تسهیل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه مجموعه مدیریت استان تلاش خواهد کرد که همگرایی بوجود آمده در خراسان رضوی را با محوریت مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در سال جاری هم ادامه بدهد، تصریح کرد: به امید خدا با حفظ فضای همگرایی و همدلی موجود در بین نخبگان و افراد موثر در اداره استان و همکاری مدیران اقتصادی زمینه برای جهش اقتصادی در خراسان رضوی فراهم خواهد شد.

رزم‌حسینی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۲۰۰ پروژه مهم اقتصادی استان تعیین شدند که اگر بتوانیم همین پروژه‌ها را به اتمام برسانیم کار بسیار  بزرگی صورت گرفته است. 

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه همکاری‌های منطقه‌ای استان باید گسترش پیدا کند، تصریح کرد: در همین بحران کرونا مشخص شد که اگر کشورهای منطقه روابط بهتری داشته باشند بهتر می‌توانند بحران‌ها را پشت سر بگذارند.

وی ادامه داد: در سال گذشته راه‌اندازی کلینیک صنعتی اقدام بسیار ارزشمندی بود و امسال هم این کلینیک را فعال‌تر خواهیم کرد تا بر این اساس در قالب کلینیک مذکور به افزایش تولید واحدهای راکد و یا واحدهایی که با ظرفیت کمتری مشغول فعالیت هستند بپردازیم.

انتهای پیام/ 70058

منبع: فارس

کلیدواژه: استاندار خراسان رضوی علیرضا رزم حسینی جهش تولید سرمایه گذاری بروکراسی اداری استاندار خراسان رضوی سال گذشته جهش تولید رزم حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۰۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،یوسف نوری، مقام عالی دولت در مازندران در حاشیه بازدید از بندر نوشهر در گفت و گو با خبرنگاران در باره ضرورت اقتصاد دریاپایه در مازندران، افزود: برای مناطق ویژه اقتصادی این استان یک طرح جامع نیازمند هستیم و برای تحقق آن هماهنگی های لازم انجام شده است.

وی ادامه داد: برای تحقق این مهم پیشنهادهایی به هیات دولت ارایه شد و مازندران چون بیشترین سهم را در دریای خزر دارد و با وجود بنادر موجود و همچنین مواردی دیگر که در اقتصاد دریاپایه مطرح است با نخبگان استان جلسه ای برگزار و مقرر شد برای آن یک بسته کامل تهیه بشود، امید که با اجرایی شدن آن بهتر برای توسعه استان مازندران استفاده کنیم.

سه منطقه بندرامیرآباد بهشهر، چپکرود بابلسر و بندر نوشهر با تایید نهایی شورای نگهبان بعنوان مناطق آزاد تجاری مازندران معرفی شدند که می تواند زمینه رشد و توسعه بیش از پیش این استان را فراهم کند.

مناطق آزاد تجاری با بهره‌گیری از معافیت‌های مالیاتی، بخشودگی سود و عوارض گمرکی، حذف تشریفات دست و پاگیر ارزی و اداری، تسریع در فرآیندهای صادرات و واردات، جذب سرمایه‌گذاری خارجی و انتقال فناوری به توسعه بیش از پیش استان کمک ویژه‌ای خواهد کرد.

منطقه وِیژه اقتصادی بندر نوشهر با بیش از ۸۰ سال قدمت به گستره ۸۸ هکتار و با دارا بودن ۱۱ پست اسکله تجاری و خدماتی و تجهیزات مدرن بندری و دریایی از ظرفیت مناسبی برای تخلیه و بارگیری انواع کالاها و پذیرش کشتی‌های تجاری با ظرفیت بالغ بر ۶ هزار و ۵۰۰ تُن برخوردار است.

دیگر خبرها

  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • ادارات کردستان خارج از بروکراسی اداری به کمک راهیان نور بیایند
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری