Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رفتارشناس اجتماعی و استاد دانشگاه گفت: ترس و از دست دادن اعتماد به نفس، اصلی‌ترین زمینه آلوده شدن افراد به ویروس کرونا است. تاریخ انتشار: 04:16 - 07 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۰۸۲۱۳

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، هنگام بروز آسیب‌های طبیعی مثل زلزله، سیل و گسترش بیمار‌های همه گیر، هر کس باید به اندازه توان علمی، تخصصی و دانش اجتماعی خود اطلاع رسانی را به جامعه پیشه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد در دو محور، رسالت اخلاقی و حرفه‌ای دارند اول خود، خانواده و اطرافیان را با خطر آشنا کرده و روش‌های پیشگیری را به آن‌ها منتقل می‌کنند.

مجید ابهری، رفتارشناس اجتماعی و استاد دانشگاه درمورد ترس و از دست دادن اعتماد به نفس در روزهای کرونایی بیان کرد:

ویروس کرونا از طریق تنفس، عطسه، سرفه، دست دادن، روبوسی، دست زدن به اشیا عمومی و حتی حضور در تجمع‌ها و أماکن شلوغ به افراد منتقل می‌شود.

به عنوان یک استاد دانشگاه که ٤٠ سال از عمر خود را در بخش روانشناسی و رفتار شناسی صرف کرده ام از مردم درخواست می‌کنم با رعایت اصول بهداشتی تا جایی که امکان دارد در خانه بمانند و اگر ناگزیر شدن از خانه بیرون بروند حتما از دستکش، ماسک و مواد ضدعفونی استفاده کنند.

مردم ترسی نسبت به ویروس کرونا نداشته باشند چراکه با خود قرنطینگی و رعایت اصول بهداشتی می‌توانیم از ابتلا به این ویروس مرموز جلوگیری کنیم.

اگر مردم در خانه بمانند ظرف ٢٠ روز می‌توان این ویروس مرگبار را شکست داد در غیر اینصورت تا دوماه آینده مبتلایان به کرونا افزایش می‌یابد.

از زمانی که ویروس کرونا وارد کشور شد تاکنون ٥٠٠ نفر که دچار وسواس و وحشت بی مورد شده بودند و برای مشاوره به مطب بنده مراجعه کردند، به این افراد گفتم رعایت بهداشت ضروری است، اما ترس و افراط بیش از حد باعث کاهش ایمنی بدن شده و فرد نسبت به این ویروس بیش از دیگران مستعد ابتلا به کرونا می‌شود.

اطلاع رسانی به جامعه از طریق رسانه‌ها یا ارتباط چهره به چهره با حفظ ضوابط و معیار‌های بهداشتی باید انجام شود.

عده‌ای با دروغ پردازی و بزرگ نمایی قصد دارند در جامعه ناامنی فکری و اغتشاش روانی ایجادکنند از رفتارشناسی اینگونه افراد که با ماموریت‌های ویژه در سطح جامعه حرکت می‌کنند، خطری همانند ویروس کرونا دارند، بنابراین هر فرد ضمن باور نکردن دروغ‌ها باید اخبار درست را از منابع موجه و موثق دریافت کند.

به علت ضعف اطلاع رسانی برخی از مردم اعتماد خود را به منابع داخلی از دست داده اند و به شبکه‌های خارجی و فضای مجازی رو آورده اند و دروغ‌های دیگران را باور می‌کنند مثلا چندی پیش یک پیام صوتی در فضای مجازی منتشر شد و فردی خود را متخصص تشخیص ویروس کرونا معرفی کرد که از صحبت هایش می‌توان پی برد که مدرک دیپلم هم ندارد چه برسد به دکترا این فرد برای تضعیف روحیه هموطنان به اسم یک روستا اشاره کرد و گفت: در آن روستا ٩٥٠ نفر از ساکنان آن بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند در صورتی که جمعیت روستای نام برده شده ٧٠٠ نفر است.

کشور ما در مقایسه با کشور‌های درجه یک نظیر سویس و انگلستان که با کمبود مواد غذایی، ماسک، دستکش، دستمال کاغذی و محلول ضدعفونی مواجه هستند با توجه به جمعیتی که داریم باز هم اقلام مورد نیاز مردم نظیر مواد غذایی و میوه و تره بار به وفور یافت می‌شود.

بیشتر بخوانید: گزارش لاریجانی از روند اقدامات انجام‌شده در مقابله با «کرونا»

منبع:ایرنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۱۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید

از جلمه دلایل بروز زانو درد می‌توان به آسیب به زانو، آرتروز، بورسیت، تاندونیت و کیست بیکر اشاره کرد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، زانو درد می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد، به طوری که تحرک شما را مختل کند و باعث بروز اختلال در فعالیت‌های روزانه شود، کسب آگاهی در مورد دلیل بروز این مشکل می‌تواند به تسکین آن کمک کند، در ادامه به بررسی چند دلیل بروز زانو درد می‌پردازیم:

آسیب

آسیب‌ها اغلب در نتیجه پیچ خوردن، افتادن یا ضربه ناگهانی ایجاد می‏‌شود، زانو یک مفصل پیچیده است که مستعد انواع آسیب‌ها مانند پارگی رباط، پارگی مینیسک یا شکستگی است، یکی از دلایل رایج بروز این اتفاقات تغییر جهت ناگهانی و فشار زیاد به مفصل زانو است؛ علاوه‌بر این حوادثی مانند افتادن یا برخورد نیز می‌تواند منجر به آسیب دیدگی زانو شود، درمان این نوع آسیب‌های زانو شامل استراحت و استفاده از کمپرس یخ می‌شود، البته با توجه به میزان آسیب دیدگی، ممکن است فیزیوتراپی یا حتی جراحی لازم باشد؛ به منظور پیشگیری از بروز این مشکل، قبل از ورزش کردن بدن خود را گرم کنید و از کفش مناسب استفاده کنید.

آرتروز

آرتروز که با التهاب مفاصل مشخص می‏‌شود، می‌تواند تأثیر منفی بر زانوها بگذارد؛ استئوآرتریت که رایج‌ترین نوع آرتروز است، زمانی رخ می‌دهد که غضروف محافظ انتهای استخوان‌ها به مرور زمان از بین برود، از طرف دیگر آرتریت روماتوئید یک اختلال خودایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن به مفاصل حمله می‌کند و منجر به ایجاد التهاب می‏‌شود؛ روش‌های درمانی آرتروز شامل مصرف دارو، فیزیوتراپی و اصلاح سبک زندگی می‌‎شود، در موارد شدیدتر نیز ممکن است به عمل جراحی نیاز باشد.

بورسیت

بورسیت زمانی اتفاق می‌افتد که کیسه‌های کوچک پر از مایع به نام بورسا که از مفصل زانو محافظت می‌کند، ملتهب می‌شود؛ این التهاب اغلب نتیجه حرکات تکراری یا فشار طولانی مدت روی زانو یا نشستن و دویدن طولانی مدت است؛ درمان بورسیت شامل استراحت، استفاده از کمپرس یخ و مصرف داروهای ضدالتهابی برای کاهش درد و تورم می‌شود، به منظور جلوگیری از بروز بورسیت استفاده از زانوبندهای محافظ می‌تواند مفید واقع شود.

تاندونیت

تاندونیت زمانی رخ می‌دهد که تاندون‌هایی که ماهیچه‌ها را به استخوان‌ها متصل می‌کند، ملتهب یا تحریک شود، این وضعیت می‌تواند در اثر حرکات تکراری یا افزایش ناگهانی فعالیت بدنی ایجاد شود؛ تمرین‌های فیزیوتراپی با تمرکز بر تقویت عضلات اطراف زانو می‌تواند به کاهش علائم و جلوگیری از بروز تاندونیت کمک کند.

کیست بیکر

کیست بیکر به بیرون‌زدگی غشاء سینوویال در زانو گفته می‌شود و در قسمت پشت زانو احساس می‏‌شود؛ در‬ این حالت استراحت کردن و استفاده از کمپرس یخ می‌تواند به زانو درد ناشی از این مشکل کمک کند، در بعضی موارد نیز تخلیه مایع جمع شده پشت زانو یا تزریق داروی ضدالتهابی کورتیکواستروئید در این زمینه مؤثر واقع می‏‌شود.

کد خبر 747735

دیگر خبرها

  • ۷ بوم‌گردی برتر یزد که باید بشناسید
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جزییات دستگیری اعضای باند جعل مدرک تحصیلی در ٣ شهرستان کرمان
  • این مستند تقدیم به همه کسانی که در پرونده خون‌های آلوده از حق خود گذشتند
  • شناسایی ۳۰۰ تارنمای فعال در زمینه فروش سوالات کنکور
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا