Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@12:08:23 GMT

حشرات باعث انتقال ویروس کرونا می‌شوند؟

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۸۱۹۹۷

محبوبه علیزاده فلوشیپ پیشگیری و کنترل عفونت‌های بیمارستانی و مدیر درمان بیمارستان بهارلو  در پاسخ به این سوال که با توجه به شروع فصل بهار، آیا احتمال انتقال این ویروس از طریق نیش حشرات وجود دارد، گفت: در حال حاضر شواهدی وجود ندارد که کرونا ویروس جدید از طریق نیش حشرات منتقل شود.

اخبار اجتماعی- او افزود: برخی از انواع کرونا ویروس‌ها ازجمله این نوع، می‌توانند از طریق حیوان به انسان و سپس از انسان به انسان منتقل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فلوشیپ پیشگیری و کنترل بیماری‌های عفونی بیمارستان با اشاره به راه‌های انتقال ویروس کرونا اظهار کرد: راه عمده‌ی انتقال این ویروس از انسان به انسان، از طریق تنفسی و نیز از طریق تماسی (به طور مستقیم مانند دست دادن با فرد بیمار و به طور غیر مستقیم مانند تماس با سطوح آلوده) است.

علیزاده در پایان گفت: ویروس کرونای جدید در اغلب افراد بدون علامت یا با علایم خفیف است. در حدود ۲۰ درصد بیماران علائم شدیدی بروز می‌کند. این ویروس بیش از هر ارگان دیگری ریه را درگیر می‌کند، ولی احتمال آسیب سایر اعضای بدن از جمله قلب نیز وجود دارد.

متخصصان عفونی می‌گویند: ویروس کرونا با فصل گرما از بین خواهد رفت؛ بنابراین انجام راهکارهایی تا پایان این ویروس از الزاماتی است که باید رعایت شوند شستشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون یا مایع و استفاده از مواد ضدعفونی کننده مانند الکل تاثیر زیادی در کاهش ابتلا به ویروس کرونا خواهد گذاشت.

ویروس کرونای جدید در بیشتر افراد با علائمی خفیف بروز پیدا می‌کند که در این صورت بهترین کار این است که پس از دیدن علائمی شبیه به کرونا مانند تب، تنگی نفس، سرفه، بدن درد یا اسهال بلافاصله به بیمارستان‌ها مراجعه نکنید؛ چرا که اگر شما فردی سالم باشید و این علائم تنها به دلیل سرماخوردگی یا آنفلوانزا باشند. هنگام مراجعه به بیمارستان ممکن است از افراد ناقل به کرونا، این ویروس خطرناک و کشنده را بگیرید؛ و سلامت خود را به خطر بیندازید.

کادردرمانی بیمارستان‌ها توصیه می‌کنند به هیچ عنوان از منزل خارج نشویم و تنها در صورت امری ضروری این کار را باید انجام داد. همچنین استفاده از ماسک و دستکش را جدی بگیرید.

خروج از منزل در این روزهای خطرناک تنها کار را برای کادر درمانی بیمارستان‌ها سخت‌تر خواهد کرد؛ بنابراین اگر جان خود و جان دیگران برایتان اهمیت دارد از خانه بیرون نیایید و به گفته وزارت بهداشت در حال حاضر امن‌ترین مکان بهداشتی و ایمنی خانه است و خروج از آن می‌تواند مقاومت بدن را در مقابل ویروس کرونا کاهش دهد و نتوانیم از خود دفاع کنیم.

متخصصان تغذیه هم تاکید می‌کنند که به هیچ عنوان لبنیات باز را تهیه نکنید بلکه باید پاستوریزه بودن آن‌ها را برای مصرف انتخاب کنید در غیر اینصورت ممکن است به ویروس کرونا مبتلا شوید.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: حشرات کرونا آنفلوانزا حشرات فصل گرما کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۱۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز سه‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام است که از راه‌های مختلف به انسان انتقال پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: باتوجه‌به فرارسیدن فصل بهار و تابستان و افزایش میزان زاد ولد حشرات و انگل‌های خارجی امکان انتقال بیماری از جمعیت دامی به جوامع انسانی وجود دارد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، افزود: این بیماری در جمعیت دامی فاقد هرگونه نشانه و علائم بالینی است؛ اما در صورت بروز بیماری در انسان سبب علائم مختلف و متفاوتی خواهد شد.

زبردست از جمله راه‌های انتقال بیماری را تماس با دام آلوده، تماس با خون و ترشحات دام بیمار، کشتار غیرمجاز دام و گزش توسط کنه ناقل بیماری برشمرد و اضافه کرد: افراد در معرض خطر این بیماری چوب‌داران، دامداران، قصابان، سلاخان و دامپزشکان هستند.

وی از جمله راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری را سم‌پاشی بدن و جایگاه دام، مبارزه با جمعیت انگل‌های خارجی دام، رعایت پوشش شخصی و فردی در هنگام تماس با دام و ترشحات دام‌ها و همچنین نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال اعلام کرد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، گفت: باتوجه‌به اقدامات صورت‌گرفته موردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو در استان گزارش نشده است.

کد خبر 6093183

دیگر خبرها

  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • سوسکچه‌ بلوط ؛ پینوکیو دنیای حشرات! (عکس)
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • زن جوان شوهر سابقش را کشت