Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران عامل موسسه جهاد استقلال و شرکت خدمات حمایتی کشاوزارت جهاد کشاورزی در تعطیلات نوروزی تغییر کردند. ۰۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۲ اقتصادی کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی،در حکمی از سوی عباس کشاورز سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، اسدالله معینی به عنوان به عنوان عضو موظف هیات مدیره و مدیرعامل موسسه جهاد استقلال منصوب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از این حکم آمده است: به استناد صورتجلسه مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده مورخ 28/12/1398 موسسه جهاد استقلال و به موجب این حکم جنابعالی به مدت 2 سال به عنوان عضو موظف هیات مدیره و مدیرعامل موسسه مذکور منصوب می شوید.

در ادامه این حکم، اهتمام به تقویت انضباط، وجدان کاری، خودباوری و ترویج روحیه کار جمعی، ابتکار، درستکاری و پرهیز از اسراف؛ تدوین برنامه استراتژیک به عنوان محور اصلی در راستای برون رفت از وضعیت فعلی؛ اجرای برنامه های عملیاتی لازم جهت ارتقاء کمی و کیفی فعالیت ها و بهبود وضع موجود کلیه شرکت های وابسته؛ استفاده بهینه از منابع و کاهش هزینه ها و منطقی نمودن نیروی انسانی موسسه و شرکت‌های تابعه متناسب با فعالیت ها و جلوگیری از فعالیت‌های موازی؛ حمایت و ایجاد فضای مناسب برای بهره گیری از خدمات کلیه کارکنان و نیروهای متخصص و متعهد؛ ارتقاء سطح بهره وری و خروج شرکت ها از وضعیت موجود و محول کردن اموری که توسط بخش خصوصی قابل انجام است؛ بررسی و تدوین وضعیت ساختاری فعالیت ها، نیروی انسانی، مالی و مشکلات موسسه و شرکت‌های تابعه و ارائه پیشنهادات جهت برون رفت از وضعیت موجود با نظرخواهی هیئت مدیره از جمله اولویت های این موسسه اغلام شده است.

وزارت جهاد کشاورزی به روحانی قول احیای مرغِ لاین ایرانی را داد   ستاد ملی جهش تولید در اتحادیه های بخش کشاورزی تشکیل می شود     رشد 7درصدی بخش کشاورزی در سال 98/ خودکفایی کشور در تولید غذا به 81درصد رسید   
  
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی منصوب شد در حکمی دیگر از سوی عباس کشاورز سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، سید محمد مجابی به عنوان عضو موظف هیات مدیره، مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی منصوب شد. در بخشی از این حکم آمده است: به استناد صورتجلسه مورخ 28/12/1398 مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی و نظر به تعهد، تخصص و سوابق جنابعالی در بخش شیلات و از آنجایی که محور اصلی فعالیت های شرکت فوق مرتبط با تولید، پرورش، بسته بندی، صادرات و عرضه جهانی خاویار می باشد، به موجب این حکم به عنوان عضو موظف هیات مدیره، مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره شرکت مذکور برای مدت 2 سال منصوب می نمایم.

اهتمام و بررسی جدی به ضرورت به منظور فعالیت های اجرایی موجود در کل مراحل رشد (پرورش، صید، فرآوری، فروش) و صادرات خاویار، تدوین برنامه متناسب با اصل کاهش مداخلات دولت و انجام اصلاحات اداری و حذف فعالیت های غیرضرور دولت و تحقق شعار سال 1399 (جهش تولید) در راستای فعالیت های شرکت، ساماندهی و افزایش بهره وری و استفاده بهینه از امکانات و منابع شرکت های زیرمجموعه، ایجاد تعامل سازنده و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی و تشکل های غیر دولتی فعال در بخش کشاورزی و همچنین نظارت دقیق بر شرکت های زیر محموعه، مورد انتظار و تاکید می باشد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در احکامی جداگانه و به استناد صورتجلسه مورخ 28/12/1398 مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی، آقایان سیدعلی اکبر میرلوحی و سید علی محققی را به عنوان عضو موظف هیات مدیره شرکت مذکور برای مدت 2 سال منصوب کرد.

همچنین، سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در نامه ای خطاب به مهندس عباس رجایی مدیرعامل سابق شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی، از زحمات وی قدردانی کرد. در بخشی از این نامه آمده است: اینک که پس از 35 سال خدمت صادقانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و حضور ثمربخش و تاثیرگذار در بخش کشاورزی و سه دوره نمایندگی و ریاست کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی به افتخار بازنشستگی نائل گردیده اید، وظیفه خود می دانم به مصداق حدیث شریف "من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق" از زحمات و خدمات صادقانه جنابعالی در پیشبرد اهداف و برنامه های کشاورزی و به ویژه تلاش های شما در مدت زمان تصدی مدیرعاملی و عضو هیات مدیره شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی، تقدیر و تشکر نمایم.

انتهای پیام/

R1342/P/S7,83/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت جهاد کشاورزی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی شرکت مادر تخصصی خدمات کشاورزی عنوان عضو موظف هیات مدیره سرپرست وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی هیات مدیره شرکت بخش کشاورزی فعالیت ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۲۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی خوشاب، خام فروشی محصولات را یکی از عوامل اصلی پایین بودن درآمد کشاورزان در این شهرستان عنوان کرد.

ابراهیم رودسرابی در گفت و گو با ایسنا، حمایت از سرمایه‌گذاری در صنایع جانبی محصولات کشاورزی در خوشاب را ضروری دانست و افزود: ایجاد ارزش افزوده برای محصولات کشاورزی و دامی نقش مؤثری بر اقتصادی کردن تولید محصولات در این بخش دارد.

وی خام فروشی محصولات را یکی از عوامل اصلی پایین بودن درآمد کشاورزان دانست و افزود: ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی در مقیاس‌های مختلف تأثیر بسزایی در ارزش افزوده محصولات خواهند داشت و به این منظور حمایت‌های همه جانبه از سرمایه‌گذاران در این حوزه صورت می‌پذیرد.

رودسرابی با اشاره به تولید هزاران تن انواع محصول کشاورزی و دامی ازجمله پسته، تخمه هندوانه آجیلی، انگور، زیره، زعفران و سایر محصولات کشاورزی در شهرستان افزود: ایجاد، توسعه و تکمیل واحدهای فرآوری و بسته‌بندی محصولات کشاورزی باعث رونق اقتصادی در بخش کشاورزی شهرستان خواهد شد.

وی در همین خصوص به اهمیت ویژه کارگاه‌های کوچک روستایی در فرآوری محصولات تولیدی اشاره کرد و بر حمایت جهاد کشاورزی از ایجاد کارگاه‌های مذکور در قالب مشاغل خرد و خانگی تأکید کرد.

مدیر جهاد کشاورزی خوشاب خام فروشی را آفت محصولات کشاورزی دانست و گفت: بدون شک از طریق پایدارسازی درآمدهای کشاورزی می‌توان شاهد توسعه کشاورزی پایدار در شهرستان خوشاب بود.

وی در ادامه به اهمیت گسترش کشت گلخانه‌ای اشاره کرد و افزود: با پیگیری‌های انجام شده توسط جهاد کشاورزی شهرستان تاکنون ۴ مورد پروانه تأسیس واحد گلخانه‌ای به مساحت ۱۲ هزار متر مربع صادر شده است.

رودسرابی با بیان اینکه در سال جدید ۶۰۰۰ متر مربع گلخانه به بهره‌برداری رسیده و به کشت سبزی و صیفی‌جات اختصاص یافته است، عنوان کرد: توسعه کشت گلخانه‌ای بستری برای افزایش تولید محصولات کشاورزی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب با اشاره به اینکه با بهره‌برداری از واحدهای جدید گلخانه در شهرستان زمینه اشتغال برای ۱۵ نفر فراهم شده است، توسعه کشت‌های گلخانه‌ای را بستری برای افزایش تولید محصولات و رونق کشاورزی در منطقه و همچنین افزایش بهره‌وری آب دانست و افزود: یکی از اولویت‌های مدیریت جهاد کشاورزی خوشاب در زیر بخش باغبانی توسعه گلخانه‌ها و کشت در محیط‌های کنترل شده است.

رودسرابی ادامه داد: راه‌اندازی واحدهای گلخانه‌ای در راستای استفاده بهینه از آب، تولید محصولات کشاورزی با کیفیت و استفاده مناسب از انرژی و کاهش هزینه‌های کاشت، داشت و برداشت محصولات است.

وی با بیان اینکه برنامه توسعه گلخانه‌ها در سال‌های آتی، همچنان از اولویت کاری واحد باغبانی شهرستان است، اذعان کرد: با توجه به محدودیت‌های منابع آبی، احداث و توسعه گلخانه‌ها باید با سرعت بیشتری گسترش یافته و توسعه کشت محصولاتی چون سبزی و صیفی به دلیل صرفه اقتصادی و بازار فروش در اولویت قرار گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب ترویج و توسعه گلخانه‌ها را در راستای کاهش مصرف آب در بین کشاورزان بسیار مثمر ثمر دانست و گفت: با توجه به اینکه پرورش محصولات در فضای بسته و گلخانه‌ای علاوه بر آب‌بری کم باعث ایجاد اشتغال و درآمد پایدار می‌شود از تمامی سرمایه‌گذارانی که در این بخش سرمایه‌گذاری می‌کنند حمایت می‌کنیم.

وی همچنین به وضعیت نوغانداری در شهرستان اشاره کرد و افزود: برای رونق این صنعت تاکنون جلسات بسیاری در شهرستان برگزار شده و به نتایج خوبی نیز رسیده‌ایم.

رودسرابی خاطرنشان کرد: پیرو انعقاد تفاهم‌نامه مدیریت جهاد کشاورزی و کمیته امداد شهرستان، در راستای اجرای هرچه بهتر تفاهم‌نامه، با هدف شناسایی متقاضیان پرورش کرم ابریشم، جذب حداکثری تخم نوغان و برنامه‌ریزی ارائه آموزش‌های لازم در راستای مدیریت پرورش کرم ابریشم در شهرستان جلساتی برگزار شده است.

وی ادامه داد: سال گذشته تعداد ۹۵ نوغاندار، آموزش‌های لازم را در قالب کلاس‌های آموزشی دریافت کردند و تعداد ۲۴۲ جعبه تخم نوغان در شهرستان توزیع شد که منتج به تولید بالغ‌بر ۸ تن پیله تر در شهرستان شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب با بیان اینکه می‌توان متوسط تولید پیله تر از هر جعبه در سال گذشته را معادل ۳۵ کیلو در نظر گرفت، افزود: در سال جدید تعهد شهرستان در جذب تخم نوغان، تعداد ۲۷۰ جعبه است که برنامه‌ریزی‌های لازم برای جذب حداکثری انجام شده است.

شهرستان خوشاب با ۳۶ هزار هکتار کشتزار و باغ، ۲۲۵ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، ۲۶۵ رشته قنات و ۲ رودخانه دائمی، یکی از قطب‌های کشاورزی غرب خراسان رضوی است.

سلطان‌آباد، مرکز شهرستان ۳۸ هزار نفری خوشاب در ۱۷۵ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • قلع و قمع تصرفات غیر قانونی در آباده
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • نشست هیات مدیره شرکت گاز آذربایجان‌غربی