Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی شکری صبح پنج‌شنبه در جلسه ویدئوکنفرانسی کمیته تبلیغات اسلامی ویژه مبارزه با کرونا استان سمنان با حضور رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی و تشکل‌های دینی شاخص استان ضمن اشاره به برنامه‌های تبلیغات اسلامی در راستای رویارویی عالمانه با کرونا، ابراز کرد: این نهاد در بدو شیوع این بیماری در کشور دو پویش بزرگ سراسری را راه‌اندازی کرد که نخستین آن‌ها #به_توان_ما بود که حضور داوطلبانه روحانیان، هیئت‌های مذهبی و … برای تأمین اقلام بهداشتی، کمک به ضدعفونی معابر و تهیه ماسک برای نیازمندان و درمانگاه‌ها و… را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دومین پویش اما #معنویت_و_انفاق نام دارد که سازمان تبلیغات اسلامی با راه‌اندازی آن درصدد است تا بار دیگر با ترویج معنویات در جامعه و استمداد از خداوند متعال و با کمک‌گیری از ظرفیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی شامل هیئت‌های اندیشه‌ورز (از طریق فضای مجازی)، تولید محتوای فاخر فرهنگی، همکاری با نهادهای فرهنگی دیگر و … به مبارزه با کرونا برخیزد.

استقبال هیئت‌های مذهبی

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان همچنین از استقبال خوب هیئت‌های مذهبی استان از برنامه‌های پویش مقابله با کرونا خبر داد و ابراز کرد: مداحان، هیئت‌ها، روحانیان، مؤسسات قرآنی و … به‌محض دریافت فراخوان پویش‌ها در سراسر استان به همکاری با دانشگاه‌های علوم پزشکی و… پرداختند و شاهد رقم خوردن صحنه‌های عظیمی از همراهی مردم بودیم که جای قدردانی دارد.

شکری بابیان اینکه برای هوشیاری و آگاه‌سازی مردم همچنین از ظرفیت‌های روحانیان، تولید محتوای فاخر فرهنگی از سوی این افراد، فضای مجازی، تبلیغ، ترویج مسائل بهداشتی و دینی و.... نیز در طول مقابله با کرونا بهره‌گیری شد و حتی بسیاری از روحانیان مستقر در روستاهای استان به دلیل تشویق مردم برای ماندن در خانه، خودشان در خانه عالم به همراه خانواده نسبت به تولید ماسک مبادرت می‌ورزند که این امر نیز جای تقدیر دارد.

وی در دیگر بخش سخنان خود ضمن بیان اینکه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و تلاش برای آموزش قرآن کریم به جوانان و آتیه سازان ایران اسلامی اهمیت بسزایی دارد، بیان داشت: انگیزه‌بخشی و تقدیر از فعالان قرآنی موردتوجه مدیران باشد همچنین باید گفت توسعه و ترویج فرهنگ دینی و قرآنی به عنوان راهبردی در راستای مقابله با هجمه فرهنگی دشمنان یک اولویت اساسی در کشور به ویژه در زمینه تحقق بیانیه گام دوم انقلاب مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

برگزاری همایش تقدیر از چهره‌های قرآنی

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان، گفت: از سوی این اداره کل تاکنون سه همایش بزرگ تقدیر از چهره‌های قرآنی در سطح استان برگزارشده که البته این روند در سال‌های آتی نیز به رویکرد نگرش جدید به جوانان فعال در زمینه فرهنگ قرآنی ادامه خواهد یافت.

شکری همچنین به نسل جوان و بیانیه گام دوم اشاره کرد و گفت: آموزش‌های قرآنی برای تربیت نسل جوان متدین و انقلابی یکی از راه‌های رسیدن به تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی است لذا باید از تمام ظرفیت‌های موجود در استان سمنان شامل اساتید، پیشکسوتان قرآنی، معلمان و… برای این منظور بهره برد.

وی رسالت فعالان قرآنی را مقدس دانست و تاکید کرد: امروز تلاش برای تربیت نسل آتیه ساز ایران اسلامی دارای اهمیتی بسزا است از سوی دیگر باید گفت فعالان فرهنگی، مذهبی و قرآنی به واسطه داشتن مخاطب و تریبون دارای توانمندی برای اثرگذاری بر مخاطبان در جامعه هستند لذا باید از این ظرفیت‌ها نیز در راستای اشاعه فرهنگ دینی و قرآنی در جامعه بهره بیشتری برد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا انقلاب تبلیغات اسلامی استان دانشگاه های علوم پزشکی رهبر معظم انقلاب اسلامی شاخص بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی تبلیغات اسلامی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی استان سمنان ظرفیت ها هیئت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۸۲۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان

آنچه در ادامه می‌خوانید انتشار گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص «سبک زندگی اسلامی در بخش خانواده» است که در شماره های مختلف تقدیم علاقه‌مندان می‌شود.

بخش حقیقی تمدن نوین اسلامی، آن چیزهائی است که متن زندگی ما را تشکیل می‌دهد که همان سبک زندگی است. این، بخش حقیقی و اصلی تمدن است، مثل مسئله‌ی خانواده، سبک ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوی مصرف، نوع خوراک، نوع آشپزی، تفریحات، مسئله‌ی خط، مسئله‌ی زبان، مسئله‌ی کسب و کار، رفتار ما در محل کار، رفتار ما در دانشگاه، رفتار ما در مدرسه، رفتار ما در فعالیت سیاسی، رفتار ما در ورزش، رفتار ما در رسانه‌ای که در اختیار ماست، رفتار ما با پدر و مادر، رفتار ما با همسر، رفتار ما با فرزند، رفتار ما با رئیس، رفتار ما با مرئوس، رفتار ما با پلیس، رفتار ما با مأمور دولت، سفرهای ما، نظافت و طهارت ما، رفتار ما با دوست، رفتار ما با دشمن، رفتار ما با بیگانه.

همه اینها آن بخشهای اصلی تمدن است، که متن زندگی انسان است. «بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالی، ۱۳۹۱/۰۷/۲۳»

مسئله‌ی فرزندآوری خیلی مسئله‌ی مهمی است. چند سال ما این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم؛ خب یک عده از دخترخانم‌های خوب، خانمهای جوان قبول کردند و عمل کردند لکن در محیط عمومی جامعه اثری از این قضیه نیست. الان آمار فرزندآوری ما به قدر جانشینی هم نیست، یعنی کمتر از جانشینی است، الان این‌جوری است. این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعه‌ی پیر داشته باشیم.

خطر بزرگی است، این از همه‌ی خطرات بزرگتر است. این خیلی مهم است. این احتیاج به تلاش و کار دارد. مسلّماً راه‌هایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راه‌ها را پیدا کنید.


یک [مسئله] هم ازدواج مجرّدان است. «وَ أَنْکِحُوا الْأَیامی‌ مِنْکُمْ وَ الصَّالِحینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ»(۱) این الان واقعاً [لازم است.] گاهی دخترهایی بدون آوردن نام یا گاهی هم با نام، به من نامه می‌نویسند که طالب ازدواجند و برایشان فراهم نمی شود. یکی از دعاهایی که بنده دائم میکنم برای ازدواج دخترها و پسرهایی است که مایل به ازدواجند و امکان ازدواج ندارند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد؟ همه‌ی اینها قابل علاج است. بایستی این را [علاج کرد].


در مسائل خانواده به نظر من روی این چند موضوع بخصوص باید تکیه کرد و باید راه‌های عملی پیدا کرد. یکی از کارهای بسیار اساسی در این زمینه فرهنگ‌سازی است؛ باید فرهنگ‌سازی کنید. ببینید چگونه می‌شود فرهنگ‌سازی کرد؛ بالاخره بروید افکار عمومی را درست کنید، یعنی یک کار بزرگ این است.

کار مردمی هم -که اشاره شد کارهای مردمی و اینها- کاملاً درست است. باید کار از دست مردم گرفته نشود، اگر چه دستگاه حکومت مسئولیت دارد، ما هم مسئولیت [داریم]، در مورد مسائل خانواده ما مسئولیت داریم، دولتها مسئولیت دارند، همه‌ی دستگاههای مختلف حکومتی مسئولیت دارند و باید به وظایفشان عمل کنند لکن این پویش مردمی و حرکت عمومی مردمی نبایستی متوقف بشود؛ کار اساسی را این می‌کند و دولتها بایستی کمک کنند. «بیانات در دیدار با فعالان و کارشناسان خانواده، ۱۳۹۸/۰۵/۲۴»

دیگر خبرها

  • بیانیه ۵ زبانه تشکل‌های اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان پیرامون حوادث دانشگاه‌های آمریکا
  • ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه